Merhabalar,
Fotoğraflar da çekimden kaynaklı sıkıntı varsa şimdiden özür dilerim, kendim anca bu kadar çekebildim.
29 yaşındayım ailemde genetik saç dökülmesi yok. Baba amca dayı dede kimi sorarsanız hepsinin saçları var. iki sene öncesinde yaşadığım sınav ve maddi sıkıntıdan dolayı sıkıntı stres kaynaklı döküldüğünü düşünüyorum.
3 Saç ekim merkezi ile görüştüm. 2 Saç ekim merkezi, saç ekimini hemen yaptırabileceğimi ama sonrasında mevcut saçlarım da döküleceği için 2. seansın da gerekli olduğunu söyledi.
Son gittiğim saç ekim merkezi ise yaşımdan ve dökülmemin hala devam ettiği için saç ekimini önermedi. Şuan ki seyrekliğin saç ekimi için gerekli seyreklik olmadığını ekim yapılabileceği ama ekimden sonra kendi saçların döküldükten sonra 2.seanstan ilk seans kadar memnun olmayacağımı söyledi. Şuan ekim yapılırsa mevcut saçlarının saç köklerine zarar verilebilir. Zarar vermez diyen yalan söyler dedi. Şuan Saçının seyrekliği her bölge için farklı seyreklikte, seyrek alanlara ekim yapılacak sonrasında kendi saçın döküldükten sonra komik bi görüntü ortaya çıkacak kafanın sağ tarafında 300 kök saç sol tarafında 500 kök gibi saçma bi görüntü olabilir dedi. Şuan için şampuan ve vitamin takviyesi ile dökülmeni en aza indirmeye ya da durdurmaya çalışalım. ilerleyen yıllarda da seyrekliğin artınca kalan saçlar bizimdir diyerek ekim yapalım dedi. Biz saç ekimciler bir yere kaçmıyoruz seneye de burdayız beş on sene sonra da burda olacağız dedi. Sen şimdi git en azından bana 2,3 sene gelme dedi.
Sizin bilgi ve tecrübelerinizden de yararlanmak istiyorum arkadaşlar. Ekim yaptırmalı mıyım yoksa beklemeli miyim. Ekim yaptırmayacaksam hangi vitamin ve şampuanı tavsiye edersiniz. Görüşleriniz benim için çok önemli şuan kararsız kaldığım ve doğru olanın hangisi olduğunu bilmediğim için psikolojik anlamda kendimi kötü hissediyorum. Bir kusurum olduysa affola arkadaşlar dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.
Son olarak çok samimi olduğum aile dostu cildiye doktoru tanıdığım var. O da bana suan için saç ekimi yaptırma yaşın genç prp yaptırıp dökülmeyi durdurmaya çalışalım dedi.