Anket

Ne dersiniz

Yakışıklılık göreceli
21 (72.4%)
Yakışıklılık görecesiz
8 (27.6%)

Toplam Oy Verenler: 29

Gönderen Konu: Sizce yakışıklılık görecelimi?  (Okunma sayısı 1879 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sizce yakışıklılık görecelimi?
« Yanıtla #16 : 13 Şubat 2021, 00:40:16 »
Yakışıklık/güzellik ve çekicilik bambaşka konular. Sarışın mavi gözlü zayıf bir kızın güzel olduğunu şüphesiz kabul ederim, ama biraz balıketli daha sıradan bir tipi olan kumral bir kız bana sarışına oranla daha fazla çekici gelir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 13 Şubat 2021, 09:11:11 »
her şey ama her şey dış görünüştür. parayı saymasak tabi. türkiye finallerine katılan manken arkadaşım var sadece metrodayken 10 tane kız tavlıyor ve hiç bir şey yapmadan çoğunda kızlar kendi geliyor konuşmak için

best model var bizde kel model yarısması düzenleyelim.adaylar video cekip kafasına minoxidil surerken yurusunler bizde tecrubeliler değerlendiririz.uluslarlar arası saç fakiri güzelleri 2021 yarısması.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2021, 09:29:33 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #18 : 13 Şubat 2021, 13:02:07 »
Kişilerin kendi beğendiği tip farklı olabilir ama yakışıklı insan yakışıklıdır ya onun çok göreceli olduğunu sanmıyorum bence.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Şubat 2021, 16:25:17 »
Sorunun kendisi bile abesle iştigal..
Tartışmaya açık bir konu değil. Tabi ki güzellik göreceli.. hatta yaşanılan coğrafyanın tarihi örf adet yaşam standarttı geleneklerine göre bile değişir..
Mutlak güzellik diye birsey yoktur. 100 yıl önce kilo güzellikte aranan bir şey iken bugün zayıflık güzellik olarak araban şartlarda.. bundan 20 yıl önce estetikli yüz ne kadar itici geliyor ise bugünlerde nasılda normalleşmiş durumda ise eminim 10 yıl sonra estetik operasyon güzellik için aranan bir kriter olacak.. güzellik zevk işidir, zevk görecelidir.. kişinin geçmişteki yaşanmışlıkları dahi güzellik kriterlerini değiştirir.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 13 Şubat 2021, 17:09:41 »
Sorunun kendisi bile abesle iştigal..
Tartışmaya açık bir konu değil. Tabi ki güzellik göreceli.. hatta yaşanılan coğrafyanın tarihi örf adet yaşam standarttı geleneklerine göre bile değişir..
Mutlak güzellik diye birsey yoktur. 100 yıl önce kilo güzellikte aranan bir şey iken bugün zayıflık güzellik olarak araban şartlarda.. bundan 20 yıl önce estetikli yüz ne kadar itici geliyor ise bugünlerde nasılda normalleşmiş durumda ise eminim 10 yıl sonra estetik operasyon güzellik için aranan bir kriter olacak.. güzellik zevk işidir, zevk görecelidir.. kişinin geçmişteki yaşanmışlıkları dahi güzellik kriterlerini değiştirir.

Her şey algıdan ibaret, bir insanı nasıl algılama isteğindeysek o biçimde algılarız. Algı, içinde birçok çevresel, ailesel, zihinsel farklılıkları barındırır. Bir dış koşul, bizim hakkımızda fikir ediniyorsa (bu, güzellik/yakışıklılık da olsa fark etmez) bu, dış koşulun, dış öznenin isteğiyle ve bakışıyla ilgilidir. Elbette ortalama bir güzellik ve çirkinlik algısı vardır, ancak o bile kendi içinde farklı kriterlere sahiptir. Âşık olma eğilimi, bizim dışımızdaki özne ile gerçekleşecekse, burada bizim yakışıklı oluşumuz, sadece bir araçtır ve bunun gibi birçok farklı kriter olabilir. Bir insan, kendinde ne eksikse, karşı tarafta onun varlığı o kişiyi kendine çeker. Böyle bir durumda örnek verecek olursak: Esmer biri, sarışın birinden; beyaz biri, siyahi birinden hoşlanabilir, âşık olabilir. Hâl böyle olunca, yakışıklı olma durumu, bizim dışımızdaki kişilerin, bizdeki algısıyla oluşur. Çirkinlik veya güzellik, iktidarı elde tutma amacıdır. Muktedir olanlar, sürekli güzel/yakışıklı olmayı sağlamak için kendiyle fazla ilgilenmek zorundadır, bu yüzden kaybetmemeye çalıştıkları güzellik ve yakışıklılık durumu, onların silahı olduğu için bunu kaybetmemek adına büyük endişe duyarlar. Bu bireylerin öz güveni ekseriyetle daha azdır, çünkü kaybedecek bir özellikleri vardır.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 13 Şubat 2021, 19:04:14 »
Bizim ülkede ki kızlarda şöyle bir algı var esmer olsun yakışıklı olmasa da yakışıklı görüyorlar neden de çok şahit oldum buna esmerler önde başlıyor önemli değil tipi falan esmermi tamam demekki daha alımlı gorunuluyor.sarisin olup tipi yüzü temiz olanlar esmer olup diğerine göre tüm özellikleri geri de olsa bile tercihler esmerden yana kullanılıyor buda göreceli degil demekki inanç mi artık ney ise bilmiyorum .bu arada ben kumralim anne tarafım esmerbaba tarafım sarışın ortaya karışık birşey yapmışlar😀esmer olmayı isterdim ama

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 13 Şubat 2021, 19:58:00 »
 sarışınlar goturuo işi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Realicty

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 13 Şubat 2021, 20:31:21 »
Hocam bana yakışıklı diyorlar 3 senedir sevgilim yok demekki göreceli

Dostum videolarını izledim yakışıklı biri değilsin, seni farklı çekici kılacak bir yüzün yok. Cevrende belli yaşın ustunde bazi fizyolojik eksiklikleri barındıran kişiler var ise normal sağlıklı görüntüyü yakışıklı olarak nitelendirebiliyorlar. Ayriyetten fiziksel özelliklerine normal seviyenin ustunde takıntılı olduğunu gözlemledim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 14 Şubat 2021, 08:35:57 »
 yakışıklı adam içendentranmwaygecenşarkı.son videolarda diyet yaptığı için çökmüş.
içindentranwaygecensarkı şarkı diyelim sana çok uzun oluyor yazması.bak diyet yuzune gitmemiş.tipine olumsuz etki etmiş.diyet saç doker.zayıflamak için ağırlık calısıyorsan ağır kilolarla az tekrar yap onları kasa cevirir ağır çalış az tekrar.ve hareketlerin arasında 20 saniyeden fazla süre var 20 saniyeden  az süre verirsen testeron salgılanır.buna muhkkak dikkat et.

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 14 Şubat 2021, 09:26:19 »
-Para(ne yazik ki) (Para derken kadini satin almiyorsunuz ama kadin guclu erkegi seviyor. Guclu erkekte bu duzende nefret etsekte parayla olculuyor ne yazik ki)
-Konusmayi, oturmayi kalkmayi biliyorsaniz yeterli. (23-24 yas ustu icin)

Su yukardaki 2 madde varsa bir anda Kivanc olursunuz demedi demeyin :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 14 Şubat 2021, 09:31:28 »
 güç erkekte para hatunda güzellik.şişmanlık hatunlarda neyse kellik erkekte o

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 14 Şubat 2021, 10:39:09 »
Bizim ülkede ki kızlarda şöyle bir algı var esmer olsun yakışıklı olmasa da yakışıklı görüyorlar neden de çok şahit oldum buna esmerler önde başlıyor önemli değil tipi falan esmermi tamam demekki daha alımlı gorunuluyor.sarisin olup tipi yüzü temiz olanlar esmer olup diğerine göre tüm özellikleri geri de olsa bile tercihler esmerden yana kullanılıyor buda göreceli degil demekki inanç mi artık ney ise bilmiyorum .bu arada ben kumralim anne tarafım esmerbaba tarafım sarışın ortaya karışık birşey yapmışlar😀esmer olmayı isterdim ama
Ülkedeki erkeklerij %80i esmer tenli zaten ?
Sarışın 10 kişide 1 

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 14 Şubat 2021, 15:20:38 »
Ülkedeki erkeklerij %80i esmer tenli zaten ?
Sarışın 10 kişide 1
zamanında osmanlı hoşgörü politikası izlediği için gayet normal bir durum. bu topraklarda yaşayıpta yunan, ermeni, arap kanı taşımayan yoktur. bizlerin dna sı ile bir yunan ve ermeni'nin dnası arasında fark yok.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 14 Şubat 2021, 15:27:12 »
 padisahların çoğunun karısı yabancıymış zaten.şimdi padisah olsam izlandalı alırdım.

Facebook Twitter Instagram