Gönderen Konu: alpecin kafein şampuan sizce nasıl?  (Okunma sayısı 42047 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Alpecine Kafeinli Şampuan Onayladı
« Yanıtla #15 : 02 Haziran 2017, 19:45:57 »
bence minyaturleşme var saçında genetik dokulmedeki minyaturleşme yaz googleye ona karsı tedaviler yaz bu sitedede var ona gore arastırrmalar yap normalde saç dokulur herkeste bu boyle yerine yenisi gelir ama genetik dokulmede dht denilen hormon saç kokune yapışıp sacın anasını ağlatıo normalde dokulup gelen saç bu sefer ger seferinde bir incesi geliıo dokuluo sonra gene bir inesi gelio yani sac ufalıo minyaturleşio minyatırlşeme bu zamanlda saç kayboluo kellik oluiuyor 2 turlu tedavi yondetmi var dht hormonu ile mucadele etmek veya saçı byumeye teşvik etmek sen olanı korusan yeter dht ile mucadele edebilirsin arastırırsın biraz bana oylem geldi saçında minyaturleşmeler var gibime geldi

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 02 Haziran 2017, 21:03:14 »
Kesinlikle iyi bir gözlemcisin abi nasıl anladın bilmiyorum ama minyatürlesme var dediğin gibi.dht için benim bildiğim finasterid var yani mücadele olarak.ilgi gösterip yardımcı olmaya çalıştığın için ayrı teşekkür ediyorum.
Peki daha başka ne yapılabilir?
bence minyaturleşme var saçında genetik dokulmedeki minyaturleşme yaz googleye ona karsı tedaviler yaz bu sitedede var ona gore arastırrmalar yap normalde saç dokulur herkeste bu boyle yerine yenisi gelir ama genetik dokulmede dht denilen hormon saç kokune yapışıp sacın anasını ağlatıo normalde dokulup gelen saç bu sefer ger seferinde bir incesi geliıo dokuluo sonra gene bir inesi gelio yani sac ufalıo minyaturleşio minyatırlşeme bu zamanlda saç kayboluo kellik oluiuyor 2 turlu tedavi yondetmi var dht hormonu ile mucadele etmek veya saçı byumeye teşvik etmek sen olanı korusan yeter dht ile mucadele edebilirsin arastırırsın biraz bana oylem geldi saçında minyaturleşmeler var gibime geldi

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Haziran 2017, 21:10:40 »
Minoxil içine dutasteride kapsülü sıkıp (7-8 tane) ekliyorlar. Dutasteride finasteride ile aynı işleve sahip. Minoxil hem damarlara kan sağlıyor.

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Haziran 2017, 21:51:38 »
Minoxil döngü ve içerdiği alkol nedeniyle korkutuyor açıkcası.
Içerisinde dutasteridin de yan etkileri konusunda cekiniyorum.
Bu çekincelerim de haklı miyim sizce de?

Minoxil içine dutasteride kapsülü sıkıp (7-8 tane) ekliyorlar. Dutasteride finasteride ile aynı işleve sahip. Minoxil hem damarlara kan sağlıyor.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 02 Haziran 2017, 21:55:20 »
iiçerden finasterid içersin dısardanda bloker losyon arastır işte bir suru var spiro  ell cranel folixir ne bilim baska yeni çıkan bloker losyonlar bir arkadas vardı ondada minyaturleşme vardı adını unuttum dandik bir losyon yazmış doktor aga losyondu hatıradım içeriğe baktık traş kolpa içerik var ama çocuk siteye sorunu hallettiğini solemişti finasterid artı dısardan bloker losyonal dhtye karsı mucadele verirsin sansın varsa kazanırsın mucadleyi minyaturleşme beli oluyor herkes anlar dutasterid falan uzak dur o tarz şelerden
saçları ekmeydi dersin

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 02 Haziran 2017, 22:32:11 »
Konyada satılıyordu almıştım ben de ama sonradan bırakmıştım bırakma sebebimi tam hatırlamıyorum fakat hiç olumlu bi etki görememiştim. Yine de kişiden kişiye değişir bende seboreik dermatit olduğu için de olmuş olabilir. Kozmetik ürünler satan büyük eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiiz 50 tl civarıydı sanırım

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Haziran 2017, 22:33:08 »
Alpecin  Alman  firmasi  Schwarzkopf firmasina ait. Ben YILLARCA kullandim  kel  kaldim  hicde  iyi bir  Sampuan degil. Yanliz bunun  Sac  Suyu  var (Haarwasser) o  guzel kasinti felan olursa surup  masaj yapinca  ise  yariyor.  Arkadaslar ben simdi  bir  Sampuan kullaniyorum  cok  memnunum Turkiyede  varmi   bilmiyorum
ALMANYADA  var.  sizede  tavsiye  ederim.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 22:44:07 Gönderen: Atakan Demir »

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 02 Haziran 2017, 22:41:57 »
Vichy  dercos  sampuan  saclari yikayip  5  dakika  bekleyip  sonra durulayin.

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 02 Haziran 2017, 23:54:07 »
Alpecin  Alman  firmasi  Schwarzkopf firmasina ait. Ben YILLARCA kullandim  kel  kaldim  hicde  iyi bir  Sampuan degil. Yanliz bunun  Sac  Suyu  var (Haarwasser) o  guzel kasinti felan olursa surup  masaj yapinca  ise  yariyor.  Arkadaslar ben simdi  bir  Sampuan kullaniyorum  cok  memnunum Turkiyede  varmi   bilmiyorum
ALMANYADA  var.  sizede  tavsiye  ederim.

ben bunun yeşili, egzama için olanını kullanıyorum epey faydalı. Saç dökülmesi için olanı hakkında ne söylersin?

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 03 Haziran 2017, 13:38:07 »
Biotin  gunde  bir defa kullaniyorim  iki  gunde bir  bu  sampuani  kullaniyorum saclarim  simdi  daha saglikli  gorunuyor  cok az  dokuluyor.

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Haziran 2017, 11:04:37 »
Biotin  gunde  bir defa kullaniyorim  iki  gunde bir  bu  sampuani  kullaniyorum saclarim  simdi  daha saglikli  gorunuyor  cok az  dokuluyor.

Onceki dokulmeye gore faydasi var o zaman değil mi? Yorumuna gore alacağım kardesim..

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 08 Haziran 2017, 23:14:20 »
Kardes ben sac ekdirdim 8 Ay oldum simdi  Biotin aliyorum  ve  bu  sampuani  kullaniyorum. Saclarim simdi daha dolgun  ve guclu  oluyor.

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 11 Haziran 2017, 04:18:20 »
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Saç dökülmemi azalttığına dair hala gözlem yapamadım.
Sadece dolgun ve parlak gösteriyor.

Fakat aynı zamanda yüz cildim eskiye nazaran daha bi guzellesti.Kafein cildimi güzelleştirdi fark edebiliyorum.

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 11 Haziran 2017, 08:57:02 »
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Saç dökülmemi azalttığına dair hala gözlem yapamadım.

Fakat aynı zamanda yüz cildim eskiye nazaran daha bi guzellesti.Kafein cildimi güzelleştirdi fark edebiliyorum.
Nerden elde ediyorsunuz hocam alpecineyi içeriğinde kafeinden başka ne var

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Haziran 2017, 19:38:09 »

Nerden elde ediyorsunuz hocam alpecineyi içeriğinde kafeinden başka ne var

Facebook Twitter Instagram