Gönderen Konu: Yaş 39 saç ekimi için tavsiye verurmisiniz arkadaşlar? Moraller berbat resim ekl  (Okunma sayısı 2299 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açtığın konuyu güncellersen güncel olur ama sürekli yeni konu açarsan başkasının hakkını yersin 1
Bizi yorarsın 2 önceki paylaşımlarında söylenenleri değerlendirip ona göre yorum yapamayız 3 ben ilgilenmem konuyla forum kurallarına aykırı olduğu için 5

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Açtığın konuyu güncellersen güncel olur ama sürekli yeni konu açarsan başkasının hakkını yersin 1
Bizi yorarsın 2 önceki paylaşımlarında söylenenleri değerlendirip ona göre yorum yapamayız 3 ben ilgilenmem konuyla forum kurallarına aykırı olduğu için 5
Peki başkan resimler yaş yaptıklarım ortada senin şahsi görüşün nedir objektif olarak yorum bekliyorum ektir bekleme dersen yer bakalım

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 100 kişi bakmış birkaç arkadaş dışında cevap veren olmamış bi el atın size zahmet ektirelimmi ne yapalım ?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçlar iyi, forumda yarınız yaşında olup saçları çok daha kötü olanlar var. finasteride kullanın ekimlik işiniz yok

O kadar doğru söylemiş ki arkadaş tam olarak cevap bu ( Finasteride ben önermiyorum )  20 yaşında gençlerin açtığı konulara bakara halinize şükredin . O yaşa bağlı geriye çekilen çizgiye çok takıyorsanız profosyonel bir doktora ekim yaptırın. Size kadar ah vah edecek 100 bin insan vardır forumda :) Şu sahip olduğun saça sahip olmak için 50-100 bin tl verecek adam da vardır .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Peki başkan resimler yaş yaptıklarım ortada senin şahsi görüşün nedir objektif olarak yorum bekliyorum ektir bekleme dersen yer bakalım

Şu an için pek uygun değilsin saç ekimine var olan ön çizgideki saçlarında ince gibi aralara girilse dökülmen çok olabilir bekle bence
Global Moderator

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kenarlar herkeste kapalı olacak diye bir kural yok...

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şu an için pek uygun değilsin saç ekimine var olan ön çizgideki saçlarında ince gibi aralara girilse dökülmen çok olabilir bekle bence
Tamam başkan tavsiyeni dinliyorum ekim işini erteliyorum şimdilik masaj badem yağ ve sarımsakla idare ediyoruz . Dökulme ilerlerse ekim için tavsiye isterim senden insallah teşekkürler

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kenarlar herkeste kapalı olacak diye bir kural yok...
25 li yaşlarda dümdüz saç çizgim vardı göz gidiyor hocam ister istemez

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

O kadar doğru söylemiş ki arkadaş tam olarak cevap bu ( Finasteride ben önermiyorum )  20 yaşında gençlerin açtığı konulara bakara halinize şükredin . O yaşa bağlı geriye çekilen çizgiye çok takıyorsanız profosyonel bir doktora ekim yaptırın. Size kadar ah vah edecek 100 bin insan vardır forumda :) Şu sahip olduğun saça sahip olmak için 50-100 bin tl verecek adam da vardır .
Teşekkür ederim peki siz ne yapardınız yerimde olsaniz ? Masaj madem yağ ve sarımsak biotin 4 lusu kullanıyorum sadece

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ektirin kardeşim...aranemedi tavsiye ederim...En az 5000 graftle başlar ekime...

Hipomani

• Sr. Member
Ektirin kardeşim...aranemedi tavsiye ederim...En az 5000 graftle başlar ekime...

Ironi iceriyor

;D  ;D ;D ;D

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ironi iceriyor

;D  ;D ;D ;D
Senin görüşün nedir hocam sen olsan nasıl bir yol izlerdin ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Size saç ekimi yaparlarsa mevcut saç çizginizi öne alarak ekim yaparlar. Yaşınıza oranla dökülmeniz normal ama bu moralinizin bozulmayacağı anlamanıda gelmez. Bence antiandrojen ve minoxil tarzı takviyeleri araştırarak sorununuza ekim yaptırmadan da çare bulabilirsiniz. Çünkü saçlarınızda minyatürleşme var ancak tamamen sanırım dökülme olmamış. İncelen saçların arasına girilince mevcut saçlarınızında dökülme ihtimali oldukça yüksek.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Size saç ekimi yaparlarsa mevcut saç çizginizi öne alarak ekim yaparlar. Yaşınıza oranla dökülmeniz normal ama bu moralinizin bozulmayacağı anlamanıda gelmez. Bence antiandrojen ve minoxil tarzı takviyeleri araştırarak sorununuza ekim yaptırmadan da çare bulabilirsiniz. Çünkü saçlarınızda minyatürleşme var ancak tamamen sanırım dökülme olmamış. İncelen saçların arasına girilince mevcut saçlarınızında dökülme ihtimali oldukça yüksek.
Şakaklar açık yani 25 li yaşlarda dümdüz saç çizgisi vardı ayrıca tepe kısmı da diğer yerlere göre dolgun değil evet orda saç var ama doluluk yok.. 39 yaşından sonra dökülme devam edermi bilgim yok :/ evet saç çizgisini öne alarak ekim düşünüyorum ortaya gerek yokta kenar kısımlara .. tabi sonradan ortadan dokulurse yine çok kötü ..kısaca iki arada bir derede kaldım . Yorum için teşekkürler bu arada antiandrojenden kasit nedir ? İlaç mı bu ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Şakaklar açık yani 25 li yaşlarda dümdüz saç çizgisi vardı ayrıca tepe kısmı da diğer yerlere göre dolgun değil evet orda saç var ama doluluk yok.. 39 yaşından sonra dökülme devam edermi bilgim yok :/ evet saç çizgisini öne alarak ekim düşünüyorum ortaya gerek yokta kenar kısımlara .. tabi sonradan ortadan dokulurse yine çok kötü ..kısaca iki arada bir derede kaldım . Yorum için teşekkürler bu arada antiandrojenden kasit nedir ? İlaç mı bu ?

Bende 33 yaşındayım, benzer açıklıktan fazlasını şakaklarda 15 - 16 yaşlarımda başlamıştı. En son geçen sene ekim yaptırdım. Antiandrojen finasterid, dutasterid etken maddeli dht baskılayıcı ilaç. Saç dökülmesi tedavilerinde kullanılıyor. Bende finasterid kullandım uzun süreli saç dökülmemde çok faydası oldu ancak yan etkileri de var. Sizin yaşınız müsait olduğu için araştırıp aklınıza yatarsa doktor kontrolünde kullabilirsiniz. Mevcut dökülen saçları durdurmanın şuan için fda onaylı 2 etken madde var, birisi oral yoldan alınan özünde prostat ilacı etken maddesi olan finasterid, diğeri ise özünde tansiyon ilacı etken maddesi olan topikal şekilde kullanılabilen minoxil. Forum da çok fazla kullanıp bu takviyeleri aylık güncelleme yapan üyeler var. Bence bir göz atmanızda yarar olduğunu düşünüyorum. Tabi öncelikle yan etkilerini okuyun derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram