Arkadaşlar hepinize merhabalar, henüz forumda ilk günüm o yüzden yanlış yere konu açmış veya bir şekilde forum prosedürlerini ihlal etmiş olabilirim, forum kurallarına alıştıkça bu tip hataları yapmayacağımı umuyorum, bahsettiğim tarzda hatalar için şimdiden hepinizden özür dilerim.29 yaşına kadar öyle böyle değil inanılmaz derecede saçım vardı hatta bu yüzden banyodan sonra saça şekil vermek çok uzun sürerdi ve o zamanlar "Allahım yanlardan açılsa biraz" diye dua ederdim. Ve saçıma jöle, fön, sprey aklınıza ne gelirse uyguladım yaş 30 olunca vertexde hafif Bi açılma oldu ancak çok takmadım zira ön taraf inanılmaz yoğundu hala, derken o malum süreç başladı ve şu anda 38 yaşında Ekim düşünür hale geldim 1 yıldır saçıma envai çeşit yağ sürdüm, aklınıza ne gelirse argan, hint yağı, karanfil suyu VS. Ben unuttum yani, üstelik haftada bir de hiç aksatmadan dermaroller kullanıyorum ancak saçları topikle kapattığımdan olsa gerek bu yağlardan ve dermarollerden en ufak bir fayda görmediğim gibi saçlarım daha da çok döküldü.
3 ay önce Kayseri'de Can Hair ile görüştüm donör bölgemin zayıf olduğunu ve çok iyi bir sonuç beklememek gerektiğini söylediler 6000 TL fiyat verdiler 3 seans prp dahil.
Daha sonra yine Kayseride Estewolf ile görüştüm onlar çok daha umut verici konuşup 4500 lira fiyat verdiler yine 3 seans prp hediyeli.
Yalnız forumu keşfedince anladım ki fiyattan bağımsız olarak her iki merkezin de kayda değer başarıları ve çok iyi Ekim sonuçları yok.
İki gün önce bir arkadaşım Kayseri Roza ile 4000 liraya anlaştığını ve 1 hafta sonra Ekim yaptıracağını söyleyince bana da cesaret geldi
Pazartesi ben de görüşücem o merkeze yalnız Forumdan 3-4 doktor ve ekim merkezi belirledim kendime Pazartesi Kayseri Roza ne derse desin belirlediğim merkezlerden de mutlaka fikir alıcam hikayem özet olarak böyle fotoğraf eklemeye çalışıcam umarım başarırım😊 Değerli yorumlarınız benim için çok önemli Ekim ne kadar başarı sağlayabilir yoksa donör çok güçsüz o kadar zahmete değmez mi? Tecrübelerinizden yola çıkarak yapacağınız yorumlar bana yol gösterici olacak.
Bu arada bilgi olarak görüştüğüm iki merkezden Can Hair 4000 Estewolf 4200 greft çıkacağını söylediler ek olarak 38 yaşındayım sigara kullanıyorum alkol yok.
Forumu kuranlardan yorum yapanlara herkese çooook teşekkür ederim gerçekten buradan çok şey öğrendim hakkınız ödenmez herkese saygılar.