Gönderen Konu: Davut ERÇİL Hair Translate saç ekim merkezi Saç Ekim ve Sonrası Süreç  (Okunma sayısı 1902 defa)

Hümanist34

• Jr. Member
  • **
Sizden bir gün önce de farklı bir klinikte ben ektirmiştim. 25-75. Gün arasındaki süreçte bence gayet iyi ilerleme olmuş. Bu kısa sürede resmen saçlanmışsınız maşallah :) Kullandığınız takviyelere devam etmenizi öneririm. Süreci takipteyim.
  • Ekim Tarihi: 26.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed
  • Greft Miktarı 5700
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi ciprasid 500mg,coraspin 100mg,parol,precort16mg

MrMabeL

• Full Member
Dostum 75 güne göre çok iyi gelişmiş  vertex için finasterid kullanabilirsin
Şampuan olarak ben Kerastase Densifique Homme biotin içerikli şampuanı kullanıyorum biraz pahalı ama saça dolgunluk katıyor.
  • Ekim Tarihi: 03.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hair of İstanbul
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

Fırçakafa

• Yeni üye
  • *
Sizden bir gün önce de farklı bir klinikte ben ektirmiştim. 25-75. Gün arasındaki süreçte bence gayet iyi ilerleme olmuş. Bu kısa sürede resmen saçlanmışsınız maşallah :) Kullandığınız takviyelere devam etmenizi öneririm. Süreci takipteyim.
. Tesekkürler hocam. Şuan ben de menunum prp yaptırdım yarın yine yaptırıcam vakalım. Senin ekiminede baktım takipteyim.
  • Ekim Tarihi: 27.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Davut erçil hair translate
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Xpecia hair forte

Fırçakafa

• Yeni üye
  • *
Dostum 75 güne göre çok iyi gelişmiş  vertex için finasterid kullanabilirsin
Şampuan olarak ben Kerastase Densifique Homme biotin içerikli şampuanı kullanıyorum biraz pahalı ama saça dolgunluk katıyor.
  tesekkürler mabel. Kimse yazmayınca bugun 3kutu prozing aldım. Bitsin sobuç alamazssam onuda deneyeceğim. Xpecia için özellikle cinsel isteksizlik v. S yazmışlar ama ben de ilk ay belirli bir gün sivilce yaptı ancak devam etmedi. Hala kulkanıyorum cinsellikle de alakalı bence bir oroblem olmadı. Finans içşn de böyle şeyler yazıyor forumda tepe bölge baya tüylendi. Ölmemiş kökleri canlandırmak kalınlaştırmak olası ikinci ekimi daha güzel hale getirecek gibi.
  • Ekim Tarihi: 27.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Davut erçil hair translate
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Xpecia hair forte

hammut

• Sr. Member
Zor bir işlem ama temiz görünüyor  son durum nedir

Facebook Twitter Instagram