Gönderen Konu: 05.02.2021 Asmed Koray Erdoğan ve Ekibi Saç Ekimi 4034 Greft - Yaş 30  (Okunma sayısı 19482 defa)

jeopardy

• Jr. Member
  • **
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Tarih: 05.02.2021
Ekim Merkezi: Asmed
Konu:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19857.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Rica ederiz güle güle kullan sonraki aylarıda lütfen paylaş
Global Moderator

jeopardy

• Jr. Member
  • **
Merhaba,

Fotoğraf ve durum paylaşmayalı uzun zaman olmuş. 300. Günden farklı açılarla oluşturmuş bir kolaj ekliyorum. 7. Ay sonunda finasteride kullanmayı bırakmıştım o günden bu güne saçlarımda bir kayıp yada kazanç olmadığını düşünüyorum. Sadece saçlarımın formu biraz daha oturdu.
Süreçten genel anlamda memnunun biraz temple köşe birleşim bölgesinde zayıflık olması hoşuma gitmeyen konu ama aldığım sonuç ve doğallık itibariyle oraya pek de takılmıyorum.
Yalnız takıldığım bir nokta var ki bu süre zarfında maalesef Asmed tarafından ne arandım ne soruldum. İlk başlarda dönem dönem attığım fotoğraflara yorum alıyordum  ama o da kesildi. Hasta koordinatörüm Bilge hanım artık yeni hasta almadığını söylemişti sanırım görevi değişti ve bu görev değişikliği sonrası unutuldum. Bu bilgiyide 2 arkadaşımı tavsiye etmem esnasında öğrendim. 2 arkadaşım da önümüzdeki günlerde ekim yaptıracaklar. en son 22 Ağustos’ta yaptığım güncel fotoğraf paylaşımına cevap gelmedi 27 Temmuzdan bu yana hiç bir Asmed yetkilisiyle konuşmadım. Ben fotoğraf atmasam bile sürecim hakkında bilgi almalarını memnuniyetimi sormalarını beklerdim. Bunu da buraya tatlı bir sitem olarak bırakayım :)
Konu:

Boogeyman

• Sr. Member
Hayırlı olsun çok iyi bir ekim olmakla birlikte saç tellerinin kalitesi ekimin başarı oranını çok yükseltmiş bunu es gecmicem yorumumda iyi günlerde tarayin
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Leonidas

• Hero Member
Hayırlı uğurlu olsun. Bence çok güzel görünüyor.
Eleştiri konusunda haklısınız, ama 10 klinikten 9 tanesi böyledir .
Şahsen ben kötü sonuç alıp her gün klinik tarafından aranmaktansa iyi sonuç alayım beni unutsunlar tercihini seçerim :D
Önemli olan bişe sorduğunuz da cevap almak. Bu tamamsa gerisi önemli değil. Tekrardan güle güle tarayın hocam sizin adınıza sevindim.

Seneca

• Full Member
ekim sonrası takip / ilgi konusunu türkiye'de iyi yapabilen bir klinik olduğunu düşünmüyorum. kapıdan çıktığınızda bir başınasınız :)
"Ignorance is the cause of fear.” ― Lucius Annaeus Seneca

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Mutlu olmana sevindim sevgili dostum saçların gayet güzel ve doğal duruyor
Umarım hep böyle kalır iyi günlerde tara saçlarını

Paylaşımım için teşekkür ederiz bir çok insana faydası olacak sayende saç ektirip mutlu olan insanlarında duasında olacaksın:)

Sorun yaşanmadığı saçlar güzel olduğu sürece klinik ilgisi her merkez için söylüyorum bence çok önemli değil. :)
Global Moderator

Seven

• Sr. Member
çok başarılı sonuç hocam harika olmuş bence saçlarınız güle güle tarayın
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

jeopardy

• Jr. Member
  • **
Ben teşekkür ederim. Umarım faydalı olmuştur paylaşımlarım. Ben de buradaki paylaşımlardan oldukça yararlanmış, beklentimi ona göre şekillendirmiştim. Sizlerin sayesinde süreç içerisinde beni neler beklediğini biliyordum. Umarım herkes umut ettiği saçlara kavuşur :)
Konu:

Muribab

• Hero Member
çok başarılı bir saç ekimi sonucu maşallah güle güle kullanın saçlarınızı

Soulfly

• Sr. Member
saçlar harika olmuş güle güle tarayın saçlarınızı

babacan

• Full Member
emegiğinize sağlık güle güle tarayın saçlarınızı çok başarılı bir sonuç harika saçlar nokta

Ali Yılmaz-İzmir

• Yeni üye
  • *
güncel saç fotoğraflarını bekliyoruz.

denixex

• Full Member
finas kullanmaya devam ediyor musunuz yada edecek misiniz hocam ?

Facebook Twitter Instagram