Bu arada benim gibi büyük fobisi olan arkadaşlara yardım etmek amacıyla sedasyon hakkında biraz konuşmak istiyorum. Bundan önceki ekimimde sedasyon kullanılmamıştı. Her ne kadar ekim boyunca hiçbir ağrı sızı hissetmesem de lokal anestezi iğneleri canımı yakmıştı. Ancak, bu ekimimde sedasyon sayesinde hicbir lokal iğnenin acısını hissetmedim ve operasyonum çok rahat geçti. Zaten direk sarhoş gibi oluyorsunuz ve gözünüzü açmaya mecaliniz kalmıyor pek
Gerçekten sedasyon büyük bir konfor sağlıyor hastaya.
Şimdi 8.günümdeyim. Donör bölgedeki kabuklarımın yüzde 90ı gitti diyebilirim. Operasyon sonrasını da çok rahat geçirdim gerçekten. Sadece yıkamalardan önce sürdüğümüz losyonu ilk yıkama günü çok sürmüşüm yıkamadan sonra baya bir kısmı kafamda kaldı ama zorlayıp çıkarmaya çalışmadım hiç; klinik de bir sıkıntı olmayacağını, çoğu hastanın bunu yaşadığını belirtti. Sonraki yıkamalarda az sürdüm ve bir sıkıntı olmadı yıkamayla gitti. Arkadaşlar lütfen losyonu az sürün.
Her yıkama sonrası fotoğraf çektim ekili alanı, bu gönderiye ekleyebildiğim kadarını ekliyorum. En baştaki ilk yıkamadan önce.