Merhaba arkadaslar,
Ekim sürecimi paylaşma konusunda epey bir kararsız kaldıktan sonra bir konu açmaya karar verdim bende buradaki arkadaslarımın yorumlarını almak ve gelişimimi görmek benden sonrada bu merkezde Ekim yaptıracak kişilere emsal olması açısından önemli buluyorum, açıkçası ben bu forumu saç ekimi yaptırdıktan sonra keşfettim Ekim sonrası bir iki sıkıntım oldu internetten buna benzer bir sıkıntı yaşayan varmı dır diye dolaşırken rastladım girdim ve çıkamıyorum adeta
herkesin konusuna bakıyor gelişimlerini takip edip benimki ile kafamda kıyas yapıyorum, sadede gelecek olursak 11 ocak 2021 tarihinde este cerrahide yapıldı işlemim daha önce Alp hocada Ekim yapan bir arkadasımın tavsiyesi ile Alp hocayı tercih ettim Ekim iki seans olarak planlandı arka arkaya iki gün 3000 greft 11 ocak pazartesi günü ve 3000 greftte 12 ocak, salı günü olacak şekilde yapıldı agrı sızı olmadı uyuşturucu iğnelerin yakması dışında,Alp hoca herhangi bir takviye önermedi ancak burda geze geze biraz tecrübe edindim diger Ekim yaptıran arkadaşlardan, şuan solgar biotin 5000 mcg kullanıyorum iki gün öncede xpecia tablet aldım günde 1 tane alıyorum ayrıca Ekim esnasında prp yaptırdım. Ekim öncesi ve sonrası fotolarım aşagıda ki gibidir, degerli yorumlarınıza sunarım.