Arkadaşlar merhaba, bugün 23. Gün. Her gün 1 kere yıkıyorum, solgar vm-2000, günde 2 mg biotin, d vitamini, sabahları keçiboynuzu pekmezi tüketiyorum.
Aklıma takılan sorular var, ilki merkez bana losyon veya serum kullanmamı yoksa ekilen köklerin verimsiz olacağını bu sorumluluğun bana ait olduğunu söyledi. Ne kullanmalıyım prozinc plus losyon varmış önerir misiniz?
İkinci sorum şok dökülme başladı sanırım, beklemek dışında yapmam gereken bir şey var mıdır
Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba Kardeşim,
Takip eden bilir ben de saçı asuman hanıma ektirdim. Bana da radikal bir şekilde serum kullanmazsam greftlerin hepsinin çıkamayabileceğini ve ekimin başarısız sonuçlanacağını söyledi. Bu durum beni şaşırttı biraz. Nedenini sorduğumda ise kan akış hızı denildi. Öneri olarak ise senin yazdığın prozinc plus söylendi. Tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatırsa biz de önümüze bakalım.
Kan akış hızı için doğal bir yol yok mudur- arginin ve yeşil çayın da iyi geldiğini duydum.
Ayrıca spor yapmaya başlayacam ben bu da kan akış hızını artırmaz mı ?
Peki diyelim serum aldık proxinc plus bunu kullanan kardeşlerimiz memnun mu bizimle paylaşabilirler mi düşüncelerini. Bu ilacın içeriğinde saw palmetto var etkisi yadsınamaz fakat yan etkisi de olduğunu biliyoruz, hormonların dengesiyle oynamaktan çekiniyorum
Serum olarak minoxil illa ki kullanan ve öneren çıkacaktık fakat ben bu konuda kesin bi şekilde minoxil kullanmayı düşünmüyorum. Korkum ise bu prozinc plus ı 6 ay kullanıp bıraktıktan sonra minoxil gibi bi yan etki yaratır mı ? Bu soru çok önemli umarım kardeşlerimiz bizi aydınlatır.
Son olarak benim kendi tepedeki saçlarımda dökülmeye başladı, bu dökülenler geri gelir mi nasıl olacak, aralara girildiği için ben o saçları da mı kaybettim. Prozinc plus bu derdime derman olur mu ?
At bi finansterid bak yoluna düşüncesine girmek istemiyorum, kullanmaya da karşıyım arkadaşlar. Ne yapıp ne kullanmak lazım bi toplanıp beyin fırtınası yapalım.
Şimdiden teşekkür ediyorum, kardeşim senin aklında da bu tarz sorular olduğunu gördüm gelen cevaplar ikimizi de rahatlatır umarım.