Dün Sibel hanım bizzat beni aradı , yaklaşık 30 dakika telefonda konuştuk kendisiyle.Bana daha yolun başında olduğumuzu çıkışların devam edeceğini ve hacim kazanacağını söyledi.
Ekimden 1 ay sonra istediğim şampuanı kullanabileceğimi , yine ekimden 1 ay sonra makinayla bile traş edilebileceğini söyledi (jilet hariç).Köklerin 1 ay içerisinde net olarak yerleştiğini ve zarar görmeyeceğini ifade etti.
Ayrıca proscar kullanmamı tavsiye etti ,yan etkisi olsa bile ilacı bıraktıktan sonra geçeceğini ifade etti. Xpecia yı kesinlikle önermedi kendisi , zaten Biotin kullanıyorsun Xpecia çok gereksiz bir ilaç dedi.İlaç kullanırken mutlaka test yaptırarak kullanılması gerektiğini söyledi.
Sigara ile ilgli konuyu sordum
Ekim sırasında bazı komplikasyonların gelişmesinde etkisi olacağını ve sağlığım içinde bırakmamı tavsiye etti
Açık yüreklilikle şunu söyledi kendisi.Şu anda sitemizde ekiminizi paylaşmamız doğru olmaz , yanlış anlamalara sebep olabilir dedi.1 sene sonunda sosyal medyada paylaşım yapmaya dikkat ediyoruz dedi.En önemlisi o kadar kendinden emin konuştu ki benim şu anki durumuma bile şaşırmadığını ve normal bir süreç yaşadığımı söylediğini ifade etmek isterim.
Bu bilgileri sizlere faydası olması açısından açık yüreklilikle paylaşıyorum.Herkese sağlıklı ve saçlı günler diliyorum