Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar olumlu yazmaya gayret göstermişsiniz okuduğum kadarıyla ama ekim iyi değil benim fikrim. moral bozmak kötülemek değil bu arada herkesin fikrine saygı duyuyorum yok açıklık şöyleydi böyleydi demeyin arkadaşı kandırmaya gerekte yok Şahin beyin ekimlerine burda çok baktım çok kaliteli ekimleri var. Zaten kendi rezerve yapmak isteyecektir Buda benim fikrim çünkü ekim iyi değil neden derseniz vertekse ekim yapılmamış sadece greftler ön tarafa konmuş hakkı bu değil açıklık muhabetti yapmayada gerek yok bu yüzden
Bu açıklığın tek ekimle seyreklik kalmadan kapanması mümkün değil zaten. Ekim saçı kısa tutulmaz. Uzatırsan başarısı daha net görülür. Biraz seyreklik illa ki olacak.
Süreç tamamlandı...8. ay fotoları.Farklı ışık açılarında çekmeye çalıştım.Saçları uzatma konusundaki tavsiyelerinizi dinledim uzun hali bu şekilde.Önden görüntüden memnunum diyebilirim.Sadece çıkış yönlerinin biraz daha yatay olmasını isteyebilirdim doğallık adına iyi olurdu ancak çok da önemli bir şey değil.Üstten bakıldığında saç derisi görünüyor sıklık olarak beklentimi karşıladı diyemem.özellikle arka bölgelerde çıkış oranı az.Tamam o bölgelere öne göre az greft ekildi ama ekilenlerin de yarısı çıkmış gibi görünüyor.Sizlerin de son yorumlarınızı öğrenmek isterim saygılar.[/quoteSon durum nedir acaba? Ekilenler tam çıkmamış gibi