Gönderen Konu: Hairextrem Haydar Aslan 5600 greft  (Okunma sayısı 3723 defa)

ENO7

• Full Member
Ynt: Hairextrem Haydar Aslan 5600 greft
« Yanıtla #15 : 15 Şubat 2021, 10:05:36 »
Donör bölgem de saçlarım çok yoğun oldğunu söyledi o yüzden bu kadar aldık dedi haydar hoca.Şuanda da normal saçlarımdan dökülmelerim devam ediceğini iler ki yıllarda tekrar bir seans yapılabileceğini ifade etmişti Eno hocam.Bu arada saçlarımda oluşan kanalların arası boş bu beni çok korkutuyo sizce normalmi ?
normal

Ula? Can Halisçelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 18 Şubat 2021, 22:04:22 »
13. Günüm kabukların hepsi döküldü şuan görünümü bu şekilde.Takviye olarak  Xpecia tablet kullanıyorum sadece yanında başka takviyelerde tavsiye edermisiniz.Yorumlarınız benim için çok değerli herkeze hayırlı tedaviler.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #17 : 18 Şubat 2021, 23:16:54 »
İyi görünüyor, kabuk dökümünden sonrası zaten daha rahat oluyor, kökler sağlamda artık, şoka kadar tadını çıkar.. :D Xpecia yeterli Olabilir bence, Bol Sabırlar.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ula? Can Halisçelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 18 Şubat 2021, 23:33:16 »
İyi görünüyor, kabuk dökümünden sonrası zaten daha rahat oluyor, kökler sağlamda artık, şoka kadar tadını çıkar.. :D Xpecia yeterli Olabilir bence, Bol Sabırlar.. |-onayisareti-| (^_^)
Aynen öyle şimdilik tadını çıkarıcaz şok dökülmeden sonra Allah kerim sağol yorumun için sende olmasan kimse yorum atmıyo hayırlı günler👋

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 18 Şubat 2021, 23:34:58 »
Aynen öyle şimdilik tadını çıkarıcaz şok dökülmeden sonra Allah kerim sağol yorumun için sende olmasan kimse yorum atmıyo hayırlı günler👋

Rica ederim, Bol Şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Soul

• Full Member
« Yanıtla #20 : 19 Şubat 2021, 09:24:15 »
Gayet saglikli ve temiz gozukuyor. Zor kısmı bitti 4-5 aylık sıkıcı kısmı başladı:)

Ula? Can Halisçelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 28 Şubat 2021, 13:55:56 »
23. Günüm kafamda acayip şekilde yoğun egzema oluştu ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.Egzema daha önce vardı zaten bende şuan ama çarpı 3 katı oldu saçlarımın çıkışları ile ilgili problem yaşarmıyım acil desteklerinizi bekliyorum.

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 28 Şubat 2021, 15:48:59 »
Çıkışı ne kadar etkiler bilmiyorum, benim ekimden 4 ay sonra pullanma başlamıştı, ama benimki egzama değildi tabi, minoxil kullanmıştım belki onunda etkisi olmuştur, sonra konazol medikal şampuan kullandım ve şuan tertemiz bi sıkıntı yok şükür, haftada bir konazol medikal şampuan kullanabilirsin,

Bazıları Egzama ve sebore için, Vichy yeşil şampuanı da öneriyor, birde yine forumda, head and shoulders'ın intensive treatment, yeni ismiyle clinical strenght adında şampuanın iyi geldiğini söyleyenler de var, bunları deneyebilirsin bence.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ula? Can Halisçelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 28 Şubat 2021, 17:36:38 »
Çıkışı ne kadar etkiler bilmiyorum, benim ekimden 4 ay sonra pullanma başlamıştı, ama benimki egzama değildi tabi, minoxil kullanmıştım belki onunda etkisi olmuştur, sonra konazol medikal şampuan kullandım ve şuan tertemiz bi sıkıntı yok şükür, haftada bir konazol medikal şampuan kullanabilirsin,

Bazıları Egzama ve sebore için, Vichy yeşil şampuanı da öneriyor, birde yine forumda, head and shoulders'ın intensive treatment, yeni ismiyle clinical strenght adında şampuanın iyi geldiğini söyleyenler de var, bunları deneyebilirsin bence.. |-onayisareti-|
çok teşekkürederim yorumun için inşallah çıkışlara bir zararı yoktur.Bu tavsiyelerini göz önünde bulundurup bir tercih yapıcam ben ketoral kullandım bu gün evde vardı çünkü bakalım nasıl olucak.O vish şampuanı alıp deneyebilirim.

Ula? Can Halisçelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 31 Mart 2021, 14:13:42 »
Saç ekiminde 2. Ayım son durumum bu değerli yorumlarınız çok önemli benim için.Sizce bi gelişme varmı ? Herkeze şimdiden çok teşekkürler ☺

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 31 Mart 2021, 14:21:08 »
Önde biraz saç vardı, ama şakaklarda saç yokken şuan bayağı kararmış, normalde 60. Günde olmaması gereken bir gelişme var gibi, belki şoktan kurtulanlardır bilmiyorum, şoktan kurtulan yoksa eğer, bu Ekim erken sonuç alır bence, tekrardan bol sabırlar.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ula? Can Halisçelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 31 Mart 2021, 14:30:47 »
Önde biraz saç vardı, ama şakaklarda saç yokken şuan bayağı kararmış, normalde 60. Günde olmaması gereken bir gelişme var gibi, belki şoktan kurtulanlardır bilmiyorum, şoktan kurtulan yoksa eğer, bu Ekim erken sonuç alır bence, tekrardan bol sabırlar.. |-onayisareti-|
Teşekkürler güzel yorumun için ay ay paylaşıcam artık.Bu gün traş oldum ve ekim ortaya çıktı biraz bende şaşırdın çekip atayım dedim.Prp yaptırdım geçen hafta belki onunda etkisi vardır.

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 31 Mart 2021, 14:35:00 »
Teşekkürler güzel yorumun için ay ay paylaşıcam artık.Bu gün traş oldum ve ekim ortaya çıktı biraz bende şaşırdın çekip atayım dedim.Prp yaptırdım geçen hafta belki onunda etkisi vardır.
Bence prp den fazlası var burda.. :D İnşAllah bu şekilde devam ederse işini görür bir sonuç alabilirsin.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ula? Can Halisçelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 31 Mart 2021, 15:31:54 »
Bence prp den fazlası var burda.. :D İnşAllah bu şekilde devam ederse işini görür bir sonuç alabilirsin.. |-onayisareti-|
Valla inşallah öyledir.Bu arada sence şuan 1 defaya mahsus saç topiği kullansam sorun olurmu ?

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 31 Mart 2021, 22:29:36 »
Valla inşallah öyledir.Bu arada sence şuan 1 defaya mahsus saç topiği kullansam sorun olurmu ?
Saçlar sürekli havasız kalmayacağı için, Bir kere topik kullanmaktan hiç bir şey olmaz bence, ama alışkanlık haline gelmesin tabi.. :D |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram