Selamlar... Ekim ön bölge 3000 tepe 3200 şeklinde 2 günde gerçekleşti. Ön çizgi kanal açma işlemini Alp bey geri kalan tüm operasyonu Murat bey ve ekibi gerçekleştirdi. Ön çizgi kendi yüz hattıma göre çizildi çizginin simetrik olmadığını ama beğendiğimi belirttim bu şekilde görünümün daha doğal olacağını belirttiler. İlk gün sağ taraftan 3000 civarı greft alındı greftlerin çoğunun ikili olduğunu söylediler. Saçlarım ince telli ve dalgalı. Ön bölge 3000 ekildi. İlk gün operasyon 8 saat kadar sürdü kanal açımı için fazladan 1 saat kadar bekledim yoğun bir gündü sanırım. Ertesi gün operasyon 6.5 saat sürdü 3200 greft tepe kısmına ekildi.
Anestezinin yapılmaya başlandığı andaki yanma hissi dışında operasyonlar sırasında ve sonrasında herhangi bir ağrı yaşamadım. Operasyon günlerinde uyuyamadım sabaha kadar yoğun hararet oldu bol bol su içtim. Hafif şişlikler üçüncü gün muhtemelen yolculuk ve ayakta durmaktan oluştu şu an 4. gün ve gece olduğu kadar şişlik yok. Ödem söktürücü, ağrı kesici, antibiyotik ve ilk yıkama için sampuan ve losyon verdiler.
Operasyon ekibinden (Ekim şefi Murat bey, Mevlüde hanım, Muhammed, Şahin, Özkan beyler) oldukça memnun kaldım ilgi alaka ve profesyonellik açısından iyi bir izlenim edindim.
Klinik torun centerde oldukça şık bir yer. Saç ekimi 3-4 ekip var sanırım onun dışında birçok farklı estetik operasyon yapılan bir yer. Ulaşım hava limanından belediye otobüsüyle kolay bir şekilde yaptım. Kliniğe yakın olan otelden de gayet memnun kaldım. Operasyon esnasında yapılan prp uygulamasını standart yapılıyor sanıyordum ama ne yazıkki 500 lira ekstra ücret ödedim.
Ekim yerine bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine karar verdim ama karar verirken bu sitedeki paylaşımları baz aldım. sacekimisonuclari.com site yönetimine teşekkür ediyorum saç ekimi düşünen insanlar için gayet bilgilendirici bir ortam oluşturmuşlar. Ben de siteden bu kadar faydalandıktan sonra paylaşımda bulunmayı bir borç olarak bildim açıkçası.
Operasyon günü ve benim izlenimlerim bu şekilde arkadaşlar. Paylaşımım ve sürecimle ilgili olumlu olumsuz değerli yorum ve katkılarınızı bekliyorum.