Merhaba arkadaşlar bende bir katkıda bulunayım konuya , bende 5 gün önce saç ektirdim ve sizin gibi bu soru kafama takılıyordu ve saçlarım güzel olsun yoğun çıksın fire olmasın v.s diyerekten sigarayı içmicem diyodum.
Operasyonun sabahı sigara içmeden saat 8 de girdim içeriye saat 13:00 a kadar operasyon ara vermeden devam ettiler kanallar açıldı greftler alındı ve ekim işlemi başladı toplam 3400 greft alınmıştı ve öğlen yemeğine kadar bir kısmını ekeriz diye başladılar ekmeye ve yerleştirilen greftler hep geri çıkıyordu kanallardan hemşireler epey şaşırdılar
Neyse dediler bi yemek yiyelim öğleden sonra devam ederiz dediler.
Öğle arasında yemeği yedim hemen aşağı inip yaktım sigarayı neredeyse 5-6 saattir sigara içmiyodum.Neyse içtim sigara mı çıktım yukarıya yattım sedyeye hemşireler dedi ki şimdide ektiğimiz greftler geri çıkmıyor
Benim anladığım şu vücudunuz neye alışmışsa nasıl bir düzeni varsa bozmayın hele ki saç ekimi yaptırdıysanız ve sigara tiryakisiyseniz sigara içmemek için kendinize eziyet edip strese sokmayın ama eskisi gibi de içmeyin biraz daha az için en azından ben şu an öyle yapıyorum