Gönderen Konu: alpecin kafein şampuan sizce nasıl?  (Okunma sayısı 42002 defa)

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
alpecin kafein şampuan sizce nasıl?
« : 01 Haziran 2017, 02:51:43 »
Saç takıntımı bilen arkadasim 1 hafta önce iskoçyadan TL ye cevirince yaklasik 20 tlye denk gelecek bir fiyata almıştı.

O sıralar uzun süredir kullanıp tam anlamıyla faydasını görmediğim sarımsaklı şampuan kullanmaktaydım.

Velhasıl hiç bir beklentim olmadan kullanmaya başladım bu sampuani da.

o sıralar internetten yorumlara baktım.guzel yorumlar vardı bide kepek yaptığı yönünde bir yorum vardı ki çok olmasa da kepek yaptığı gerçeği var.
Toplam da 4 kez kullandım.2 dakika kafama masaj yaparak.
Mentollü ve kokusu güzel gerçekten.
ilk yıkamada bile kafanız hafiflemişcesine rahatlıyor.
Bu mentol mental anlamda da rahatlatıyor.belkide kafeinin etkisidir bilemiyorum.
Bu yönünüde çok sevmiştim.

bugün saçlarımın gözle görülür bi şekilde kalitesinin arttığını farkettim.
Kafamda 1-2 cm karelik açıklık/seyreklikler mevcuttu bu açıklıklar %50 oranında kapandı.sanirim saçlar kalınlaştı.

dokulmeyi engelleyip engellememe konusunda konuşmak için çok erken ama 4 günlük süreçte saçıma yaptıkları benim acimdan mucize denilecek nitelikte.
Dökülme sorunu ve stresini unuttum resmen.o derece tatmin edici sonuçlar verdi.

Baştan böyle sonuç alacağımı bilseydim before bi fotoğraf çekip after olarakta paylasirdim.farki sizde gayet net anlarsınız.

Geçenlerde konu açmıştım orda ki fotoğrafımi bilenler aradaki farkı farkedecektir.

Türkiye de biraz pahalı olabilir ama bence değer ki.bende elimdeki bitince burdan alma mecburiyetindeyim ve kesinlikle bu etkiler devam ettiği sürece alma taraftariyim.

Sac ekiminden önce kullanılmasını tavsiye ediyorum nitekim ben sac ekimine yaşım elverişli olmadığı için çözüm ararken bunu buldum ve aynı dertten muzdarip arkadaşlarımında faydalanmasini isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Alpecine Kafeinli Şampuan Onayladı
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2017, 03:02:27 »
hıc bır ılaç hıcbır sanpuan yada hıçbır şey 4 gunde bahsettıgın etkılerı yapmaz .. memnun kalabılırsın saçlarını daha dolgun gosterebılır ama 4 gunde saçmı cıkartıyor da seyrek alanın kapandı dolgunluk vermıstır ..
Global Moderator

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2017, 09:42:02 »
Kafein etken maddesinin saç dökülmesine iyi geldiği söyleniyor kullanmaya devam edin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2017, 14:42:32 »
şanpuanın fotografını koyarmısın ... anladım  evet dolgunluk ve canlılık kazandırabılır kafeın kafada kan dolasımını da arttır
Global Moderator

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2017, 15:10:13 »
Paylaştığın fotolar 4 gün arayla mı çekildi

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2017, 18:57:45 »
şanpuanın fotografını koyarmısın ... anladım  evet dolgunluk ve canlılık kazandırabılır kafeın kafada kan dolasımını da arttır

evet abi çok faydalı bence.fotoğrafı da koydum.c1 olanını kullanıyorum.

Paylaştığın fotolar 4 gün arayla mı çekildi

son 2 fotoğrafı aynı gün çektim. diğerleri farklı zamanlarda.kullanmadan önce before&after yapmak aklıma gelmedi gelseydi ilk haliyle çekerdim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2017, 19:50:39 »
bu saydıgın etkıyı uzun zamandır revıta dan alıyorum ... onunda içinde kaveın var  kan akışını hızlandırıyor
Tr de yokmy bu sanpuan yurtdısından aldın ?
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2017, 21:00:11 »
hıc bır ılaç hıcbır sanpuan yada hıçbır şey 4 gunde bahsettıgın etkılerı yapmaz .. memnun kalabılırsın saçlarını daha dolgun gosterebılır ama 4 gunde saçmı cıkartıyor da seyrek alanın kapandı dolgunluk vermıstır ..

Saç çıkartıyor demedim abi dolgunluk kazandırdı saçları kaĺınlastirdi dedim bende.seyrek alanın kapanması daha doğrusu görünmemesi diyim o zaman bu nedendendir kanimca.

Kalitesiz seyrek before ile kaliteli dolgun canlı sac after.

Fotoları ,"2280 greft saç Ekimim öncesi-sonrası" başlığı ile paylaşsan bence baya beğeni toplardı.
-ön çizgi gayet doğal olmuş, keşke 1 cm daha asagı taşısaydınız vs...

Şaka bir yana bu tip kozmetik ürünlerinin kan akışı vs. Degilde içersinde barındırdıgı mikro boyuttaki keratin tarzı katkılar sayesinde yıkama sonrası birkaç saatlik dolgunluk kazAndırıdgı kanaatindeyim.
2gr kafein saç dersinden emilecekte, koca ilaç firmalarının yanetkiler ile dolu ilaçlarının sağladığı faydadan fazlasını 3 günde verecek... NAMÜMKÜN... ama güzel ürün

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2017, 21:26:12 »
revita ile ilk tanıstımızda ovmuslerdi falan falan sonra dandik dediler bazı şeler en basta bir doping yapar sonra durum gene aynı ama himntek uzun zamandır revitadan memnun kalman guzezl bişi sampuanın emimilimi sıfıra yakındır falan denir kafada bekletilmesi lazımdır denir onceleri nizoral şampuan finas minox ile 3.buyuk olarak anılırdı saça fayda acısından sonra onemi bitti arkadasta saç derisini falan hızlandırdıysa kan dolaşımını arttırdısa bir doping yapmış olabilir var olan kılları kalınlaştırıp resimlerde aynı ışıkta değil zaten ondan az biraz sampuan dolgunlaştırydıysa resimde farklı ışıkta ondan farklılık gozukebilir
saçları ekmeydi dersin

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Haziran 2017, 11:18:35 »
Kardes sampuandan mi bilmiorum ama saclarin cok iyi gorunuyor yas kac

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Haziran 2017, 13:57:54 »
Kafada 5dk duran hiçbirşey saca bilimsel olarak fayda edemez. Kan akışı vs de ürün satma hikayeleri. Kozmetik olarak dolgunluk sağlaması vs beklenebilir. Mesela bebe sampuani ile yika kedi bıyığı gibi kalir saçlar.ama sabunla yika firca gibi sert olur.ama sac çıkartmak,dökmek ya da dokulmemesi..hic biri sampuan ile alakalı olamaz.saçı yıpratıp kirilgan yapabilir ama kokten dokmez.sizin yediğiniz içtiğiniz ya da baska bir sebeple seyrek alan kapanmıştır şayet kapandiysa. Yoksa düz mantik; hucre yenileyen 3-4 yag karışımı ile bile saçları kurtarabilirdik.

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Haziran 2017, 15:59:28 »

Eski haline göre daha güzel gözüküyorsa ben hala ısrarla sampuandandir diyorum.yasim 22.

Kafada 5dk duran hiçbirşey saca bilimsel olarak fayda edemez. Kan akışı vs de ürün satma hikayeleri. Kozmetik olarak dolgunluk sağlaması vs beklenebilir. Mesela bebe sampuani ile yika kedi bıyığı gibi kalir saçlar.ama sabunla yika firca gibi sert olur.ama sac çıkartmak,dökmek ya da dokulmemesi..hic biri sampuan ile alakalı olamaz.saçı yıpratıp kirilgan yapabilir ama kokten dokmez.sizin yediğiniz içtiğiniz ya da baska bir sebeple seyrek alan kapanmıştır şayet kapandiysa. Yoksa düz mantik; hucre yenileyen 3-4 yag karışımı ile bile saçları kurtarabilirdik.

Abi kan akışı falan konusunda iddaalı değilim zaten ben önceki ve sonraki hali konusunda daha canlı dolgun gözüktüğünü belirttim.beslenme konusuna gelirsek dediğin gibi beslenmem eskiye nazaran daha iyi durumda.belki de dediğin gibi beslenme sayesinde kapandı bilemiyorum..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Haziran 2017, 16:09:01 »

Eski haline göre daha güzel gözüküyorsa ben hala ısrarla sampuandandir diyorum.yasim 22.

Abi kan akışı falan konusunda iddaalı değilim zaten ben önceki ve sonraki hali konusunda daha canlı dolgun gözüktüğünü belirttim.beslenme konusuna gelirsek dediğin gibi beslenmem eskiye nazaran daha iyi durumda.belki de dediğin gibi beslenme sayesinde kapandı bilemiyorum..
beslenmene dikkat etmeye devam etmelisin o halde. ben hayatımda 1 kere doğal yoldan sonuç aldım ama ölene kadar yalnız yaşayamayacağım için bıraktım.. merak edenlere yazayım; her gün 2 diş sarımsağı, evde yapılan yoğurda doğrayıp üstüne fabrikada bizzat sıktırılmış doğal zeytin yağı döküp yedim... günlük kafama da organik sarımsak yağı sürdüm. tam 3 ay yaptım ve saçlar sağlıktan ışıl ışıl parladı,kalınlaştı,dökülme durdu.. ama üniversite açılmıştı ve artık yapma şansım yoktu:) yıllar önce elde ettiğim ve minox,finans hepsine 10 çekecek sonuçtu..

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Haziran 2017, 16:29:00 »
saçın kendi içindeki donguleri var mevsimsel  dongu şu bu var onlara denk gelmiştir sacında genelinde minayturleşme var onla mucadele et genetikte mimyaturleşe kel bırakır bilion
saçları ekmeydi dersin

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 02 Haziran 2017, 17:55:15 »
Bu  marka kafeinli şampuanı hiç duymamıştım fakat kafeinli şampuanların saçı hızlı uzatmak için kullanıldığını biliyorum ,özellikle bayanlar çok kullanıyor ,hem hızlı saç büyümesi için hemde daha dolgun göstermek için ,enerji şampuanı deniyor bunlara  ;),internette  enerji şampuanı adı altında değişik varyasyonları var.
Benim kafada çok saç yok ama arkadaşımızın 4 günlük sonuçlarını görünce bende denemeye karar verdim,gerçekten çok etkileyici bir değişim olmuş.

Facebook Twitter Instagram