Gönderen Konu: Yaş 39 saç ekimi için tavsiye verurmisiniz arkadaşlar? Moraller berbat resim ekl  (Okunma sayısı 2286 defa)

emekli kel

• Hero Member
 sporda çok testeron salgılarsan dokulmen hızlanır.yağlı şeyler surme gozenekleri tıkar surdukten sonra yıka kafayı çok iyi arındır.bir ihtimal pahalıdır ama mezotrapi deneyebilirsin içerdende finasterid içersin yada baska bloker losyon kullanırsın onler dhtya dayanıksız cabuk gider.yada finasterid ve ufak bir ekim

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sporda çok testeron salgılarsan dokulmen hızlanır.yağlı şeyler surme gozenekleri tıkar surdukten sonra yıka kafayı çok iyi arındır.bir ihtimal pahalıdır ama mezotrapi deneyebilirsin içerdende finasterid içersin yada baska bloker losyon kullanırsın onler dhtya dayanıksız cabuk gider.yada finasterid ve ufak bir ekim
Çok teşekkür ederim bilgiler için

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bende 33 yaşındayım, benzer açıklıktan fazlasını şakaklarda 15 - 16 yaşlarımda başlamıştı. En son geçen sene ekim yaptırdım. Antiandrojen finasterid, dutasterid etken maddeli dht baskılayıcı ilaç. Saç dökülmesi tedavilerinde kullanılıyor. Bende finasterid kullandım uzun süreli saç dökülmemde çok faydası oldu ancak yan etkileri de var. Sizin yaşınız müsait olduğu için araştırıp aklınıza yatarsa doktor kontrolünde kullabilirsiniz. Mevcut dökülen saçları durdurmanın şuan için fda onaylı 2 etken madde var, birisi oral yoldan alınan özünde prostat ilacı etken maddesi olan finasterid, diğeri ise özünde tansiyon ilacı etken maddesi olan topikal şekilde kullanılabilen minoxil. Forum da çok fazla kullanıp bu takviyeleri aylık güncelleme yapan üyeler var. Bence bir göz atmanızda yarar olduğunu düşünüyorum. Tabi öncelikle yan etkilerini okuyun derim.
Allah razı olsun çok tesekkur ederim fikirler için

Facebook Twitter Instagram