Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaslar ne zman dan beri forumlari takip ediyorum yeminle cildiracagim bi karar veremedim erkan bey diyecegim ama asistani ayse ozturk cok soguk geliyor kesin gref sayisi vermiyor 4binden assagi inmiyor. Ne yapmaliyim turkan sezer nisantasin da bu da iyi hos. Ama cok ta tanidik degil gibi ne yapmaliyim
4 bin derken fiyttan bahsettim hocam grefte kesin su kadar demiyor ayse hanim ne cikarsa buda beni dusunduruyor op.dr.ayse ozturk kimdir muhatabiniz benim diyor. Ve son bi kac gun artik ektirecegim sizce gitmelimiyim
Selamun aleykum bende 4 gun once erkan vural da ektirdim. Kanallari erkan acti ekimi asistani yapti. Ertesi gun sargiyi acip klinikte kafayi yikadilar. Dun yani 3. Gunde ben evde pamuga sizma zeytinyagni bulayip bastirmadan kafama surdum ve yarim saat bir saat sonra dogal sabunu baska yerde kopurtup kafama surdum ve saclara hic dokunmadan sabunu suyla temizledim. Ama yikadiktan sonra kafamda beyaz biseyle kapli 2 tane greft gordum. Iclerinde 3 er tane sac vardi. Ama kokleri yoktu galiba. Ayrica kafamda kanamada yoktu. Cok endiselendim. Sizce 2 tane greftim ziyanmi oldu yoksa biotin ve xpecia hap kullandigim icin sac kokleri erkenden kafama tutunup ust bolgesini attimi. Bilenler lutfen aydinlatsin
Suedaht kardesim randevuyu aldim sac ektriyorum erkan ve grubuyla ilgili, sac ekiminde, nelere dikkat edeyim bilmedigimizden kanmayalim bunlar greft sayisi vermiyor? Genel olarak neye dikkat edeyim