Gönderen Konu: alpecin kafein şampuan sizce nasıl?  (Okunma sayısı 42032 defa)

bigboss_3x

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: alpecin kafein şampuan sizce nasıl?
« Yanıtla #45 : 22 Ocak 2018, 00:35:31 »
Kullanıyorum. Kafada bıraktığı his güzel, saçı da kalın gösteriyor. Ama içinde SLS var. Avrupada cok yaygın kullanılan bir şampuan. SLS takıntınız yoksa en iyilerden.
SLS ne ki?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 25 Ocak 2018, 14:52:16 »
İçinde kafein olan sanpuanları severim kafa derisinde hareketlilik sağlar.
Global Moderator

physicsteacher

• Yeni üye
  • *
  • Fenerbahçe
« Yanıtla #47 : 26 Ocak 2018, 13:41:31 »
Kullanıyorum. Kafada bıraktığı his güzel, saçı da kalın gösteriyor. Ama içinde SLS var. Avrupada cok yaygın kullanılan bir şampuan. SLS takıntınız yoksa en iyilerden.
sls neredeyse ama neredeyse bütün şampuanlarda var zaten sls(sodyum laurel sulfat) içermez denilen dalinin bile üstünde yazmasına rağmen isim değişikliği ile sles vardır içinde. SLES(Sodyum Laurel ether sulfat).

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 26 Ocak 2018, 23:46:41 »
sls neredeyse ama neredeyse bütün şampuanlarda var zaten sls(sodyum laurel sulfat) içermez denilen dalinin bile üstünde yazmasına rağmen isim değişikliği ile sles vardır içinde. SLES(Sodyum Laurel ether sulfat).
Bugün bi şampuan keşfettim içinde sls yok kafein vs var markası derinex onu bi arastır istersen.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

physicsteacher

• Yeni üye
  • *
  • Fenerbahçe
« Yanıtla #49 : 27 Ocak 2018, 00:54:29 »
Bugün bi şampuan keşfettim içinde sls yok kafein vs var markası derinex onu bi arastır istersen.

evet baktım şimdi derinex'te ikiside yok kullanılabilir ciddi anlamda süper bir keşif olmuş :)

AlperenFfm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 05 Şubat 2018, 18:46:26 »
Arkadaslar Alpecin Sac dökülmesine faydasi falan yok, bende kullandim, yikarken güzel bir His verir geriside Bos.
Tavsiye etmem Sampuani yani.

Almanyada Bol Bol Reklami vardir TVde ama Faydasi yikarken biraz Serinlik verir o kadar, yani Paraya yazik derim.

Paul Mitchell Teatree Scalpcare Serisi var, o sanki bana iyi geldi, kullaniyorum su an.

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 09 Şubat 2018, 23:44:11 »
Bende kullaniyorum hepsi ayni kokusuda bulaşik deterjani gibi😀rengi mavi

Aylardır kullanıyorum dökülmeyi engellediği söylenemez ama dolgun ve parlak göstermek konusunda üstüne tanımıyorum.
Saç derisindeki yağlanmaya etkisi nedir?

yaklaşık 6 ay kullandım.fakat bende azda olsa kepek yaptı.içerdiği keratin dolgun ve parlak gösteriyor olsa da kepek sorunu canımı sıktı.dökülmeyi de yavaşlatmadı.öncelikli amacım dökülmeyi yavaşlatmak olduğu için bende temin etme gereği duymadım açıkcası.

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 21 Şubat 2018, 21:13:40 »
Ben bu şampuandan hiç memnun değilim saçlarımı çok sertleştiriyor bitince Priorin'i deneyeceğim

atilla17

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 08 Temmuz 2018, 01:24:38 »
Kısaca konuya netlik getireyim, Alpecin Şampuan Bir şampuandan alabileceğiniz maksimum dolgun göstermeyi sunuyor sadece, buda saçlarım çoğaldı gibi bi yanılgıya götürmesin sizi, kafada bıraktığı his  güzel evet ama losyonuyla beraber kullandığınızda bir süre sonra çalı süpürgesine dönebilir saçlarınız,içeriğisi ise beni çok huzursuz ediyor çünkü tam bir kimyasal bomba.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 08 Mart 2019, 12:50:59 »
Bugün başladım bakalım bu şampuana bakalım anlatıldığı gibi saçları dolgun gösterecekmi gerçi az bir saç var ama  ;D

Ankaram

• Full Member
« Yanıtla #55 : 31 Ağustos 2019, 09:26:50 »
bu ürünü sadece internetten mi alabiliyoruz arkadaslar ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 31 Ağustos 2019, 11:13:07 »
Bugün başladım bakalım bu şampuana bakalım anlatıldığı gibi saçları dolgun gösterecekmi gerçi az bir saç var ama  ;D

bende merak ediyorum bilgilendirirsin
Global Moderator

Matthews

• Full Member
« Yanıtla #57 : 09 Mayıs 2020, 21:22:10 »
Memnunmusunuz hocam siyah kutu olanından?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #58 : 09 Mayıs 2020, 21:30:15 »
Ben kullanıyorum  1 yıldan fazla memnunum alpecin  siyah olanı  kullanıyorum  şu anda  2 aydır  alpecin sivisi kullaniyorum   . Ama eger kafa deriniz  çok yağlısa   pul pulsa kaşıntı varsa bu  şampuan kullanın  yakın bir arkadaşım  acayip kepek pul pul kafa  derisi   vardı  1 ayda  geçti

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #59 : 09 Mayıs 2020, 21:31:13 »
Internet  detaylı araştırın 

Facebook Twitter Instagram