Gönderen Konu: Merhaba saç ekimi için Donor alanım yeterli mi yorum lütfen...  (Okunma sayısı 3040 defa)

Kellavi

• Full Member
Ynt: Merhaba saç ekimi için Donor alanım yeterli mi yorum lütfen...
« Yanıtla #46 : 16 Şubat 2021, 11:33:47 »
yanılmıyorsam procecia kağıdında bugun içmeyi unutursanız ertesi gun gene aynen devam edin gibilerinden bişi yazıyor diye aklımda kalmış.bişi olmaz iç bugun yarın  eskisaatinde içersin .kararı hoca versin ekimde

Teşekkürler hocam. Bir sorum daha olacak kafamin üst kısmında sivilce desen sivilce değil isilik gibi şeyler var. Protez kullandım uzunca bi sene ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum birde egzama durumu var diye düşündüm konazol aldim. Başka ne önerirsiniz?
01.03.21 4.3k greft ekim surecim;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20495.0
Tedavi; fin+ (1mg/ all day) gittiği yere kadar
Evocapil 5ooo mg biotin her gün 1x bazen 2x

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 16 Şubat 2021, 22:32:27 »
 rica ederim o konuda bilgi sahibi değilim.protezden kalma diye dusunuom bende ama egzama varsa tehşis koydur tedavisini arastır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #48 : 17 Şubat 2021, 11:55:56 »
rica ederim o konuda bilgi sahibi değilim.protezden kalma diye dusunuom bende ama egzama varsa tehşis koydur tedavisini arastır

Abi teşekkür ederim tekrardan. Birde konazol şampuan kullanıyorum sadece haftada 2 kez. Konazolu ekimden 1 hafta önce komple kesicem. Tek merak ettiğim konu kaldı, bu ekimden beklentim yüksek istediğim gibi olmazsa sacları kazıyıp kel gezersem Donor alan çok mu belli olur acaba. Kim görse kafayı kellik yakışıyo ne işin var ekimle diyor. Yani ekim patlarsa 1 numara vurup dolaşmak çok sırıtır mı? Ektirsek dert olcak mı acaba ektirmezsem kafamda acaba ektirseydim düşüncesi büyük ihtimal olcak. Acabalar çok Hala %50 kararsizim. En iyiyi isteyip en kötüye hazırlıklı olmak istiyorum. En kötü ihtimalde sacları kazıyıp jason statham şekli spor yapıp makina gibi gezmek. Seyrek saçlı olmaktansa onurlu bir kel olmak arasindayim...

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #49 : 17 Şubat 2021, 12:24:03 »
Şu arkadaşın saç şeklinde ön çizgi isteyeceğim önler V gelmesi çok güzel duruyor hemde alandan tasarruf diye düşünüyorum. Birde bu arkadaşın da seyrek sayılır sacları sizce boyle bir sonuç alabilmem mümkün mü ekimden.

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #50 : 18 Şubat 2021, 15:03:22 »
Şu arkadaşın saç şeklinde ön çizgi isteyeceğim önler V gelmesi çok güzel duruyor hemde alandan tasarruf diye düşünüyorum. Birde bu arkadaşın da seyrek sayılır sacları sizce boyle bir sonuç alabilmem mümkün mü ekimden.

Arkadaşlar öndeki V bölgesine çok sık ektirip arkaya doğru daha seyrek bi ekim mümkün mü. Sacları geriye tarayıp uzatmayı düşünüyorum. Bağlanacak kadar. Saç ektirip arkalarıda komple uzatıp bağlayan gormedim hiç örnek var mı?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 18 Şubat 2021, 15:24:22 »
  3 teli olupta bağlayanda var o sorun deil.bu adamda tip sağlam öne az biraz ekimde iyi gosterir saçı.en mantıklı ekim onden geriye seyrelen ekimdir.herkesin surat yapısı farklı yuzlu uyumlu saç çizgisini estetikçi çizer.onun suratına giden sana gitmeyebilir sana giden ona gitmeyebilir.v mi basksa turlumu bunu plastik cerrahlar daha iyi biilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #52 : 18 Şubat 2021, 15:32:44 »
  3 teli olupta bağlayanda var o sorun deil.bu adamda tip sağlam öne az biraz ekimde iyi gosterir saçı.en mantıklı ekim onden geriye seyrelen ekimdir.herkesin surat yapısı farklı yuzlu uyumlu saç çizgisini estetikçi çizer.onun suratına giden sana gitmeyebilir sana giden ona gitmeyebilir.v mi basksa turlumu bunu plastik cerrahlar daha iyi biilir

Teşekkür ederim yorumların için saçın son durumu bu sizce 2 ekim mi planlayim? Finas kullanıyorum yan etki yok şimdilik 2 hafta oldu. Kendi saçlarımda var az biraz Nw 5im galiba. Tek ekimde önler yoğun yaptırıp 2. 3. Ekimde vertex çözerim diyorum sizce ne yapayım

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #53 : 18 Şubat 2021, 15:37:08 »
Teşekkür ederim yorumların için saçın son durumu bu sizce 2 ekim mi planlayim? Finas kullanıyorum yan etki yok şimdilik 2 hafta oldu. Kendi saçlarımda var az biraz Nw 5im galiba. Tek ekimde önler yoğun yaptırıp 2. 3. Ekimde vertex çözerim diyorum sizce ne yapayım

Abi buda karşıdan çektim kafam sizce nispeten küçük mü? Ön hattın V olması için kafa yapım uygun mu? Şu ekim bana göre mi yav yoksa çok beklentiye girmiyim mi.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 18 Şubat 2021, 15:45:48 »
 ön çizgiyi dr bilir.ekiminin ölçüsü olan saçının korunması güçlendirilmesinden geçer bence.varolanı kalınlaştırıp ekime girersen korursan orta tac çizgisi korunmuşsa bu avantaydır taç bölgesi orta .

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #55 : 18 Şubat 2021, 15:50:59 »
Abi beklemek istemiyorum daha fazla finas kullanıyorum 1 ay olmuş olcak ekime girerken. Az biraz güçlendirir konazol şampuan haftada 2 soğuk suyla yıkıyorum kan akışı düzenlensin diye. Bakalım nasıl olacak. Vertex adamı kanser eder ya. Müdür yardımcısı dökülmesi yaşıyorum resmen bıktım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 18 Şubat 2021, 16:02:32 »
 masajda yap finasterid donoru 6 ayda guclendirio.kendi saçlarında 1 ayda guclenmez onuda biraz beklemen gerekir

Facebook Twitter Instagram