Saç Ekimi Sonuçları
Hocam Venatura magnezyum sitrat aldım + vonkaa d3 kapsül ve omega 3 aldım kafa uzerinde yanma varsa yanma yok oluyor bende yok oldu gitti saçlarım uzuyor demekki vitamin eksikliği vardi.. Genetik dökülmede olabilir ama bende uyuşukluk olmadığı zaman saç hiç dökülmüyor
Yani ne oldu bilmiyorum dermstampt kafa üst bölgeye sertçe bastırdiğımda kansız ölü gibiydi hic kanamazdı dün dermastamp yaparken fazla da bastırmadım kanadı üst bölge kanamaya başladı besleniyor sanki saç dipi hissediyorum
1mm kullanıyorum acı eşiğim biraz yüksek etkilenmiyorum dermaroller dermastampt 1mm ikiside, dermastampt daha fazla acıtıyor gözünden yaş getiriyor tabi 10 15 dk uyguluyorsunuz haftada 1 bisey olmaz zararını görmedim
Arkadaslar kafamın üst bolgesinde yanma oluyordu 2 3 ay finansterid kullanmama rağmen gitmemişti ve masaj 1 2 saatliğine bu yanmayı gideriyordu siteden bir arkadaş magnezyum demir omega 3 falan önermişti bunları karışık bir şekilde gün gün içiyorum kafa derisindeki yanma uyuşukluk gitti saç diplerim kaşınıyor tepe ve ön noktada saç artisi ve saçlarda aşırı kalınlaşma oldu baya dolgun duruyor acaba finansın mı etkisi var bu ek takviyelerin mi bilmiyorum .. Saçin on ve ust tarafları kaliteli simdi de yan ve arkada seyreklik var genetik mi ne çözemedim:D