Gönderen Konu: 05.02.2021 Asmed Koray Erdoğan ve Ekibi Saç Ekimi 4034 Greft - Yaş 30  (Okunma sayısı 19486 defa)

slade23

• Hero Member
Güle güle tara çok güzel duruyor şimdi bile özellikle temple mükemmel olmuş
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Eyvallah hintell bundan sonra uzatıcam dengeli uzaması için kısa tuttum biraz simdiye kadar 🤙

E yani süper olur uzat da görelim:) yanları da kes çok harika olur bu saç uzayınca
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Çok güzel olmuş saçlarınız, sevindim sizin adınıza. Böyle güzel sonuçlarda insanların Asmed farkını anlayabilmesi için lütfen mümkünse donör fotoğraflarınızı da ekleyin ki manuel alım ve keep farkı anlaşılabilsin. Özellikle ön çizgi çok doğal gözüküyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok güzel olmuş saçlarınız, sevindim sizin adınıza. Böyle güzel sonuçlarda insanların Asmed farkını anlayabilmesi için lütfen mümkünse donör fotoğraflarınızı da ekleyin ki manuel alım ve keep farkı anlaşılabilsin. Özellikle ön çizgi çok doğal gözüküyor.

Asmed kalitesini anlamak için bir başka merkeze saç ektirmek gerek:) kolay kolay insanlar o farkı pek anyamıyor ve canlı o doğal sonucu gözüyle görmesi lazım diğer ekimlerle kıyaslayıp:)
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
Asmed kalitesini anlamak için bir başka merkeze saç ektirmek gerek:) kolay kolay insanlar o farkı pek anyamıyor ve canlı o doğal sonucu gözüyle görmesi lazım diğer ekimlerle kıyaslayıp:)

Gerçekten haklısın :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

jeopardy

• Jr. Member
  • **
 :-X

Ekliyorum. Donör o kadar sorunsuzki bana göre, aklımdan çıkmış durumda tamamen :)
Genel gidişattan oldukça memnunum.
Tarih: 05.02.2021
Ekim Merkezi: Asmed
Konu:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19857.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah harika bir donör bölgesinden ancak bu kadar sorunsuz saç alına bilir süreçte çok başarılı tebrik ederim
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
Normalde ekim yapılan saçlarda kısa kullanılan donörler sırıtır ama kendimden biliyorum sanki görüntü de hiç alım yapılmamış gibi görünüyor. Bende ağrı sızı da olmadı yani bu konforun saç ekim operasyonlarında olması çok büyük avantaj. Saç çıkışı kadar ensenin homojen bir görüntüye sahip olması da kısacası çok önemli. Bu konuyu forumdaki kullanıcılar atlıyorlar. O yüzden sizden özellikle rica ettim donörü eklemenizi. Saç ekiminde saçları kısa kullanmak çok büyük avantaj ve sağolsun Asmed sayesinde bu konu da şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Beni bilenler bilir yok yere bir merkezi övmem, ama yiğidin de hakkını yemem :).

jeopardy

• Jr. Member
  • **
200’lü günlere geldik, gelinen nokta itibariyle süreçten oldukça memnunum.

Sorusu yada yorumu olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum. Herkese sağlıklı günler.
Konu:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Malallah çok güzel ama biraz daha net olursa karanlıkta kalmıs resim kardeşim
Global Moderator

slade23

• Hero Member
donör de sonuç da mükemmel maşallah güle güle tarayın. templelardan da foto paylaşabilir misin ?
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

jeopardy

• Jr. Member
  • **
Taleplere istinaden gün ışığında farklı açılardan fotoğraflar ekliyorum.
Konu:

slade23

• Hero Member
temple da çok güzel dolmuş bayıldım. tekrar hayırlı olsun maşallah diyelim :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Bu iş bu kadar olur, zaten daha iyisi kafa nakli olur herhalde. Çok iyi sonuçlardan biri olmuş, tebrikler.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Facebook Twitter Instagram