Gönderen Konu: Revox at kuyruğu şampuanı kullanan var mı?  (Okunma sayısı 1888 defa)

coolman

• Jr. Member
  • **
Revox at kuyruğu şampuanı kullanan var mı?
« : 12 Şubat 2021, 10:49:13 »
Herkese Merhaba,

Revox şampuanı bir kaç yıldır kullanıyorum. Açıkcası ben memnunum ama sizlerede sormak istedim kullanan var mı diye. Forumda bir çok farklı şampuan önerisinde bulunan var. Pek tabi ki herkesin saç yapısına ve cildine uygun farklı şampuanlar vardır. Kişiden kişiye etki değişebilir. Ben özellikle biotin ve kolajen içeren olanı kullanıyorum. Açıkcası ben memnunum sizlerden kullanan varsa yorumlarınızı almak isterim.

Ayrıca bir sorum daha olacak ben bazen saçımı saf zeytinyağlı sabun ile yıkadıktan sonra şampuan kullanıyorum. Sizce olumlu veya olumsuz bir etki oluşturur mu saf zeytinyağlı doğal sabun kullanmak.

Teşekkür ederim.

masterhairexperience

• Jr. Member
  • **
Ynt: Revox at kuyruğu şampuanı kullanan var mı?
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2021, 12:48:33 »
Ben men shampo kullanmıştım, kokusu Tom Ford Black orcid muadilidir. Ama saçıma iyi gelmedi değiştirdim.
  • Yaşınız 29
günde bir 5 fıs minox + haftada 1 iğneleme

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2021, 13:06:20 »
Reklama bak be fda onaylıymış bizde yedik.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2021, 14:20:28 »
Ben kullanıyorum. Bi sürü şampuan kullandım  şimdilik en iyisi bu. İçinde sls flan herşey var. Kokusu da hermes terre benziyo. Saçımı bayağı parlatıyo silikon faln da var galiba içinde. Revox xtreme deniyexm bakalım bundan sonra..

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2021, 17:03:41 »
Ben kullanıyorum. Bi sürü şampuan kullandım  şimdilik en iyisi bu. İçinde sls flan herşey var. Kokusu da hermes terre benziyo. Saçımı bayağı parlatıyo silikon faln da var galiba içinde. Revox xtreme deniyexm bakalım bundan sonra..

Bu nasıl yorum sjshshshh
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2021, 17:23:47 »
Bu nasıl yorum sjshshshh
Baya bildiğin yorum  :D sls silikon her neyse artık zaten çoğu şampuan da var. Sadece ismi değişik.hiç kasamam parabenmiş sls imiş. Revox kullandığım en iyi şampuan şimdiye kadar sevdim bunu.
Yanlış anlaşılmasın sls paraben silikon iyi faydalı değildir aksine zararlıdır  :)
@virtüoz hocam sen bu şampuan işlerine meraklısın. Fıyto yu biliyomusun sanki içeriği temiz diye hatırlıyorum ben. Kullanıyodum 2-3 yıl önce göz faln yakmıyo değişik kokusuz bi şampuan. Yeniden onu mu kullansam acaba
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2021, 17:41:28 Gönderen: Armaan »

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2021, 22:29:17 »
Baya bildiğin yorum  :D sls silikon her neyse artık zaten çoğu şampuan da var. Sadece ismi değişik.hiç kasamam parabenmiş sls imiş. Revox kullandığım en iyi şampuan şimdiye kadar sevdim bunu.
Yanlış anlaşılmasın sls paraben silikon iyi faydalı değildir aksine zararlıdır  :)
@virtüoz hocam sen bu şampuan işlerine meraklısın. Fıyto yu biliyomusun sanki içeriği temiz diye hatırlıyorum ben. Kullanıyodum 2-3 yıl önce göz faln yakmıyo değişik kokusuz bi şampuan. Yeniden onu mu kullansam acaba

Valla ben şuan revigeni gözüme kestirdim
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

coolman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 13 Şubat 2021, 21:34:30 »

Ben revoxun üç farklı ürününü denedim. Saç ekiminden sonra ilk resimde paylaştığım biotin ve kolajen içeren özel serisini kullanıyorum. Açıkcası ben memnunum. Benim revox'u seçmemdeki neden tamamen bitki özlü ve doğal oluşundan dolayı.

coolman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 13 Şubat 2021, 21:35:37 »

Revox içeriğinde paraben mi var?

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 13 Şubat 2021, 23:13:47 »
 baktım şimdi paraben silikon yok. Revox xtreme çok övmüşler onu deniycm bakalım nasıldır acaba. Biotin collegen de iyi bende memnunum şimdilik sls olmasaydı iyiydi de hepsinde var nerdeyse

coolman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 14 Şubat 2021, 00:57:28 »
baktım şimdi paraben silikon yok. Revox xtreme çok övmüşler onu deniycm bakalım nasıldır acaba. Biotin collegen de iyi bende memnunum şimdilik sls olmasaydı iyiydi de hepsinde var nerdeyse

Evet bende baktım paraben yok. Revox xtreme daha önce kullanmadım, içeriğinde baya etkili ürünler var sanırım.

Facebook Twitter Instagram