Gönderen Konu: saç ekim sonrası besin takviyeleri neler ve vitaminler  (Okunma sayısı 1718 defa)

explosen

• Hero Member
başlıkta belirttiğim gibi kafeinden uzak duruyorum sigarayı azaltamadım lakin yemek içmek olarak protein ile beslenmem tavsie edildi varmı sağlıklı önerileri başından geçen şunları ye iç diyebiliceğiniz

Leonidas

• Hero Member
Ynt: saç ekim sonrası besin takviyeleri neler ve vitaminler
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2021, 12:52:04 »
Proteinli beslenerek doğru yapıyorsunuz onun haricinde sabahları yeşilçay içebilirsiniz.
Sizin konunuzu göremedim hocam neden baştan Sona paylaşmıyorsunuz?

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2021, 15:04:40 »
Proteinli beslenerek doğru yapıyorsunuz onun haricinde sabahları yeşilçay içebilirsiniz.
Sizin konunuzu göremedim hocam neden baştan Sona paylaşmıyorsunuz?

çok benzer konu var ustam vede ayrıca bu tavsiyenizi anlayamadım

Saç ekimi sonrası ilk 2 hafta aspirin ve yeşil çay gibi kan sulandırıcı ilaçlar/içecekler kesinlikle kullanılmamalıdır.  hemen hemen her yerde öneri aynı ustat
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2021, 15:19:47 »
Tavsiyemin hangi kısmını anlamadınız hocam? Devamında sürecinizi paylaşmanızı istemiştim konudan bağımsız şekilde.

Konuya gelecek olursak;
Benim bildiğim tam tersi.
Operasyondan 1 hafta önce kan sulandırıcılar, aspirin, xpecia, finasterid vs hatta kiraz ve karpuz bile yenmemesi önerilir.
Sonrasında ise (benim bildiğim ve hatırladığım kadarıyla) aspirin zaten bir çok merkez önerir.
Ben kullanmıştım diye hatırlıyorum ekimden hemen sonra.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2021, 17:36:26 »
Tavsiyemin hangi kısmını anlamadınız hocam? Devamında sürecinizi paylaşmanızı istemiştim konudan bağımsız şekilde.

Konuya gelecek olursak;
Benim bildiğim tam tersi.
Operasyondan 1 hafta önce kan sulandırıcılar, aspirin, xpecia, finasterid vs hatta kiraz ve karpuz bile yenmemesi önerilir.
Sonrasında ise (benim bildiğim ve hatırladığım kadarıyla) aspirin zaten bir çok merkez önerir.
Ben kullanmıştım diye hatırlıyorum ekimden hemen sonra.

yeşilçay kısmını hocam çünkü her klinikte yeşilçay tüketmeyin diyor ama banada mesela corasprin verildi kafein sigara ama sigaradan uzak duramıyorumkabak çekirdeği ile antep fıstığı takılıyorum
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2021, 18:45:10 »
yeşilçay kısmını hocam çünkü her klinikte yeşilçay tüketmeyin diyor ama banada mesela corasprin verildi kafein sigara ama sigaradan uzak duramıyorumkabak çekirdeği ile antep fıstığı takılıyorum

Sigara öyle aşırı etkilemiyor hocam çok var ekim sonrası içen bırakmayan.
Ama Yeşilçay sorun olacanı sanmam siz yine de merkeziniz ne diyorsa ona uyun.

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2021, 21:38:26 »
Ekim öncesi önerilmiyor yeşilçay vs. EKimden sonra sıkıntı yok.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Facebook Twitter Instagram