Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar merhaba,minoksidilin piyasadaki en ucuz etken olmasına karşılık eczanede -en kalitelisi olarak bilinen- minoxil 129 liraya satılıyor.Ve bazı forumlarda içeriğindeki ppg nedeniyle uzun süreli kullanımda saç derisini tahrip ettiğini okudum.internetten-örneğin TheKaneShop isimli mağazadan- minoxidil alıp evde kendimiz yapsak nasıl olur daha güzel olmaz mı? Çok daha ekonomik olacağı kesin çünkü 1 aylık kullanımda-60ml- 3 gram Minoksidil kullanılıyor.Bahsettiğim sitede 50 gramı yaklaşık 500 tl.3 gramı ise -aylık kullanım- 30 liraya geliyor.Çözücüsü dmso su falan her şey dahil maksimum 40 tl tutar.Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
kaneshop pahalı. çinden veya ordan gelen hiç bir ürüne güvenmiyorum alan kullanıcıların yaptığı testlere baktım çoğu yüzde 50 saflıkta. kane kaliteli diye düşünüyosan onlar da çinden alıp paketliyorlar sadece
ya da farklı bir yerden alırız.2 katına çıksın masraf sıkıntı yok. Bence aranırsa bulunur minoksidil yani
Bir arkadaş vardı forumda , eczacı tanıdığı vasıtası ile toz minoxil alabiliyordu , o sekil yapılabilir , Çin'den getirilip denenebilir
mantıklı mı peki sizce? minoksidil aynı minoksidil o kadar para vermeye gerek var mı? bir de dedikleri gibi ppg zararlı ise baya güzel olur bence
ve siz oral minoksu nereden buldunuz hocam
minoxidil için o riske girmeye değmez eczaneden alırım kesinliklesıvı minoksilden damlalık ile
etkisi nasıl peki
topikalden daha güçlü
yan etki var mı peki?