Herkese merhaba, Ben medikal park Antalyada Dr. Ertuğrul seymana sac ektirme düşüncesiyle gittim ofisinde suratsız asabi bir sekreter vardı bana dışarda bekle dedi 10 dakika bekledim cağırmayınca geri döndüm sonraki gün internette medica hair trans sitesinden ece hanım diye bir bayanla görüştük yarın ofise gel dedi gittim ama ertuğrul seyman farklı biz farklıyız biz hastane personeliyiz o kiralık çalışıyor dedi ben de ikna oldum şubat ayının 8 de operesyona gün verdi 6000 tl nakit elden, 4000 greft Dhı kalem yöntemiyle ekileceğini söyledi ve 3 seans prp yapılacak diye anlaştık. operasyon sırasında aslı hanım diye oradan sorumlu bayan ön cizgiyi cizmek için ekime başladı 15 dakika sonra kafa derin cok kalın iğneli kalemler köreldi yenisini acmamız lazım ama 760 tl ek ücreti var dedi bende şu an bunu ödeyemem dedim ekimden sonraki üçüncü günde getirirsin dedi mecbur tamam dedim. o bayan ekimi başkasına devretti ekime atakan diye genc biri devam etti. ekimden pek fazla memnun kalmadım. yıkama gününde ek üçreti ödemedim bu gün şikayet vara da şikayet ettim sağolsunlar geri dönüş yaptılar bunun size baştan söylemmesi lazımdı dediler ve ücreti iptal ettiler ekim sırasında koluma takılan serum iğnesi çıkartılırken kırıktı, yıkama gününde sacımı pansuman odasında el lavabosunda yıkadılar. bunlar gecici teferuatlar önemli olan ekim ama oda pek memnun edici değil.