Evet Beyler,
Herkese hayırlı ramazanlar, umarım herkes iyidir, greftler sağlam kafa rahat saçlar gürdür. Kısa bi özet geçip size 90. gün fotolarımı atacam. 5 şubatta Asuman Hn a ektirmiştim. Saçlarım genetik olarak seyrek ve ince telli, bir de sürekli yağlanıyor. Bu durumun ekimi etkileyeceğini tahmin ediyordum ki biraz da etkiledi gibi. Sol tarafım da oldukça şok dökülmem gerçekleşti ve çok yavaş bir şekilde saçlar geri çıkıyor. Sorulacağını tahmin ettiğimden kullandıklarımı söyliyim :
Keçi boynuzu pekmezi (sıklıkla)
Kabak çekirdeği (haftada 2-3 gün)
Çiğ badem (haftada 2-3 gün)
Solgar MV2000
Biotin 2.5 mg
Omega 3
D vitamin
Prozinc plus serum+şampuan kullanıyorum.
İş ve karakterim gereği biraz stresli bi hayatım mevcut, takıntı problemim de var. Bunlarla birlikte ne gelir tabiki de günde 1 paket sigara
ramazana kadar haftada 2 gün ağır alkol de kullanıyordum. Şükür ona ara verdik. Bunlar etkiliyor mu siz değerli kardeşlerim tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Evettt kesinlikle
kullanmadığım ve karşı olduğum xpecia ve Finansterid yorumları gelir mi bilmiyorum. Kullansam daha iyi mi çıkardı az mı dökülürdü bilemiyorum ama doğal yollarla devam etmek istiyorum. Her gün 30 dk ağırlık kaldırıyorum ve haftada bir 3-4km yürüyüşe çıkıyorum. Umarım bunların saça olumlu etkisi vardır.
Öncelikle duş öncesi fotoğrafları atacam. Sonrasında da duş sonrası ve prozinc kullandıktan sonraki görüntüleri paylaşacağım.
Siz kardeşlerimden ricam herkes olabildiğince olumlu olumsuz beni ve saçlarımı daha iyiye teşvik edecek ve durum değerlendirmesi yapmamı sağlayacak yorumlarınızdır.
Sol tarafımda bi tane sivilce çıktı, Asuman'a hanıma sorduğumda önemli bi durum olmadığını söyledi, patlat devam süreç normal dedi fakat tabi ki sizlerin görüşlerini de çok merak ediyorum.