Herkese iyi forumlar. 2-3 senedir sitenin takipçisiyim Çok değerli bilgiler edindim Çok sevindiğim ve üzüldüğüm sonuclar gördüm Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.. Eski kullanıcı bilgilerimi unuttugum için yeni kayıt olusturdum. Saç ekimine çok uygun bir yapım yok biliyorum ama 15 yaşından beri agresif dökülmeler yaşadım ve psikolojik olarak çok yıprandım. Ömrüm boyunca acaba ektirsemiydim demek yerine ektirmiş olup sonucu görmeyi tercih ettim. Bu merkezde Ekim yapmamın sebebi daha önce ekim yapıp sonucunu beğendiğim arkadasım ve sakaldan alım yapmalarıydı. Ayrıca maddi olarak da diğer merkezler beni çok zorluyordu. Sağlıkçıyım, burdan da ufak bi indirim daha kaptım
Ekim 30.01.21 tarihinde saat 10.30gibi başladı. Yaklaşık 10-11 saat sürdü. Enseden 3950 sakaldan da 350 greft alındı. Ekilecek alan çok genişti ve ben vertekse ekim istemedim. Ön ve tepe kısmına ekim yapıldı. Sonuc başarılı olur ve donör yeterli olursa sakal destekli ikinci bir seans daha yapmayı düşünüyorum. Ön çizgi, ekim planlaması ve kanal açımını klinik sahibi Cengiz Yaylacı gerçekleştirdi. Ön çizgi için yanımda getirdiğim bikaç örnek fotoyu gösterdim Örneğe benzeyen fakat kafa yapıma uygun bir ön çizgi belirlendi. Genel olarak ağrım sızım olmadı. Ekibin ilgisi alakası iyiydi.
Sırayla öncesi / Ekim günü / ve ilk yıkama + 9.gün fotograflarını paylaşacağım.