Gönderen Konu: alpecin kafein şampuan sizce nasıl?  (Okunma sayısı 42017 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: alpecin kafein şampuan sizce nasıl?
« Yanıtla #61 : 10 Mayıs 2020, 01:06:38 »
Tavsiye  ederim  kullandıktan  sonra yorum  bekliyoruz  senden

Matthews

• Full Member
« Yanıtla #62 : 10 Mayıs 2020, 21:23:27 »
Tavsiye  ederim  kullandıktan  sonra yorum  bekliyoruz  senden
Bendenmi?

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 11 Mayıs 2020, 23:19:57 »
Arkadaşlar revita ve rogaine foam isteyene amerikadan getirtebilirim düzenli gidip gelen arkadaşım var kendim de kullanıyorum özelden ulaşın

saçekimikullanıcı

• Full Member
« Yanıtla #64 : 23 Ocak 2021, 18:15:30 »
Arkadaşlar alpecin kafein şampuanı nereden bulabilirim? İnternetten almak istemiyorum, bunun dışında nerede bulabilirim?
  • Ekim Tarihi: 19-20 Eylül 2024
  • Ekim Merkezi ismi ASMED-DR.KORAY ERDOĞAN
  • Greft Miktarı 5112
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finasterid 1 mg, A-E-C-D Vitamini ve Çinko
Finasterid 1 mg, A-E-C-D Vitamini ve Çinko

cvdm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 23 Ocak 2021, 22:59:46 »
Arkadaşlar alpecin kafein şampuanı nereden bulabilirim? İnternetten almak istemiyorum, bunun dışında nerede bulabilirim?

bazı eczanelerde bulunabiliyor şayet internetten almak istemiyorsan hocam.

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 27 Ocak 2021, 15:13:09 »
bu kadar popüler ve dünya çapında satışı olan bir şampuan neden paraben kullanıyor fikri olan arkadaşlar var mı (black edition harici... diğer çeşitlerinden bahsediyorum)

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 27 Ocak 2021, 15:59:33 »
Ben kullandım kötü değil ama süper de değil. O paraya değmez diye düşünüyorum bir şampuan için. Alpecin bu hariç diğer şampuanlarda paraben var. Bunda da SLS var. Sawpoo ya da Prozinc Plus oldukça iş görüyor.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 27 Ocak 2021, 18:30:50 »
Herkes kendine göre şampuan seçimi yapmali birine iyi gelen size iyi gelmeyebilir deneme yanılma yapmak lazım.Ben ilk baslarda revita aliyordum memnundum ama sonra Türkiye'de bulamayınca alpacine geçtim ilk alpacin C1 olan kullandım paraben vardı sanırım onda fiyatına göre fazla beğenmedim çok kötüde diyemem tabi bittiğinde bir daha almamaya karar verdim ki siyah kutulu olani çıktı içinde paraben olmayan merak ettim almak istedim şuan iyikide almışım diyorum suanlik çok memnunum diyebilirim. Fazla beklentiniz olmasın zaten prozic plus şampuanı alcaktim mesala baktım cogu kişinin şikayetlerini almak istemedim belki bana iyi gelebilirdi bilemem tabi o yüzden hiç düşünmeden kafanızda ağır basan şampuanı alın direk kullanın görün anca öyle karar verirsiniz.

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #69 : 28 Ocak 2021, 16:46:32 »
Herkes kendine göre şampuan seçimi yapmali birine iyi gelen size iyi gelmeyebilir deneme yanılma yapmak lazım.Ben ilk baslarda revita aliyordum memnundum ama sonra Türkiye'de bulamayınca alpacine geçtim ilk alpacin C1 olan kullandım paraben vardı sanırım onda fiyatına göre fazla beğenmedim çok kötüde diyemem tabi bittiğinde bir daha almamaya karar verdim ki siyah kutulu olani çıktı içinde paraben olmayan merak ettim almak istedim şuan iyikide almışım diyorum suanlik çok memnunum diyebilirim. Fazla beklentiniz olmasın zaten prozic plus şampuanı alcaktim mesala baktım cogu kişinin şikayetlerini almak istemedim belki bana iyi gelebilirdi bilemem tabi o yüzden hiç düşünmeden kafanızda ağır basan şampuanı alın direk kullanın görün anca öyle karar verirsiniz.
peki uzun süreli kullanımda kafa derisinde kalıntı/kepek vb. durumlar yaşadınız mı?

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 28 Ocak 2021, 17:33:32 »
peki uzun süreli kullanımda kafa derisinde kalıntı/kepek vb. durumlar yaşadınız mı?

Yok yasamadim.Ben minoxil foam kullanıyorum.Sampuan olarak alpacin black kullanıyorum .İlk alpacini kullanırken minoxil kullsamda banyoda saçlarım çok dökülürdu ozamanlar uzundu saçlarım tabi geriye gidiş olmuyordu ama tikaniyordu delik.Suan black olanını kullandıgim günden beri nerdeyse hiç bir dökülme görmüyorum tabi ben yine şampuana bagliyamam ama bana iyi geldiğini düşünüyorum kesinlikle.Zaten benim sampuandan beklentim yikadiktan sonra iyi taranabilsin yeter . ayrıca saçtaki parlaklik dolgun bırakmasıda çok iyi .Simdi bunları söyledim diye saçlarım çok gur felan değil çok kötü durumda ama en azından kendimi iyi hissediyorum bu urunleri kullandığımda : )Ama dersenki tavsiye edermisin kesinlikle bi tane alıp denemeni öneririm. Ancak böyle anlarsın çünkü belki iyi gelmicek sana ama en azından kafandan çıkaracaksın artik bir ürünü.Alpacin alacaksan zaten ilkini tavsiye etmem demeyeceksiniz ilk black olanını deneyin.

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 28 Ocak 2021, 18:34:45 »
Yok yasamadim.Ben minoxil foam kullanıyorum.Sampuan olarak alpacin black kullanıyorum .İlk alpacini kullanırken minoxil kullsamda banyoda saçlarım çok dökülürdu ozamanlar uzundu saçlarım tabi geriye gidiş olmuyordu ama tikaniyordu delik.Suan black olanını kullandıgim günden beri nerdeyse hiç bir dökülme görmüyorum tabi ben yine şampuana bagliyamam ama bana iyi geldiğini düşünüyorum kesinlikle.Zaten benim sampuandan beklentim yikadiktan sonra iyi taranabilsin yeter . ayrıca saçtaki parlaklik dolgun bırakmasıda çok iyi .Simdi bunları söyledim diye saçlarım çok gur felan değil çok kötü durumda ama en azından kendimi iyi hissediyorum bu urunleri kullandığımda : )Ama dersenki tavsiye edermisin kesinlikle bi tane alıp denemeni öneririm. Ancak böyle anlarsın çünkü belki iyi gelmicek sana ama en azından kafandan çıkaracaksın artik bir ürünü.Alpacin alacaksan zaten ilkini tavsiye etmem demeyeceksiniz ilk black olanını deneyin.
teşekkür ederim. ben genelde piroctone olamine içeren şampuanlar kullanmayı alışkanlık edindim. ducray kullanıyordum parfümünden sıkılınca sebamed yağlı ve kepeğe yatkın olanlar için üretilenini aldım şu an onu kullanıyorum memnunum. bitince bi alpecin black deneyeceğim zaten küçük ambalaj.

saçekimikullanıcı

• Full Member
« Yanıtla #72 : 30 Ocak 2021, 15:51:37 »
alpecin black şampuanını bulamıyorum, internetten almak istemiyorum, siz nereden alıyorsunuz
  • Greft Miktarı 5112
  • Yaşınız 33

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 30 Ocak 2021, 16:32:38 »
alpecin black şampuanını bulamıyorum, internetten almak istemiyorum, siz nereden alıyorsunuz
Şuan eczanelerde yok zaten satışı yapılmiyor şuan.Trendyol dan almıştım ben.Bu ürünün Sahtesi olacağını sanmıyorum.

saçekimikullanıcı

• Full Member
« Yanıtla #74 : 31 Ocak 2021, 10:03:21 »
Şuan eczanelerde yok zaten satışı yapılmiyor şuan.Trendyol dan almıştım ben.Bu ürünün Sahtesi olacağını sanmıyorum.
İnternetten şampuan almaya çok sıcak bakmıyorum, iki sene önce iyi bir markanın şampuanını internetten almıştım ve şampuana bariz şekilde su katılmış halini göndermişlerdi bana. Her zaman olcak diye bir şey yok ama o günden beri bu tür kozmatik ürünlerini eczaneden almaya çalışıyorum fakat bazılarını eczaneden de bulamıyorum. Alpacin Black bunlardan biri.
  • Greft Miktarı 5112
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram