Dostum selam, nacizane görüşlerimi aktarayım sana. İlgilenme kısmı ile ilgili izlenimlerin doğru, çoğu kişidende bunları duydum, sende farketmişsin ancak Serkan hoca ile görüştüğünde güven vermiş sana, banada öyle oldu, o hissettiğin ilgilenmeme hissi inan operasyon günü yok oluyor, size özel atanan asistanlar çok ilgili, operasyon ekibi vs. o gün yaşayacağın ilgi inan insanın fikirlerini değiştiriyor, hatta ilgiden mahçup duruma düşiyorsun ücretini ödediğin hizmeti alırken. Onun için ilk başta yaşadığın ilgilenilmeme durumuna takılma kesinlikle. Baştan sona kadar memnun kalacaksın.
Asuman hanıma gelince de, ben ilk kendisi ile sonrada Serkan hoca ile görüşmüştüm kliniğe karar verme aşamasındayken, kararım Serkan hoca oldu ancak sebebi eve gidip gelme yol vs. daha zahmetli olacağı içindi, yoksa kendisinin ekimlerine bakarsan ne kadar başarılı olduğunu farkedersin. Eğer böyle bi derdin olmazsa ve vertex bölgesi yerine ön profil açısından beklentin yüksek ise ben kesinlikle Asuman hanımı öneririm, zaten gittiğinde yapacağı planlamayı Serkan hoca ile kıyasladığında daha estetik bulacaksın.