Merhaba,
Fotoğraf ve durum paylaşmayalı uzun zaman olmuş. 300. Günden farklı açılarla oluşturmuş bir kolaj ekliyorum. 7. Ay sonunda finasteride kullanmayı bırakmıştım o günden bu güne saçlarımda bir kayıp yada kazanç olmadığını düşünüyorum. Sadece saçlarımın formu biraz daha oturdu.
Süreçten genel anlamda memnunun biraz temple köşe birleşim bölgesinde zayıflık olması hoşuma gitmeyen konu ama aldığım sonuç ve doğallık itibariyle oraya pek de takılmıyorum.
Yalnız takıldığım bir nokta var ki bu süre zarfında maalesef Asmed tarafından ne arandım ne soruldum. İlk başlarda dönem dönem attığım fotoğraflara yorum alıyordum ama o da kesildi. Hasta koordinatörüm Bilge hanım artık yeni hasta almadığını söylemişti sanırım görevi değişti ve bu görev değişikliği sonrası unutuldum. Bu bilgiyide 2 arkadaşımı tavsiye etmem esnasında öğrendim. 2 arkadaşım da önümüzdeki günlerde ekim yaptıracaklar. en son 22 Ağustos’ta yaptığım güncel fotoğraf paylaşımına cevap gelmedi 27 Temmuzdan bu yana hiç bir Asmed yetkilisiyle konuşmadım. Ben fotoğraf atmasam bile sürecim hakkında bilgi almalarını memnuniyetimi sormalarını beklerdim. Bunu da buraya tatlı bir sitem olarak bırakayım