Gönderen Konu: Gop Medicalpark (Este estanbul) / 27 yaş 4300greft (3950+350)/ Cengiz Yaylacı  (Okunma sayısı 2289 defa)

anesthesiologist

• Yeni üye
  • *
Herkese tekrardan selamlarr değerli forumdaşlar. Bugün saç ekimi üzerinden 90. gün geçti. Sizlerle son halini ve şimdiye kadarki sürecimi paylaşmak istedim. Kısaca şimdiye kadar ki süreç ;

*Şok dökülmem 2.hafta başladı ve yaklaşık 6 hafta kadar sürdü. 60. günün sonunda yaklaşık 100-150 kök dısında hepsi gitti. Dökülmelerim genelde L ve J şeklinde oldu ::)

*Toplam 2 kere prp yaptırdım.. Bi 3 seans kadar daha gideceğim..

*İlk 60 gün (sok dökülme sürecinde) kızarıklıklarım ve kaşınmalarım oldu. Fakat son 1 aydır kaşıntı ve kızarıklık minimum seviyelerde..

* Takviye olarak 2x1 xpecia ve 1000mcg biotin alıyorum. Saç yıkamalarını evocapil şampuanla yapıyorum..

*Fotograflar 90. güne aittir. Işık altında çekilmiştir. Tecrübeli kardeşlerimden yorum bekliyorum.

anesthesiologist

• Yeni üye
  • *
90.günden sonra çıkışların başladığını ve hız kazandığını biliyoruz. Hafif bi çıkış gözlemlediğimi söyleyebilirim ama bundan Bi 9 ay sonra tatmin edici bir sonuc alır mıyım?? Sanırım açık tenli olmanın ve geniş açıklığın dezavantajını yaşayacağım gibi  :(
  • Ekim Tarihi: 30.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Este estanbul
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Xpecia, Solgar Biotin

Spencer

• Hero Member
Hocam nihai durumun nedir? Bu merkezden memnun kaldın mı? Abim gidip kendisi için görüşmüş ancak pek sonuç bulamadım. Bu yüzden yardımına ihtiyacım var. Ayrıca şu an adresi şişli de gözüküyor. Esta estanbul şişli şeklinde. Aynı yerden mi bahsediyoruz? Geri dönüş sağlarsan çok memnun olurum.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Don durum nedir

anesthesiologist

• Yeni üye
  • *
Hocam nihai durumun nedir? Bu merkezden memnun kaldın mı? Abim gidip kendisi için görüşmüş ancak pek sonuç bulamadım. Bu yüzden yardımına ihtiyacım var. Ayrıca şu an adresi şişli de gözüküyor. Esta estanbul şişli şeklinde. Aynı yerden mi bahsediyoruz? Geri dönüş sağlarsan çok memnun olurum.
Dostum msjını yeni görüyorum Umarım geç kalmamışımdır. Malesef bu ekim merkezini tavsiye edemeyeceğim. Benim sonuç başarısız oldu. İlk haliyle şuanki arasında pek bir fark yok diyebilirim. Tabiki bunda  bana bağlı faktörler daha fazla ama tekrar düşündüğüm vakit daha tecrübeli ekimcilerin oldugu bir merkez seçmeni tavsiye ederim.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 27

Spencer

• Hero Member
Dostum msjını yeni görüyorum Umarım geç kalmamışımdır. Malesef bu ekim merkezini tavsiye edemeyeceğim. Benim sonuç başarısız oldu. İlk haliyle şuanki arasında pek bir fark yok diyebilirim. Tabiki bunda  bana bağlı faktörler daha fazla ama tekrar düşündüğüm vakit daha tecrübeli ekimcilerin oldugu bir merkez seçmeni tavsiye ederim.

Geç kalmadın Ekim yaptırmaktan vazgeçti ama aklımızda bulunsun. Abimin görüştüğü yer şişli imiş acaba senin Ekim yaptığın yer buraya mı taşındı yoksa başka yerlerden mi bahsediyoruz? Çok teşekkür ederim umarım daha mutlu olacağın bir Ekim gerçekleştirirsin
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

anesthesiologist

• Yeni üye
  • *
Evet Şişliye taşınmış
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 27