Gönderen Konu: Dr Koray Erdoğan saç ekimi 3000 greft yorumlar?  (Okunma sayısı 11813 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Dr Koray Erdoğan saç ekimi 3000 greft yorumlar?
« Yanıtla #61 : 21 Eylül 2021, 01:20:47 »
Beklenen gelişme maalesef olmamış. Ufak bir revize ile toparlar süreciniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kaiba

• Full Member
« Yanıtla #62 : 21 Eylül 2021, 02:07:05 »
Koray hoca olduğu için biraz hafif konuşmuş arkadaşlar ama gördüğüm en başarısız Ekim’lerden biri ama saçların zaten Ekim öncesi de çok iyi durumda olduğu için gayet iyi duruyorsun arkadaşım ama bu Ekim’in hesabını sor

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 21 Eylül 2021, 12:19:21 »
Geçmiş olsun hocam maalesef gelişme olmamış mutlak revizyon yapılacaktır. Koray hocanın gördüğüm en başarısız ekimlerinden biri maalesef mutlaka telafi edeceklerdir. 1 yıl sonra çok iyi saçlara sahip olacağınızdan eminim . Kimseyi mağdur etmediler sizi de etmezler mutlaka ama giden greft , zaman kaybı , çevredeki insanlara durumu izah etmek , hayaller can sıkıcı gecmiş olsun üstadım ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 21 Eylül 2021, 12:49:44 »
Bir revize gerekecek 12 ay sonunda o zaman halledilir çok güzel olur
Global Moderator

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 21 Eylül 2021, 13:01:41 »
Neyse ki saç ekimine çok uygun bir dökülmeniz var ve donör bölgenizde sorun yok. Revizyon ile sorun giderilecektir.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Geebee

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 04 Ekim 2021, 02:46:25 »
Gecmis olsun, evet zor bir durum.
Bende insallah hayalkirikligina uğramam.

Hep revize deniliyor acaba revize nasil olacak veya revize yaptirmaya güvenc kaldimi diye soruyorum kendime.

Insallah gönlünüzce olur daha

coolman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #67 : 20 Mart 2022, 15:16:44 »
Arkadaşlar Merhaba,

Uzun bir süre yazmadım. Koray hoca ile görüşmüştük. Hoca, kendisininde sonuçtan memnun kalmadığını ve revizyon yapılabileceğini söyledi. Finanstreid kullanmamı önerdi fakat ben istemedim, yaklaşık 5 seans kadar Asmed'de PRP yaptırdım. Asmed'de ki PRP yapan çok değerli hoca ve ekibi baya ilgilendiler. Aradan belli bir zaman geçtikten sonra, 5 gün önce 1000 greft revizyon yapıldı. Fotoğrafları yakında sizlerle paylaşacağım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, Asmed'e adımınızı atar atmaz gerçekten o kadar samimi bir şekilde ilgileniyorlar ki hakkaten helal olsun diyorsunuz. Gerçekten Koray hoca ve değerli ekibi harika. Yakında revizyon fotoğraflarımı sizlerle paylaşacağım. Süreç benim için daha yeni başladı, 5. gündeyim. İnşallah iyi bir sonuç alıcam, buna eminim.
« Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 22:21:03 Gönderen: coolman »

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 20 Mart 2022, 18:00:29 »
yeni fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 20 Mart 2022, 18:59:25 »
Hayırlı olsun kardeşim umarım sorun ortadan kalkar vr istediğin gibi olur saçların resimlerinizi bekliyoruz
Global Moderator

monoblok

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 20 Mart 2022, 19:10:05 »
Hayırlı olsun her saç ekiminde olumsuz istemeyen sonuçlar olur bu kişi kaynaklı saç kalitesi, açık alan, ya da Dht baskısı hormon kısaca ya da merkez kaynaklı sorunlardan oluşabilir
Bu olağan durumlar önemli olan sorun yaşanınca arkadanda güvenilir bir merkez kaliteli bir ilgi olması Asmed bu konuda gerçekten üst düzey diyebilirim.

Hayırlı olsun umarım bu revize ile hayalinizdeki saçlara kavuşursunuz kısa zamamda
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #71 : 20 Mart 2022, 21:12:23 »
İlk kez Asmed'in prp yaptığını okuyorum :). Hayırlı olsun revize ile saç sorununuzu çözersiniz artık.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 21 Mart 2022, 10:21:42 »
Geçmiş oldun, bu sefer istediğiniz sonuç olur inşallah. Asmed 'in prp yaptığını bilmiyordum. Hatta Koray Hoca bir videoda bu tür işlemler fayda sağlamadığı için Asmed'de uygulanmadığını söylemişti.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 21 Mart 2022, 11:05:41 »
Son fotolara göre yorumlarsak eğer 1000 greft yeterli olacak mı?

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #74 : 21 Mart 2022, 15:36:27 »
Geçmiş olsun....

Yabancı forumda da başarısız bir ekim vardı, asmed o dönem yeni aparat denemiş /kullanmış ve bu yüzden sonuçları tadmin edici olmamış.

Resimleri çok merak ediyorum, 1000 greft inşallah yeterlidir

Facebook Twitter Instagram