Gönderen Konu: 05.02.2021 Asmed Koray Erdoğan ve Ekibi Saç Ekimi 4034 Greft - Yaş 30  (Okunma sayısı 19275 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Deri hala gergin zamanla normale döner çatlaklara kafanı takma
Kabuk sonrası görüntü çok güzel çok dökülmeye kadar ekilenler bir kaç tık uzar daha yoğun görüntü oluşur hayırlı olsun.
Global Moderator

BJKKARA

• Hero Member
Görüntü harika hayırlı olsun

jeopardy

• Jr. Member
  • **
Deri hala gergin zamanla normale döner çatlaklara kafanı takma
Kabuk sonrası görüntü çok güzel çok dökülmeye kadar ekilenler bir kaç tık uzar daha yoğun görüntü oluşur hayırlı olsun.

Teşekkürler Hintell.

Sıradaki sınav şok dökülme  :D |-onayisareti-|
Tarih: 05.02.2021
Ekim Merkezi: Asmed
Konu:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19857.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
E biraz üzecek :)
Global Moderator

jeopardy

• Jr. Member
  • **
Şok vurmadan son güncelleme;
Son 1 haftalık dönem içinde dışarı çıkma gerekliliğim oluştu. Çevremde saç ektirdiğimi anlayan olmadı diyebilirim saçımdaki garipliği farkedenlere söylediğimde de olumlu yorumlar aldım gerek ön çizgim gerek donör bölgemin yapılan alımı belli etmemesi sebebiyle.
Çatlak görünüm de giderek azaldı gibi gözlemledim. Bu hafta ilk 9 güne nazaran çok daha kolay ağrısız sızısız geçti.
Bu da 16.gün fotoğrafı.
Konu:

Hümanist34

• Jr. Member
  • **
Ekiminiz hayırlı olsun. Açıkçası 2,5 aydır Koray hocadan randevu dahi alamayan bir abim var. Görünen o ki Randevu alabilmek bile çok zor bir süreç Koray hocadan. Anlatımınızın kalitesini de gerçekten okurken yaşadım desem abartmış olmam. Ağzınıza sağlık. Asmed denince nedense çok güven veriyor. Zaten anlatımınızda da verdiği güvenin boşa olmadığı çok aşikar. Umarım çok güzel bir sonuç alırsınız.
  • Ekim Tarihi: 26.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed
  • Greft Miktarı 5700
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi ciprasid 500mg,coraspin 100mg,parol,precort16mg

jeopardy

• Jr. Member
  • **
Ekiminiz hayırlı olsun. Açıkçası 2,5 aydır Koray hocadan randevu dahi alamayan bir abim var. Görünen o ki Randevu alabilmek bile çok zor bir süreç Koray hocadan. Anlatımınızın kalitesini de gerçekten okurken yaşadım desem abartmış olmam. Ağzınıza sağlık. Asmed denince nedense çok güven veriyor. Zaten anlatımınızda da verdiği güvenin boşa olmadığı çok aşikar. Umarım çok güzel bir sonuç alırsınız.

Teşekkür ederim yorum ve iyi dilekleriniz için. Umarım siz ve abiniz de hayal ettiğiniz saçlara kavuşursunuz.

Bugün ekimin 22. Günü şok dökülme kendini hissetirmeye başladı. Kafa derimde hissizlik vs herhangi bir problem yok. Donörüm zaten çok iyi toparladı. Güncel fotoğrafımı ekliyorum. Takviye olarak düzenli kabak çekirdeği, yer fıstığı, keçi boynuzu pekmezi tüketiyorum, biotine de başlayacağım.
Konu:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet şok dökülme başlamış hepsi dökülür büyük ihtimal sağlıklı sürecin 
Global Moderator

sinan1984

• Full Member
görüntü harika keşke şok olmasa :) nasıl doğal duruyor maşallah

jeopardy

• Jr. Member
  • **
Teşekkürler :D Evet şok dökülme sürecin belki de en çok yıpratıcı kısmı. Buradan ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlara psikolojik olarak hazırlıklı olunması gerektiği mesajını vermek lazım.
Aslında Dilek Hoca, sende çok şok dökülme beklemiyorum demişti nedenini açıklamıştı ama pek kulak vermek istemedim çünkü saçlarımın döküleceğine ve 1-3 ay arası sadece beklemeyle geçeceğine kendimi hazırladım :D
Konu:

Münir

• Sr. Member
çok iyi görünüyor ama şok biraz daha devam edecek galiba ,birde dostum sanki ekim alanı biraz fazla kızarık gibi bence arada biraz nemlendirmelisin.
kışın soğuk nedeniyle kuruluktan dolayı oluyor bu durum ,enterasan olarak yazın saç ekimi yaptıranlarda pek olmuyor.

jeopardy

• Jr. Member
  • **
Şok dökülme güncellemesi.

Bugun 27.gündeyim. Ekilen saçlarımın büyük bir çoğunluğu döküldü. Kızarıklık hali devam ediyor. Son durum bu şekilde;
Konu:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hadi geçmiş olsun bir şey kalmamış ekilen saçlara dair sert yıka kafanı artık umarım çok güzel bir sonuç olacak
Global Moderator

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun şok bitmiş sayılır ekimde harika maşallah.

Facebook Twitter Instagram