Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, 22 yaşındayım.(Ekim öncesi fotoğrafları da paylaşacağım)
17 18 yaşından beri saclarimda dökülme ve zayıflama var.O zamanlardan bu kadar üstüne düşüp farkli farkli ilaçlar, sac serumlari, sampuanlar kullanmasam saçlarım ekim isteyecek kadar zayiflamazdi.Oncelikle saçları hala iyi durumda olan arkadaşlara zor oldugunu biliyorum ama tavsiyem bu yönde.Ne kadar üstüne dusulurse ( bu korumayin, yipranmasina izin verin değil tabi ki) daha kötü bir hal alıyor.
Uzunca araştırmalarım sonucu bir kac yerle görüştüm.Sonunda bir kac görüşmenin ardından arenamedi seçtim.Arka koklerim cok güçlü değildi.Donor bolgeyle ilgili 3 aya toparlayacagini soylediler olmadan fakat yinede korkum var.Güzel bir ekim olduğunu düşünüyorum.Ekim öncesi ve suana kadar ki ilgi ve alakadan da memnumum fakat daha çok yeni.Bem araştırırken bir sürü yalan bilgi ve asılsız reklam karmaşasıyla karşılaştım.Bu yüzden herkesin sorularıyla ilgili yardimci olmaya hazırım.Ekimim 8 saat civarı sürdü.
Ilk attigim resim ilk gün ( hemen operasyon sonrasi)
Ikinci resim operasyon sonrası 3.gün
Üçüncü resim ekimden sonraki 5.gün
Surekli güncel resim paylasmaya devam edecegim.Son fotoğraf donor bolgem.5.günden.