Gönderen Konu: 05.02.2021 Asuman Hair 2500 Greft 26 Yaş  (Okunma sayısı 6618 defa)

Neverlasting

• Yeni üye
  • *
Ynt: 05.02.2021 Asuman Hair 2500 Greft 26 Yaş
« Yanıtla #31 : 15 Şubat 2021, 14:33:48 »
Arkadaşlar merhaba, bugün 10. Gün. Merkez kafama losyon sürüp 40 dakika bekledikten sonra kabukları dökmemi söyledi.

Forumdan gördüğüm kadarıyla hala dökülecek şekilde bir kabuklanma olduğunu düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım birkaç gün daha beklemeli miyim? Şimdiden yorum yapanlara teşekkür ederim.

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 15 Şubat 2021, 15:05:03 »
Arkadaşlar merhaba, bugün 10. Gün. Merkez kafama losyon sürüp 40 dakika bekledikten sonra kabukları dökmemi söyledi.

Forumdan gördüğüm kadarıyla hala dökülecek şekilde bir kabuklanma olduğunu düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım birkaç gün daha beklemeli miyim? Şimdiden yorum yapanlara teşekkür ederim.

Kardeşim merhaba
Saçında kabuklanma var ama az seviyede. Bende de benzer durum var. Acaba nemli falan kaldı o yüzden kabuk tutma süreci uzadı mı ? Bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bi yol gösterir belki. Kabukları dökmeden kasıt ovalayarak yıkama mı, ben bastıramıyorum ve önden aşağı yapınca greftler zarar görecek gibi oluyor, nasıl yıkayacaz o da şüpheli

Neverlasting

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 16 Şubat 2021, 11:54:24 »
Nasıl dökmeliyim bu kabukları, sanki greftlerin hepsini koparıcakmışım gibi geliyor

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #34 : 16 Şubat 2021, 14:28:56 »
Kabuklar tam dökülme kıvamına gelmediyse, 2 güne yayabilirsin Dökümü, losyonu sürüp 45 dk bekledikten sonra masaj yaparak dökmeyi deneyebilirsin, giden gidiyor zaten zorlananları sonraki günlere bırak sıkıntı olmaz.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Perhaps

• Full Member
« Yanıtla #35 : 16 Şubat 2021, 14:37:18 »
Kardeşim ekimin hayırlı olsun. Ben de 8 gün önce Serkan aygın da ekim yaptırdım. Takviye konusunda sana katılıyorum ben de yan etkisi olan ilaçları kullanmayacağım,şimdilik C vitamini ve omega 3 alıyorum. 1 hafta sonra da kerozan ve kabak çekirdeği yağına başlayacağım.
  • Ekim Tarihi: 08/02/2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4450
  • Yaşınız 36

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 16 Şubat 2021, 21:09:27 »
Kabuklar tam dökülme kıvamına gelmediyse, 2 güne yayabilirsin Dökümü, losyonu sürüp 45 dk bekledikten sonra masaj yaparak dökmeyi deneyebilirsin, giden gidiyor zaten zorlananları sonraki günlere bırak sıkıntı olmaz.. |-onayisareti-|

Masajdan kasıt ne ? Şampuanı sürdükten sonra hafif ovalıyorum ama kalıp gibi ve zarar vermekten korkuyorum. İzlediğim videolarda sert bi şekilde yukardan aşağı doğru adeta kazırmış gibi yapıyorlar onu yapmaya da korkuyorum. Yarın 12. Gün olacak ama hala dökemedik.

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 16 Şubat 2021, 23:56:06 »
Masajdan kasıt ne ? Şampuanı sürdükten sonra hafif ovalıyorum ama kalıp gibi ve zarar vermekten korkuyorum. İzlediğim videolarda sert bi şekilde yukardan aşağı doğru adeta kazırmış gibi yapıyorlar onu yapmaya da korkuyorum. Yarın 12. Gün olacak ama hala dökemedik.

Yani, losyondan 45 dk sonra, parmak uçlarında saat yönünde dairesel hareketlerle çok bastırmadan dökümü yapmaya çalışabilirsin, Ve illa 11-12 olmasa da olur, 13-14 e kadarda kabuklar dökülebilir, sıkıntı olmaz.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Neverlasting

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 18 Şubat 2021, 12:32:04 »
Herkese merhaba,

Bugün 13. Gün, kabukları döktüm. Yorumlarınızı esirgemeyin. Ağırlık kaldırmaya ne zaman başlayabilirim? Şimdiden teşekkürler

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 18 Şubat 2021, 13:18:56 »
Az çok tecrübeme dayanarak söylemek gerekirse, çok sık duruyor ve çıkış oranı yüksek olduğu takdirde, İstediğin gibi şekil verilebilir bi sonuç alacağını Düşünüyorum.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Neverlasting

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 18 Şubat 2021, 13:21:53 »
Az çok tecrübeme dayanarak söylemek gerekirse, çok sık duruyor ve çıkış oranı yüksek olduğu takdirde, İstediğin gibi şekil verilebilir bi sonuç alacağını Düşünüyorum.. |-onayisareti-| (^_^)
Abi teşekkür ederim iyi dileklerin için

Neverlasting

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 28 Şubat 2021, 20:37:40 »
Arkadaşlar merhaba, bugün 23. Gün. Her gün 1 kere yıkıyorum, solgar vm-2000, günde 2 mg biotin, d vitamini, sabahları keçiboynuzu pekmezi tüketiyorum.
Aklıma takılan sorular var, ilki merkez bana losyon veya serum kullanmamı yoksa ekilen köklerin verimsiz olacağını bu sorumluluğun bana ait olduğunu söyledi. Ne kullanmalıyım prozinc plus losyon varmış önerir misiniz?
İkinci sorum şok dökülme başladı sanırım, beklemek dışında yapmam gereken bir şey var mıdır :D

Teşekkür ederim şimdiden.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 28 Şubat 2021, 21:27:51 »
Selamlar gayet sağlıklı ekimin şok dökülmende ufak ufak başlamış

Kullanıcağın ürünleri merkeze sorup önerdiklerini kullanman doğru olan
Global Moderator

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 01 Mart 2021, 18:47:49 »
Arkadaşlar merhaba, bugün 23. Gün. Her gün 1 kere yıkıyorum, solgar vm-2000, günde 2 mg biotin, d vitamini, sabahları keçiboynuzu pekmezi tüketiyorum.
Aklıma takılan sorular var, ilki merkez bana losyon veya serum kullanmamı yoksa ekilen köklerin verimsiz olacağını bu sorumluluğun bana ait olduğunu söyledi. Ne kullanmalıyım prozinc plus losyon varmış önerir misiniz?
İkinci sorum şok dökülme başladı sanırım, beklemek dışında yapmam gereken bir şey var mıdır :D

Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba Kardeşim,

Takip eden bilir ben de saçı asuman hanıma ektirdim. Bana da radikal bir şekilde serum kullanmazsam greftlerin hepsinin çıkamayabileceğini ve ekimin başarısız sonuçlanacağını söyledi. Bu durum beni şaşırttı biraz. Nedenini sorduğumda ise kan akış hızı denildi. Öneri olarak ise senin yazdığın prozinc plus söylendi. Tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatırsa biz de önümüze bakalım.
Kan akış hızı için doğal bir yol yok mudur- arginin ve yeşil çayın da iyi geldiğini duydum.
Ayrıca spor yapmaya başlayacam ben bu da kan akış hızını artırmaz mı ?
Peki diyelim serum aldık proxinc plus bunu kullanan kardeşlerimiz memnun mu bizimle paylaşabilirler mi düşüncelerini. Bu ilacın içeriğinde saw palmetto var etkisi yadsınamaz fakat yan etkisi de olduğunu biliyoruz, hormonların dengesiyle oynamaktan çekiniyorum
Serum olarak minoxil illa ki kullanan ve öneren çıkacaktık fakat ben bu konuda kesin bi şekilde minoxil kullanmayı düşünmüyorum. Korkum ise bu prozinc plus ı 6 ay kullanıp bıraktıktan sonra minoxil gibi bi yan etki yaratır mı ? Bu soru çok önemli umarım kardeşlerimiz bizi aydınlatır.
Son olarak benim kendi tepedeki saçlarımda dökülmeye başladı, bu dökülenler geri gelir mi nasıl olacak, aralara girildiği için ben o saçları da mı kaybettim. Prozinc plus bu derdime derman olur mu ?
At bi finansterid bak yoluna düşüncesine girmek istemiyorum, kullanmaya da karşıyım arkadaşlar. Ne yapıp ne kullanmak lazım bi toplanıp beyin fırtınası yapalım.
Şimdiden teşekkür ediyorum, kardeşim senin aklında da bu tarz sorular olduğunu gördüm gelen cevaplar ikimizi de rahatlatır umarım.

Neverlasting

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 17 Mart 2021, 14:16:51 »
Merhaba Kardeşim,

Takip eden bilir ben de saçı asuman hanıma ektirdim. Bana da radikal bir şekilde serum kullanmazsam greftlerin hepsinin çıkamayabileceğini ve ekimin başarısız sonuçlanacağını söyledi. Bu durum beni şaşırttı biraz. Nedenini sorduğumda ise kan akış hızı denildi. Öneri olarak ise senin yazdığın prozinc plus söylendi. Tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatırsa biz de önümüze bakalım.
Kan akış hızı için doğal bir yol yok mudur- arginin ve yeşil çayın da iyi geldiğini duydum.
Ayrıca spor yapmaya başlayacam ben bu da kan akış hızını artırmaz mı ?
Peki diyelim serum aldık proxinc plus bunu kullanan kardeşlerimiz memnun mu bizimle paylaşabilirler mi düşüncelerini. Bu ilacın içeriğinde saw palmetto var etkisi yadsınamaz fakat yan etkisi de olduğunu biliyoruz, hormonların dengesiyle oynamaktan çekiniyorum
Serum olarak minoxil illa ki kullanan ve öneren çıkacaktık fakat ben bu konuda kesin bi şekilde minoxil kullanmayı düşünmüyorum. Korkum ise bu prozinc plus ı 6 ay kullanıp bıraktıktan sonra minoxil gibi bi yan etki yaratır mı ? Bu soru çok önemli umarım kardeşlerimiz bizi aydınlatır.
Son olarak benim kendi tepedeki saçlarımda dökülmeye başladı, bu dökülenler geri gelir mi nasıl olacak, aralara girildiği için ben o saçları da mı kaybettim. Prozinc plus bu derdime derman olur mu ?
At bi finansterid bak yoluna düşüncesine girmek istemiyorum, kullanmaya da karşıyım arkadaşlar. Ne yapıp ne kullanmak lazım bi toplanıp beyin fırtınası yapalım.
Şimdiden teşekkür ediyorum, kardeşim senin aklında da bu tarz sorular olduğunu gördüm gelen cevaplar ikimizi de rahatlatır umarım.
Selam dostum, nasıl gidiyor umarım bu kaygıların seni yiyip bitirmemiştir :D
Ben kullanıyorum prozinc plus, başımda seberoik dermatit varmış konazol şampuan önerdi merkez haftada 2 onu da kullanmaya başladım biraz azaldı.
Spora başladım vitaminlere devam. Paylaşıyorum 40. Gün

Facebook Twitter Instagram