Arkadaşlar merhaba,
2 aylık araştırma süreci sonucu Asuman Hoca'da karar kıldım. Gerçekten doğru bir tercihmiş. Operasyon iyiydi, katkıda bulunan bütün çalışan arkadaşlara, Elif Hanım'a ve Enes Bey'e teşekkür ederim.
2017 yılından 2018 ortasına kadar agresif bir dökülmem vardı. Son 1.5 yıldır dökülmem durdu denilecek noktaya ulaşmıştı. Saçlarım çok seyrekti ve ön taraftan hiçbir şekilde şekil veremediğim için rahatsız oluyordum. Bu sebeple ekim yaptırmaya karar verdim.
Sabah 8'de Asuman Hanımla planlama yapıldı, kan verme anestezi prosedürleri ve operasyon 19 gibi tamamlandı. Süreçten daha önce de belirttiğim gibi memnun kaldım.
Aşağıdaki fotolar ilk yıkama sonrası ve ekim öncesine ait.
Biraz takıntılı olduğumdan yan etkisi olabileceğini okuduğum finasterid ve xpecia gibi takviyeler kullanmayı düşünmüyorum. İlla ki plasebo etkisini yaşarım çünkü
Solgar vm-2000, sabah akşam biotin 1 mg kullanmayı düşünüyorum. Hintell 19 ocak 2020'de bir postunda kerozan 5+5'i tavsiye etmiş, solgar bitince ona başlamayı düşünüyorum kullanan oldu ise bilgilendirirse çok sevinirim. İkinci olarak, fitness'a en erken ne zaman başlamalıyım?
Arkadaşlar yorumlarınız çok değerli, herkese iyi forumlar dilerim.