Merhabalar kardeşim sorularına Elimden geldiğince cevap vereyim . Öncelikle planlamanı çok beğendim hayırlı olsun umarım istediğin sonucu alırsın . Dönorun da çok sağlam gözüküyor .
CEVAPLAR
1) Ben de bağımlıyım 75.günündeyim sigaranın saç gelişimi üzerinde bir yan etkisini görmedim . Ama doktorum özellikle aç karnına içme demişti (Ben içiyorum maalesef) . İkinci olarak ameliyat bölgesi kabuk bağlayana kadar sigara dumanına maruz kalma demişti . Ona dikkat ettim biraz . 7.gün itibariyle başladım sigaraya .
2)SPOR . Aktivitelerimiz çok benziyor Düzenli spor yapan bir insandım . Merkez ilk 1 ay spora bulaşma dedi . Ben kendimi iyi hissedince 23.gün salona gittim . Bench Press yaparken başım döndü gözüm karardı neredeyse bayılıyordum . Sonra anestezi bölgesindeki sıvının gözle gözükmese de en az 1 aylık sürede vücuttan atıldığını öğrendim garantiye almak için 2. Ay spora başladım ama ağırlık çalışmıyorum fazla çünkü dazla ağırlık çalışırken Ekim bölgem kasılıyor .
3) İçki . 3. Hafta düZenli içki hayatıma döndüm haftada 1 atıyorum herhangi olumsuz durum yaşamadım .
Abi selam. Gerçekten mesajın ve cevaplar için teşekkürler. Evet benzer bi hayat tarzımız varmış.
1) 5. Gündeyim, zor dayanıyorum sigara konusunda fakat ilk 2 hafta içmeyecem öyle karar verdim sonradan da yemeklerden sonra 3-4 tane içerim. Dediğin gibi herhangi bi olumsuz etki, süreci uzatma, greftlerin küsüp çıkmama durumu yoksa abi içelim sigara önemli.
2) Ben evde bi odayı spor salonu yaptım. 20. Gün geldiğinde hafiften biceps curl, direnç bandıyla sırt benchte dumbell press falan düşünüyorum. 1 ay bitince de yavaştan bench press yaparım ağırlıkları da artırırım. Evet o sıvı şu an gözle görülür şekilde rahatsızlık veriyor, ödem sökücü kullandım ilk 4 gün bakalım, ne zaman gider
3) Alkole 1 ay sonra başlarım ama sıkıntı şöyle ben içince ağır alkol ve fazla tüketiyorum. Böyle uzun bi süre içemem heralde, kesin greftler kötü etkilenir.
Takviyeler hakkında ne düşünüyorsun? Xpecia finansterid proscar bunlar bizim düşmanımız hocam ben öyle görüyorum. Saç için bu kadar ağır bi bedel ödemek istemiyorum 🙂
Vichy Dercos Aminexil Clinical serum var en fazla 1-2 kutu onu kullanmayı düşünüyorum
Solgar MV 2000-biotin-vitamin d- keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum bide bol proteinli besleniyorum bunlar yeter bence 😇