Gönderen Konu: Saç Ekimi Yaptırmalı Mıyım ?  (Okunma sayısı 1727 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Saç Ekimi Yaptırmalı Mıyım ?
« Yanıtla #15 : 13 Şubat 2021, 19:58:43 »
Saçlarımın tedavisi için ne kullanmalıyım ne kullanmamalıyım inan hiç bir bilgim yok, ilaçların içerikleri açısından sıfır bilgiye sahibim. Şu an aşırı çaresiz bi haldeyim. Yönlendirilmeye ihtiyacım var. Kan tahlili yaptırıp cildiyeye mi gitmeliyim.

Şuan sadece şakaklarda bi açıklık olsa ya da ön bölgesinde geriye doğru dökülme olsa inan hiç umursamam önlerin iyice dökülmesini bekleyip ektirme yoluna giderim. Ama şuan kafamın üstü komple seyreliyor ve ne yapacağım nere gideceğim hakkında hiç bir bilgim yok.

Ense bölgem de saç aşırı şekilde yoğun. İki üç kaç seans olursa Ekim mi yaptırsam diye düşünüyorum. Yani beklersem üst bölgem komple dökülecek gibi. Yani döküldükçe Ekim yaptırayım. Ekilen saçlar dökülmeyeceği için ikinci üçüncü seansta problemden kurtulurum gibi geliyor.

Yardımlarınıza ve yönlendirmeleriniz çok fazla ihtiyacım var. Benim ki üst ve tepe bölgesinde dökülmesi olup çaresini bulan arkadaşlar varsa lütfen beni bilgilendirsin.

imzamdaki kılavuzu oku kardeşim, finasterid başla proscar alıp 4 e böleceksin

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #16 : 13 Şubat 2021, 20:02:12 »
Saçlarımın tedavisi için ne kullanmalıyım ne kullanmamalıyım inan hiç bir bilgim yok, ilaçların içerikleri açısından sıfır bilgiye sahibim. Şu an aşırı çaresiz bi haldeyim. Yönlendirilmeye ihtiyacım var. Kan tahlili yaptırıp cildiyeye mi gitmeliyim.

Şuan sadece şakaklarda bi açıklık olsa ya da ön bölgesinde geriye doğru dökülme olsa inan hiç umursamam önlerin iyice dökülmesini bekleyip ektirme yoluna giderim. Ama şuan kafamın üstü komple seyreliyor ve ne yapacağım nere gideceğim hakkında hiç bir bilgim yok.

Ense bölgem de saç aşırı şekilde yoğun. İki üç kaç seans olursa Ekim mi yaptırsam diye düşünüyorum. Yani beklersem üst bölgem komple dökülecek gibi. Yani döküldükçe Ekim yaptırayım. Ekilen saçlar dökülmeyeceği için ikinci üçüncü seansta problemden kurtulurum gibi geliyor.

Yardımlarınıza ve yönlendirmeleriniz çok fazla ihtiyacım var. Benim ki üst ve tepe bölgesinde dökülmesi olup çaresini bulan arkadaşlar varsa lütfen beni bilgilendirsin.

Forumda 2 gün geçir her türlü bilgiye ulaşırsın bu forum ansiklopedi dostum bulamicagin hiç bisey yok. Kendine uygun olan tedaviyi vücudunu sacini bilerek başla. Ilk olarak hormon testi kan testi vitamin testi yaptırarak basla
01.03.21 4.3k greft ekim surecim;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20495.0
Tedavi; fin+ (1mg/ all day) gittiği yere kadar
Evocapil 5ooo mg biotin her gün 1x bazen 2x

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #17 : 13 Şubat 2021, 20:27:22 »
bence imzamdaki özleri kullanın düzenli, finasterid başlamanız lazım

Hocam Siz o özleri Günde nekadar kullaniyorsunuz ve size demir eksikligini gidermeye yeterli mi?
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
Magnezyum ve Multivit. (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
Dermastamp 1,5mm (10 günde bir)
Karadut ve Keciboynuzu özü (7/7)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 13 Şubat 2021, 20:28:14 »
Hocam Siz o özleri Günde nekadar kullaniyorsunuz ve size demir eksikligini gidermeye yeterli mi?

iki tatlı kaşığı benim ferritinim 150 200 arasıydı en son benim için yeterli

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 13 Şubat 2021, 20:29:54 »
iki tatlı kaşığı benim ferritinim 150 200 arasıydı en son benim için yeterli
Poleni bıraktın sanırım

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 13 Şubat 2021, 20:48:39 »
Poleni bıraktın sanırım

arada bir

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

eagle47

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 14 Şubat 2021, 00:19:09 »
imzamdaki kılavuzu oku kardeşim, finasterid başla proscar alıp 4 e böleceksin

Anladım hocam. Dökülmeyi durdurmak için bana uygulanabilecek en iyi tedavi yönetiminin bu olduğunu söylüyorsunuz. Ne kadar bi süre bu ilacı kullanmam gerekir peki. Dökülme durunca bırakmalı mıyım.

eagle47

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 14 Şubat 2021, 00:22:07 »
Forumda 2 gün geçir her türlü bilgiye ulaşırsın bu forum ansiklopedi dostum bulamicagin hiç bisey yok. Kendine uygun olan tedaviyi vücudunu sacini bilerek başla. Ilk olarak hormon testi kan testi vitamin testi yaptırarak basla

Bu testlerden sonra eksikliğim ne ise o tedaviye yönelmem gerekiyor demi. Peki bu testleri hangi bölümde yaptıracağım yani cildiye doktoruma mı gitmem gerekiyor. Bir de bu yapılacak olan tedaviler benim dökülmemi engellemek için demi artık saçımın şuan ki seyrekliğini Ekim harici kapanmaz doğru mudur hocam.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 14 Şubat 2021, 00:26:54 »
Anladım hocam. Dökülmeyi durdurmak için bana uygulanabilecek en iyi tedavi yönetiminin bu olduğunu söylüyorsunuz. Ne kadar bi süre bu ilacı kullanmam gerekir peki. Dökülme durunca bırakmalı mıyım.

hayır ömür boyu

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #24 : 14 Şubat 2021, 05:47:16 »
Bu testlerden sonra eksikliğim ne ise o tedaviye yönelmem gerekiyor demi. Peki bu testleri hangi bölümde yaptıracağım yani cildiye doktoruma mı gitmem gerekiyor. Bir de bu yapılacak olan tedaviler benim dökülmemi engellemek için demi artık saçımın şuan ki seyrekliğini Ekim harici kapanmaz doğru mudur hocam.

Dostum dahiliye ye giderek tüm testleri yatırabilirsin durumunu anlat o seni yönlendirir finas kullanicagindan bahset. Kan değerlerini vitamin eksikliği ve hormonlara dahiliyede bakabiliyor. Uzman görüşü almak içinse dahiliye yetersiz kaldığı yerde yönlendirme yapabiliyor başka bölümlere. Ama en az 9 aylık yoğun aksatmaman gereken bir tedavi yapmalısın. Forumu iyice araştır yan etkiler konusunda bilgi edin.
01.03.21 4.3k greft ekim surecim;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20495.0
Tedavi; fin+ (1mg/ all day) gittiği yere kadar
Evocapil 5ooo mg biotin her gün 1x bazen 2x

eagle47

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 14 Şubat 2021, 10:58:07 »
Dostum dahiliye ye giderek tüm testleri yatırabilirsin durumunu anlat o seni yönlendirir finas kullanicagindan bahset. Kan değerlerini vitamin eksikliği ve hormonlara dahiliyede bakabiliyor. Uzman görüşü almak içinse dahiliye yetersiz kaldığı yerde yönlendirme yapabiliyor başka bölümlere. Ama en az 9 aylık yoğun aksatmaman gereken bir tedavi yapmalısın. Forumu iyice araştır yan etkiler konusunda bilgi edin.

Tamamdır en kısa zamanda bi doktora gidip değerlerime baktıracağım. Tedaviye biran önce başlayacağım inşallah. Teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram