Selamlar arkadaşlar
Yaşım 26 yaklaşık 6 , 7 senedir saçlarım yoğun olarak dökülmekteydi ektiren birine rastladım ve kendimi bir anda ektirirken buldum. Öncelikle bu formu kuran ve binlerce kişiye yardımcı olan Hintell başta olmak üzere saç ektirme forumuna destek olan herkese teşekkür ederim. Bu forumdan aldığım bilgiler sayesinde hızlı bi şekilde karar verdim. Operasyonum 07 ocak tarihinde nişantaşı be aesthetic clinicte gerçekleşti sabah 8 den aksam 6 ya kadar sürdü. Bu merkezi seçmemdeki sebep saç çizgisinin başarılı bi şekilde belirlenmesi sonuçlarının güzel olması ve Fiyat performans oranının yüksek olması. Saç çizgisini belirleme ve kanal açmada Ahmet beye teşekkür ederim suanlık çok memnunum. Saç ekim içinde Damla hanım ve Derya hanım gerçekleştirdi ve tabiki narkozdan ötürü Sadettin beyi unutamam hepsine teşekkür ederim yapılan işlemden bütün sürece kadar hepsinden memnun kaldım hiçbir olumsuzlukla karsılaşmadım. Saç ekimi gerçekleştirdikten 10 gün sonra kabuk dökümü gerçekleşti. Kabuk dökümünden sonra görüntü cok güzeldi sanki saçlarım dökülmemiş gibi ekimi cok beğendim taki şok dökülmeye kadar 15. günde şok dökülme başladı 20. güne kadar %80 döküldü suan 1 ay oldu halen tek tük dökülmeler devam ediyor. Bu zamana kadar ağrım sızım olmadı. Bu arada 5091 greft ekilmiştir. İnşallah güzel bir şekilde sonuçlanır.
Kullandığım ilaçlar avesin şampuan , avesin serum , trichoplus tablet vitamin ve coraspin daha başka tavsiyeniz varsa sevinirim