Gönderen Konu: LifeHair Şahin Çelik / 31 Yaş / 4200 Greft / 08.02.2021  (Okunma sayısı 14153 defa)

Cemabi

• Yeni üye
  • *
Saç ekim işlemim 2019 Aralık ayından bu yana 3 ü benden kaynaklanan 1 i ekim merkezinden kaynaklanan problemlerden dolayı tam 4 kez iptal oldu.Tabi üstümde bir gerginlik vardı.Allahın işi heralde bu dedim zorlamaya gerek yok diye düşünüyordum ama bir taraftan da saç ektirmek istiyordum ve Şahin hoca en mantıklı seçenek olarak karşımda duruyordu.Kısmet 8 Şubat gününeymiş.

Ekimimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum :)

Cemabi

• Yeni üye
  • *
Ynt: 08.02.2021 LifeHair Şahin Çelik 4200Greft
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2021, 12:30:25 »
Ekim sonrası

Cemabi

• Yeni üye
  • *
Ynt: 08.02.2021 LifeHair Şahin Çelik 4200Greft
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2021, 12:31:46 »
İlk yıkama sonrası

Cemabi

• Yeni üye
  • *
Ynt: Life Hair Şahin Çelik / 08.02.2021 / 4200 Greft
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2021, 14:48:05 »
5. gün donör bölge

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2021, 14:59:27 »
Ekiminiz hayırlı olsun umarım çok iyi bir sonuç alırsınız. Şahin bey doğru bir seçim olmuş kısmetse ben de 22 Şubat da Şahin beye ekim yaptiricam.
Aynı gün Ekim akşamı da burada ekim fotoğraflarıni paylaşırım.

Ekim esnasında ağrı oldu mu iğneleri çok hissettiniz mi biraz bunlardan bahseder misiniz.
  • Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül

Cemabi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2021, 16:33:35 »
Teşekkür ederim.Ekim günü benim kafam uyuşmadı Şahin hoca fazladan iğneler yapmak durumunda kaldı.Bu iğneyi hissediyor musun peki bunu hissediyor musun derken biraz canım yandı tabi:) Çok kahve içen haftada 1 2 kez de alkol tüketen biriyim uyuşmamada bunun etkisi var sanırım.Burada genelde insanlar çok ağrısızdı hiç sorun olmadı vb yazıyor ben de kendimi öyle hazırlamıştım açıkcası ama hiç öyle olmadı benimkisi:) o yüzden siz bana kalırsa canınız yanacakmış gibi kendinizi hazırlarsanız ekim günü hissedeceğiniz acı beklentilerinizin altında kalırsa konforlu bir ekim olabilir diye düşünüyorum.Umarım siz de çok iyi bir sonuç alıp memnun kalırsınız.

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2021, 18:57:49 »
Ekiminiz hayırlı olsun, yaş kaç hocam başlığa ekleyebilir misin? Açıklığa göre güzel bir ön çizgi çizilmiş, donör alımı homojen duruyor, umarım sonuç sizi tatmin eder.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: LifeHair Şahin Çelik / 31 Yaş / 4200 Greft / 08.02.2021
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2021, 21:05:22 »
Hayırlı olmasını dilerim lifehair Şahin çelik saç ekiminizin

Planlamanız ve ön çizginiz açık alana göre çok mantıklı ve güzel olmuş umarım güzel bir sonuç alırsınız
Global Moderator

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 15 Şubat 2021, 01:16:48 »
hayırlı olsun saç çizgisi dizaynı garip olarak hlc ekimlerine benzemiş ama ben beğendim şahsen.

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #9 : 15 Şubat 2021, 12:53:26 »
Teşekkür ederim.Ekim günü benim kafam uyuşmadı Şahin hoca fazladan iğneler yapmak durumunda kaldı.Bu iğneyi hissediyor musun peki bunu hissediyor musun derken biraz canım yandı tabi:) Çok kahve içen haftada 1 2 kez de alkol tüketen biriyim uyuşmamada bunun etkisi var sanırım.Burada genelde insanlar çok ağrısızdı hiç sorun olmadı vb yazıyor ben de kendimi öyle hazırlamıştım açıkcası ama hiç öyle olmadı benimkisi:) o yüzden siz bana kalırsa canınız yanacakmış gibi kendinizi hazırlarsanız ekim günü hissedeceğiniz acı beklentilerinizin altında kalırsa konforlu bir ekim olabilir diye düşünüyorum.Umarım siz de çok iyi bir sonuç alıp memnun kalırsınız.

Bana da uyarı olarak ekimden 1 hafta önce alkolü kullanılan ilaç takviye gıda ne varsa bırakmamı söylediler.Neyse ki normalde de alkol kullanmıyorum.Umarım sorunsuz atlatırım bu süreci verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Ağrı konusuna gelince genelde dişçi ye gidildiğin de operasyon için uyuşturucu iğne yaptıklarında hissedilen acı ile benzer olduğunu söylüyorlar.Artık bir şekilde dayanacağım ağrısına sonuçta yıllardır dökülen saçları bir günde geri kazanmak için biraz da fedakarlık yapmak gerekiyor :)
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38

TAKVİYELER

Çiğ Badem günde bir avuç
Limonlu su günde 2 litre

Cemabi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 16 Şubat 2021, 11:30:40 »
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Şahin hocanın işine ön çizgi konusunda biraz karıştım, orası biraz şöyle mi olsa burası öyle mi olsa derken sonuç olarak bu çıktı ortaya. İstediğim şey çok hafif erkek tipi dökülme yaşamış şakakları hafif geri çekilmiş 40 lı yaşlardaki bir erkeğin ön çizgisiydi. Düz ön çizgileri sevmiyorum çünkü erkekte doğal durmadığını düşünüyorum. Şahin hocanın ön çizgi tasarımını buradaki ekimlerinden takip ediyordum ve beğeniyordum zaten, buna bir katkım olsun istedim ama bu katkı ile her şeyi berbat etmiş de olabilirim:D

Cemabi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 16 Şubat 2021, 11:31:36 »
Bana da uyarı olarak ekimden 1 hafta önce alkolü kullanılan ilaç takviye gıda ne varsa bırakmamı söylediler.Neyse ki normalde de alkol kullanmıyorum.Umarım sorunsuz atlatırım bu süreci verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Ağrı konusuna gelince genelde dişçi ye gidildiğin de operasyon için uyuşturucu iğne yaptıklarında hissedilen acı ile benzer olduğunu söylüyorlar.Artık bir şekilde dayanacağım ağrısına sonuçta yıllardır dökülen saçları bir günde geri kazanmak için biraz da fedakarlık yapmak gerekiyor :)
Rica ederim hocam umarım sorunsuz bir operasyon geçirir sonuçlarını alırsınız.

Cemabi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 16 Şubat 2021, 11:38:48 »
 Bu arada kız arkadaşım sağolsun uzun zamandır görüşemediğimiz için de ekimin 7. günü olan dün cinsel münasebetlere giriştik. Başta kendime bu konuda engel olmayı planlıyordum ama malum ateşle barut...:) Terlemenin ekime olumsuz etkisini burada okumuştum bu nedenle olabildiği kadar dikkatli olmaya çalıştım ama tabi işin içinde bir hareket olunca biraz da olsa terleme olmuştur. Gerçi ben özellikle gece çok terleyen bir insanım kendimi bildim bileli sırılsıklam uyanırım uykudan ona nasıl dikkat edeceğim bilemiyorum. Bugün Şahin hocaya durumu mesajla sordum biraz tepkiliydi keşke biraz daha bekleseydin terlemek zarar verir dedi...umarım bundan dolayı ekimin sonucu etkilenmez:( bir de dht gerçeği var tabi. Bildiğim kadarıyla bu tarz işlerle dht yi arttırıyoruz,ekilen saçların tutması için olumsuz bir durum olabilir bu da sanırım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Şubat 2021, 11:40:43 »
MyLifeBeLike Senin ekime kaç gün kaldı dostum
Global Moderator

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #14 : 16 Şubat 2021, 14:18:33 »
MyLifeBeLike Senin ekime kaç gün kaldı dostum

Dostum haftaya pazartesi yani 6 gün kaldı ekim günü yaklaştıkça korku ve heyecan artmaya başladı bende :)

Hem saçlarıma kavuşacağım için çok mutluyum hem de cerrahi bir işlem geçireceğim için korkuyorum açıkcası birde 35 bin kişilik bir kurumda çalışıyorum iyi olursa güzel bir referans olacağımı düşünüyorum.Kötü olma ihtimalini düşünmüyorum bile Şahin bey elinden geleni yapacaktır. Zaten ekim işlemi yapılır yapılmaz aynı gün forumda ekim fotoğraflarımı da paylaşacağımı bildiği için ayrıca özen gösterecektir diye düşünüyorum.

Zaten bu forum olmasaydı asla saç ekim işine cesaret edemezdim Allah razı olsun senden dostum. :)
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38

TAKVİYELER

Çiğ Badem günde bir avuç
Limonlu su günde 2 litre

Facebook Twitter Instagram