Gönderen Konu: 05.02.2021- Asuman Hair Transplant -3400 Greft-27 yaş  (Okunma sayısı 16629 defa)

Inspector

• Yeni üye
  • *
Ynt: 05.02.2021- Asuman Hair Transplant -3400 Greft-27 yaş
« Yanıtla #15 : 09 Şubat 2021, 00:23:30 »
Hayırlı olsun.
Sigarayı hemen ekim sonrası içenler bile var.
Ne kadar etki ediyor bilemiyoruz.
Ancak kesin olarak biliniyor ki; kan akışını yavaşlatıyor, yaraların iyileşmesini zorlaştııyor.
Bence biraz dayan.

Dht baskılayıcı ilaçlar ve minox tarzı ürünler kullanmamak bence gerçek sonucu ortaya çıkaracaktır.
Geç olur ama gerçek bir sonuç olur diye düşünüyorum.
Takipteyim.
İnşallah güzel sonuçlanır.
Yorumların için sağol hocam. Sigara için evet 2 hafta kullanmayı düşünmüyorum. Şu aşamada greftler emanet gibi iyi bakıp aramızdaki bağı güçlendirmem lazım :) DHT ye karışmak istemiyorum. Ben bol protein vitamin ve biotin ile yola devam edicem. Vitamin içeriğinde B, Mg ve Zn bulunuyor. Ekstra omega 3 almayı düşünüyorum. Güzel beslenme sporla iç içe sağlıklı ve stressiz bir yaşam sonucu 6 aya greftler gün yüzüne bomba gibi çıkarlar inşallah 🙏 

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 09 Şubat 2021, 11:29:27 »
Eyvallah kardeşim stresli bu işler sigarasız olmuyor bırakamıyoruz bu illeti.
Arkalar sağlam tam olarak kastettiğin hangi bölge ?

saçlar uzunken tepeden çektiğin resimde kalemle arkaya doğru gitmiş ama ekim oralara ilerlememiş onu kastettim

keldeğilim

• Full Member
« Yanıtla #17 : 09 Şubat 2021, 16:57:22 »
Hocam ekimin hayırlı olsun. İnş. güzel sonuç alırsın. Spor konusunda ben 15. gün başladım ağırlık çalışmaya, ekim merkezi 30 gün sonra hafif spor dedi ama dayanamadım. Öneri değildir bilgine

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 09 Şubat 2021, 19:13:07 »
Hocam ekimin hayırlı olsun. İnş. güzel sonuç alırsın. Spor konusunda ben 15. gün başladım ağırlık çalışmaya, ekim merkezi 30 gün sonra hafif spor dedi ama dayanamadım. Öneri değildir bilgine
İnş hocam teşekkürler iyi dileklerin için. Ben de 15. Gün yavaştan başlarım :)

Trt2dekiressamıntorunu

• Full Member
« Yanıtla #19 : 10 Şubat 2021, 09:51:04 »
Merhabalar kardeşim sorularına Elimden geldiğince cevap vereyim . Öncelikle planlamanı çok beğendim hayırlı olsun umarım istediğin sonucu alırsın . Dönorun da çok sağlam gözüküyor .

CEVAPLAR
1) Ben de bağımlıyım 75.günündeyim sigaranın saç gelişimi üzerinde bir yan etkisini görmedim . Ama doktorum özellikle aç karnına içme demişti (Ben içiyorum maalesef) . İkinci olarak ameliyat bölgesi kabuk bağlayana kadar sigara dumanına maruz kalma demişti . Ona dikkat ettim biraz . 7.gün itibariyle başladım sigaraya .

2)SPOR . Aktivitelerimiz çok benziyor Düzenli spor yapan bir insandım . Merkez ilk 1 ay spora bulaşma dedi . Ben kendimi iyi hissedince 23.gün salona gittim . Bench Press yaparken başım döndü gözüm karardı neredeyse bayılıyordum . Sonra anestezi bölgesindeki sıvının gözle gözükmese de en az 1 aylık sürede vücuttan atıldığını öğrendim garantiye almak için 2. Ay spora başladım ama ağırlık çalışmıyorum fazla çünkü dazla ağırlık çalışırken Ekim  bölgem kasılıyor .

3) İçki . 3. Hafta düZenli içki hayatıma döndüm haftada 1 atıyorum herhangi olumsuz durum yaşamadım .
Saç Ekimi sürecim 24/11/2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17761.0

Takviyeler
1)Xpecia Günde 2 tablet
2)Capicade Spray ve Şampuan
3)Solgar Biotin 1000 mg(1.Aydan sonra)
4) Maalesef 1 paket sigara

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 10 Şubat 2021, 11:39:11 »
Merhabalar kardeşim sorularına Elimden geldiğince cevap vereyim . Öncelikle planlamanı çok beğendim hayırlı olsun umarım istediğin sonucu alırsın . Dönorun da çok sağlam gözüküyor .

CEVAPLAR
1) Ben de bağımlıyım 75.günündeyim sigaranın saç gelişimi üzerinde bir yan etkisini görmedim . Ama doktorum özellikle aç karnına içme demişti (Ben içiyorum maalesef) . İkinci olarak ameliyat bölgesi kabuk bağlayana kadar sigara dumanına maruz kalma demişti . Ona dikkat ettim biraz . 7.gün itibariyle başladım sigaraya .

2)SPOR . Aktivitelerimiz çok benziyor Düzenli spor yapan bir insandım . Merkez ilk 1 ay spora bulaşma dedi . Ben kendimi iyi hissedince 23.gün salona gittim . Bench Press yaparken başım döndü gözüm karardı neredeyse bayılıyordum . Sonra anestezi bölgesindeki sıvının gözle gözükmese de en az 1 aylık sürede vücuttan atıldığını öğrendim garantiye almak için 2. Ay spora başladım ama ağırlık çalışmıyorum fazla çünkü dazla ağırlık çalışırken Ekim  bölgem kasılıyor .

3) İçki . 3. Hafta düZenli içki hayatıma döndüm haftada 1 atıyorum herhangi olumsuz durum yaşamadım .

Abi selam. Gerçekten mesajın ve cevaplar için teşekkürler. Evet benzer bi hayat tarzımız varmış.

1) 5. Gündeyim, zor dayanıyorum sigara konusunda fakat ilk 2 hafta içmeyecem öyle karar verdim sonradan da yemeklerden sonra 3-4 tane içerim. Dediğin gibi herhangi bi olumsuz etki, süreci uzatma, greftlerin küsüp çıkmama durumu yoksa abi içelim sigara önemli.

2) Ben evde bi odayı spor salonu yaptım. 20. Gün geldiğinde hafiften biceps curl, direnç bandıyla sırt benchte dumbell press falan düşünüyorum. 1 ay bitince de yavaştan bench press yaparım ağırlıkları da artırırım. Evet o sıvı şu an gözle görülür şekilde rahatsızlık veriyor, ödem sökücü kullandım ilk 4 gün bakalım, ne zaman gider

3) Alkole 1 ay sonra başlarım ama sıkıntı şöyle ben içince ağır alkol ve fazla tüketiyorum. Böyle uzun bi süre içemem heralde, kesin greftler kötü etkilenir.

Takviyeler hakkında ne düşünüyorsun? Xpecia finansterid proscar bunlar bizim düşmanımız hocam ben öyle görüyorum. Saç için bu kadar ağır bi bedel ödemek istemiyorum 🙂
Vichy Dercos Aminexil Clinical serum var en fazla 1-2 kutu onu kullanmayı düşünüyorum
Solgar MV 2000-biotin-vitamin d- keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum bide bol proteinli besleniyorum bunlar yeter bence 😇

Trt2dekiressamıntorunu

• Full Member
« Yanıtla #21 : 11 Şubat 2021, 07:37:19 »
Abi selam. Gerçekten mesajın ve cevaplar için teşekkürler. Evet benzer bi hayat tarzımız varmış.

1) 5. Gündeyim, zor dayanıyorum sigara konusunda fakat ilk 2 hafta içmeyecem öyle karar verdim sonradan da yemeklerden sonra 3-4 tane içerim. Dediğin gibi herhangi bi olumsuz etki, süreci uzatma, greftlerin küsüp çıkmama durumu yoksa abi içelim sigara önemli.

2) Ben evde bi odayı spor salonu yaptım. 20. Gün geldiğinde hafiften biceps curl, direnç bandıyla sırt benchte dumbell press falan düşünüyorum. 1 ay bitince de yavaştan bench press yaparım ağırlıkları da artırırım. Evet o sıvı şu an gözle görülür şekilde rahatsızlık veriyor, ödem sökücü kullandım ilk 4 gün bakalım, ne zaman gider

3) Alkole 1 ay sonra başlarım ama sıkıntı şöyle ben içince ağır alkol ve fazla tüketiyorum. Böyle uzun bi süre içemem heralde, kesin greftler kötü etkilenir.

Takviyeler hakkında ne düşünüyorsun? Xpecia finansterid proscar bunlar bizim düşmanımız hocam ben öyle görüyorum. Saç için bu kadar ağır bi bedel ödemek istemiyorum 🙂
Vichy Dercos Aminexil Clinical serum var en fazla 1-2 kutu onu kullanmayı düşünüyorum
Solgar MV 2000-biotin-vitamin d- keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum bide bol proteinli besleniyorum bunlar yeter bence 😇

1) Nekroz olmadı - Kabuk dökümüm sağlıklı gerçekleşti - Şok dökülme 16.gün başlayıp 59-60 a kadar azalarak sürdü . Şoktan kurtulan yüzde 20 saçım oldu . Greft küsmesi olduğunu düşünmüyorum kökler gözüküyor.  Mevcut saçlarım toparladı. Kısacası her şey seyrinde gidiyor bir sıkıntı yaşamadım şimdilik . Ama sen yine de bırakabiliyorsan bırak sağlık içim önemli :)

2)Spor olayı dediğim gibi kendimi çok iyi hissediyordum artık başlayayım dedim . 3 yıldır düzenli spor yapan bir insan olarak ilk kez bir baş dönmesi ve kafada kasılma hissettim . Barbell ı yere atıp sırt üstü uzandım ve salonu terk ettim . Belki ekim değil de başka bir sebebi vardır bilemem . Çok ağır hareketlere 2. Aya kadar geçme derim.

3) Benim alkolüm haftada bir maximum biradır . Ağır içmiyorum sarhoş olup kafayı bir yerlere vurma yanlışlıkla .

4)Dht Blocker düşünmüyorsan saydığın gıdalara çiğ badem - sarımsak da ekle. 50. Günden sonra ekimin şokundan çıkıp normal hayatına dönüyorsun zaman daha hızlı geçiyor . Sabahları kalkıp aynaya bakıyorsun sadece çıkışlar nasıl diye . Kolaylıklar dilerim

Takviyeler
1)Xpecia Günde 2 tablet

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 11 Şubat 2021, 16:05:47 »
1) Nekroz olmadı - Kabuk dökümüm sağlıklı gerçekleşti - Şok dökülme 16.gün başlayıp 59-60 a kadar azalarak sürdü . Şoktan kurtulan yüzde 20 saçım oldu . Greft küsmesi olduğunu düşünmüyorum kökler gözüküyor.  Mevcut saçlarım toparladı. Kısacası her şey seyrinde gidiyor bir sıkıntı yaşamadım şimdilik . Ama sen yine de bırakabiliyorsan bırak sağlık içim önemli :)

2)Spor olayı dediğim gibi kendimi çok iyi hissediyordum artık başlayayım dedim . 3 yıldır düzenli spor yapan bir insan olarak ilk kez bir baş dönmesi ve kafada kasılma hissettim . Barbell ı yere atıp sırt üstü uzandım ve salonu terk ettim . Belki ekim değil de başka bir sebebi vardır bilemem . Çok ağır hareketlere 2. Aya kadar geçme derim.

3) Benim alkolüm haftada bir maximum biradır . Ağır içmiyorum sarhoş olup kafayı bir yerlere vurma yanlışlıkla .

4)Dht Blocker düşünmüyorsan saydığın gıdalara çiğ badem - sarımsak da ekle. 50. Günden sonra ekimin şokundan çıkıp normal hayatına dönüyorsun zaman daha hızlı geçiyor . Sabahları kalkıp aynaya bakıyorsun sadece çıkışlar nasıl diye . Kolaylıklar dilerim

1)Dün 2 tane içtim rahatladım. 1 hafta daha günde 1-2 devam edecem inşallah bi hastalık olmaz zaten sanırım nekroz olma durumu ekilirken farkediliyormuş Asuman Hn bana öyle söylemişti.

2) Aynen 3. hafta yavaştan başlıyım, ağır bench press, squat a 50. gün falan başlarım.

3) 35 lik bişe yuvarlayıp neşet baba dinlemek istiyorum ama tabi kafaya dikkat etmek lazım. :)

4) DHT Blocker düşünmüyorum, insanların da bilinçsiz kullandığını düşünüyorum. Hemen diyetime sarımsak ve çiğ badem ekliyorum, çok teşekkürler tavsiyelerin için

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 11 Şubat 2021, 16:22:41 »
Arkadaşlar merhaba 6. gün yıkama sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum, süreç hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Asıl size danışmak istediğim 3 fotoğraf daha paylaşacam son 3 yıl içinde ön çizgimin yaşadığı kayıpları gösterecek size.  :'( Asuman hn ön çizgimi yukarı çekti biraz, normalde üçgen bi ön çizgim vardı. Sizce nasıl olmuş ? Son olarak donör bölgemde acayip bir ağrı var ağrı kesici de kurtarmıyor, normal muhtemelen fakat kafamı kesip atmak istiyorum aşırı ağrı oluyor uyutmuyor :(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 11 Şubat 2021, 17:41:27 »
Ön çizgin çok başarılı bunu öncelikle bilmeni isterim ekim alanıda gayet sağlıklı 0 sorunla yoluna devam ediyorsun şimdilik bundan sonrasıda hayırlısı diyelim güzel olacağını düşünüyorum.
Global Moderator

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 11 Şubat 2021, 21:29:39 »
Ön çizgin çok başarılı bunu öncelikle bilmeni isterim ekim alanıda gayet sağlıklı 0 sorunla yoluna devam ediyorsun şimdilik bundan sonrasıda hayırlısı diyelim güzel olacağını düşünüyorum.

Eyvallah hocam güzel yorumun için, inşallah iyi sonuçlanır, sabretmek lazım herhalde

Trt2dekiressamıntorunu

• Full Member
« Yanıtla #26 : 11 Şubat 2021, 23:39:16 »
Merhabalar eski fotolarına ön çizgin minyatürleşmiş zaten döküleceği belliymiş yani . Ben de ön çizgini çok beğendim . Çok estetik olmuş 👍Bu arada saçların kısa olduğu için sana ön çiZgin geride geliyor . Uzayınca ne demek istediğimi anlarsın . Fotodaki ön çizgin şu anki ekiminden daha ileride değil bence :) Hintelin ekimine ve şu an ki saç tarama stiline bakarsan dediğimi anlarsın .

Takviyeler
1)Xpecia Günde 2 tablet

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 12 Şubat 2021, 12:35:42 »
Merhabalar eski fotolarına ön çizgin minyatürleşmiş zaten döküleceği belliymiş yani . Ben de ön çizgini çok beğendim . Çok estetik olmuş 👍Bu arada saçların kısa olduğu için sana ön çiZgin geride geliyor . Uzayınca ne demek istediğimi anlarsın . Fotodaki ön çizgin şu anki ekiminden daha ileride değil bence :) Hintelin ekimine ve şu an ki saç tarama stiline bakarsan dediğimi anlarsın .

Anladım demek istediğini haklısınız güzel iyi ön çizgim 😇 hintell in ekimine baktım bayağı başarılı bizim de öyle olur umarım. Tabi hintell 6 yıldır finansterid kullanıyormuş ben ciğ badem yiyorum onun yerine :d

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Şubat 2021, 13:35:46 »
:)) bilseydim bende yerdim madem o kadar faydalı çig badem:)

İnşallah kardeşim daha güzeli olsun
Global Moderator

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 24 Şubat 2021, 14:27:13 »
Merhaba Arkadaşlar,

13.-16. ve 19. Günden fotoğrafları paylaşıyorum. Sigarayı 7. Günden itibaren içemeye başlayıp şu aralar bi pakete çıkardım. Dün kaçamak bi alkol gecesi yaptım. Sabah kalktığımda kafamda hafif bi ağrı mevcuttu. İş ve hayat telaşesinde stresim fazla ve uyku düzenim bozuldu. Bunlar süreci çok kötü etkiler mi, görüşleriniz neler fotoğraflarla birlikte yorumlarınızı bekliyorum.

Takviye olarak sabah keçiboynuzu pekmezi, C vitamini; yemekten sonra solgar MV2000, 2000 mg biotin, d vitamini, omega 3 ve ara ara çiğ badem. Solgar bitince kerozan 5*5 e geçmeyi düşünüyorum. Anlayacağınız üzere doğal beslenmeye çalışıyorum. Yeterli midir sizce başka doğal ne kullanabilirim veya önereceğiniz hormon dengesini bozmayan bişe var mıdır ? Yakın zamanda tekrardan spor yapmaya ağırlık kaldırmaya başlayacam. Öyle biraz artık normal hayata döndük gibi koşturuyorum:) süreç nasıl gidiyor sizce ekstra ne yapmam gerekir hadi hep beraber bi bilinçakışı yapalım

Facebook Twitter Instagram