Gönderen Konu: alpecin kafein şampuan sizce nasıl?  (Okunma sayısı 42005 defa)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: alpecin kafein şampuan sizce nasıl?
« Yanıtla #75 : 31 Ocak 2021, 11:55:59 »
İnternetten şampuan almaya çok sıcak bakmıyorum, iki sene önce iyi bir markanın şampuanını internetten almıştım ve şampuana bariz şekilde su katılmış halini göndermişlerdi bana. Her zaman olcak diye bir şey yok ama o günden beri bu tür kozmatik ürünlerini eczaneden almaya çalışıyorum fakat bazılarını eczaneden de bulamıyorum. Alpacin Black bunlardan biri.

Dediğim gibi satışı yok şuan Türkiye de .Alpacinin ilk çıkan ürünü var ama eczanelerde  onu alabilirsin.Normalde bende internetten bu gibi ürünler almam kesinlikle ama kafaya koymuştum almak icin ilk eczaneye gitmiştim bende baktimki satışı yok şuan bende internetten aldım ve memnun kaldım açıkçası.Dedigik gibi eczaneden ilk çıkanı bulursun ama diğer türlü farklı şampuanlara bak forumda kaliteli şampuanlar kullanan kişiler var araştır onlarida.

saçekimikullanıcı

• Full Member
« Yanıtla #76 : 31 Ocak 2021, 13:57:31 »
Dediğim gibi satışı yok şuan Türkiye de .Alpacinin ilk çıkan ürünü var ama eczanelerde  onu alabilirsin.Normalde bende internetten bu gibi ürünler almam kesinlikle ama kafaya koymuştum almak icin ilk eczaneye gitmiştim bende baktimki satışı yok şuan bende internetten aldım ve memnun kaldım açıkçası.Dedigik gibi eczaneden ilk çıkanı bulursun ama diğer türlü farklı şampuanlara bak forumda kaliteli şampuanlar kullanan kişiler var araştır onlarida.
Teşekkür ederim.
  • Ekim Tarihi: 19-20 Eylül 2024
  • Ekim Merkezi ismi ASMED-DR.KORAY ERDOĞAN
  • Greft Miktarı 5112
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finasterid 1 mg, A-E-C-D Vitamini ve Çinko
Finasterid 1 mg, A-E-C-D Vitamini ve Çinko

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #77 : 26 Mart 2021, 11:18:25 »
arkadaşlar alpecin black edition şampuanı denemek için aldım 3 hafta kullandım . saçım yağlı saç olmasına rağmen kafa derisini çok kurutuyor(2 günde 1 - tek uygulama yaptım) yani elinizle biraz sürtseniz kepeğe dönüşecek şekilde... saçı söndürdü yumuşacık yaptı. ama kokusu çok güzel. sanırım bu kafa derisini kurutma olayını tüm kafeinli şampuanlar yapıyor. ben memnun kaldığım sebamed yağlı saçlar için olan şampuanıma devam etmeye yeniden başladım.

bsrfrance

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #78 : 28 Nisan 2021, 00:16:53 »
Alpecin black edition kullanıyordum bir süredir paraben yok diye. Neyse ki düz C1 versiyondan da parabenleri çıkarmayı akıl etmişler. Mail atmıştım zamanında sağolsunlar dikkate almış Almanlar. Türkiyede bir mağazaya gelmiş yeni C1 (parabensiz), ordan alıyorum, fiyat da indirimli genelde zaten. İsim paylaşamıyorum yalnız reklam muhabeti olmasın diye. Kısa araştırmayla bulabilirsiniz.

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #79 : 28 Nisan 2021, 17:10:26 »
Alpecin black edition kullanıyordum bir süredir paraben yok diye. Neyse ki düz C1 versiyondan da parabenleri çıkarmayı akıl etmişler. Mail atmıştım zamanında sağolsunlar dikkate almış Almanlar. Türkiyede bir mağazaya gelmiş yeni C1 (parabensiz), ordan alıyorum, fiyat da indirimli genelde zaten. İsim paylaşamıyorum yalnız reklam muhabeti olmasın diye. Kısa araştırmayla bulabilirsiniz.
sachane den mi aldınız. reklam olayı yok bu forumda isim verebilirsiniz. şuan sachanenin sitesinde paraben gözüküyor içerik listesinde.

bsrfrance

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 29 Nisan 2021, 01:59:20 »
Evet. İçerikte öyle gözüküyor sitede güncellememişlerdir çünkü onlar da bilmiyodur parabenin çıktığını veya içeriğin değiştini :d ama getirdikleri yeni, ingredients kısmına da baktım öyle aldım, yeni içerikle aynı. İstanbulda oturduğum için mağazasından direkt aldım gidip bu arada.

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #81 : 12 Haziran 2021, 10:54:01 »
Saçları yumuşak yapması hoşuma gitmesede saç telleri için faydalı 2 günde 1 kullanıyorum değiştirerek

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 20 Ağustos 2021, 15:58:01 »
arkadaşlar  alpecin in klasik şampuanından da paraben çıkarılmış. ama internetten baktığım kadarıyla parabensizlerin etiketleri ingilizce veya almanca değil lehçe (polonya dili) yazılmış. yakın zamanda satın alanlar bilgilendirebilir mi ?

Facebook Twitter Instagram