Herkese merhaba. Bu forumdan çok bilgilendiğim için 3 şubat 2021 tarihinde Dr. Serkan Aygın Clinic'te geçirdiğim operasyon hakkında bilgi vermeyi sizlere gönül borcu bildim. En başta clinic, Şişlide gayet temiz ve nezih bir ortamda faaliyet gösteriyor. Çok fazla sayıda danışman sizi yalnız bırakmamakta. Tek olumsuz yanı çok yoğun bir yer ve telefonla sesli iletişim kuracak numaraları yok. Sadece whatsapp ile bilgi, randevu her şeyi yapıyorsunuz. Bazen 2 saati bulabiliyor tek bir cümle cevap almanız. Fakat o kadar profesyonelce işlerine hakim durumdalar ki tedirginlik içinde beklerken bir an da herşeyi tıkır tıkır işlediler. Tabiri caizse sizi bir torna tezgahına koyup diğer taraftan hazır halde çıkarıyorlar diyebilirim. 1 ay randevu için ve 1 aya yakında operasyon günü için bekletildim. En başta dediğim gibi çok yoğunlar ve boşlukları yok. Fakat operasyon günü gelmeden 1 gün önce mesajla bilgiler verip, operasyon günü adeta sizi bir bebek gibi el üstünde bakıyorlar. Ben Uğur bey'in ekibiyle operasyon geçirdim. Sedasyonun etkisiyle yanlış hatırlamıyorsam, Zafer isminde bir uzmanımız hem donör bölgeyi hemde ekim işlemini çoğunlukla kendi gerçekleştirdi. Bu arada işlemler çok iyi bir hastane olan Koç Üniversitesi hastanesinde gerçekleşiyor. Bu da ayrı bir güven hissi yaratmakta. Doktorumuz Serkan Bey saat 14.00 civarı geldi. O sırada benim saçlarım kesilmiş ve yüzüstü yatar pozisyonda Zafer Bey tarafından donör bölgemden greftler alınmaya başlanmıştı. Serkan Bey gelince beni oturtup gerekli çizimi Serkan Bey belirledi. Benim ön bölgemde saçlarım olduğu için sınır çizmeye gerek görmedi. Zaten bende bunu belirttim. Ayrıca sakaldan alım yapılmasını pek istemediğimi söylemiştim. 3200 greft yeterli olacaksa sadece ensemden alınsın dedim. Serkan Bey'de olumlu yanıt verdi ve çizimi tamamlayıp gitti. O sırada yanında Uğur Bey'de fikir verdi. Ve Zafer Bey donör bölgemden alıma devam etti. Tabii ilk başta damar yolu açılıp sedasyon yapıldı. Öncesinde yarım tablet xanax içirmişlerdi. Ve sedasyondan sonra uyuşturmak için korktuğum iğneleri yaptılar ama inanın kaç tane yaptıklarını hatırlamıyorum bile. Yani acı falan pek duymuyorsunuz arkadaşlar. Ve operasyon sırasında 3,5 defa biraz acır gibi olduğunda söyledim hemen yine iğneyle uyuşturdular. Sadece bir iğne girdiğini anlıyorsunuz fakat acı bende olmadı diyebilirim. Bu arada bana ekilen 3206 greft kendi saçımda olduğu için DHI yöntemiyle ekildi. Yani kalem tekniği denen şekilde. Ve toplam 6 saat sürdü. Saat öğleden sonra 14:00 te başladık 20:00 de herşey bitti ve asistanımız Tuğçe Hanım beni yemeğe indirip yemek ikram ettikten sonra ilaçlarımı verip nelere dikkat etmem gerektiğini çok iyi ve nazik şekilde anlattı. Açıkcası ben Dr. Serkan Aygın Clinic'te ekim yaptırmaktan daha 2 nci gün olmasına rağmen çok memnun kaldım. Herkes işini biliyor ve başta söylediğim gibi her şey zamanı gelince makine gibi işliyor. Herkes çok güleryüzlü ve gözleriyle gülüyorlar diyebilirim. Ekimin ertesi günü olan bugünde pansuman işlemi için şişlide olan cliniğe gittim. Yine çok ilgilenip pansuman sonrası 15 dk ışın tedavisi yapıp, 4 ncü gün ilk yıkama için yine beni davet ettiler. Hiç bir şey için ekstra ücret ödemiyorsunuz. Sadece ekim günü parmaktan test için kan alıp ödemeyi alıyorlar ve koç hastanesine geçiyorsunuz. Buradan Uğur Bey'e , Zafer Bey'e, Tuğçe Hanım'a ve daha ismini aklımda tutamadığım tüm ekibe çok teşekkür ederim. Son olarak ekimim yapılıp beni vip minübüsleriyle eve bıraktıktan sonra gece baya zor geçti. Uyumak biraz sıkıntılıydı. Ben koltukta hafif yatar pozisyonda yarı uyanık sabahı bekledim. 7 gün ekim yerine, yatarken ekstra özen gösterin dediler. Umarım her geçen gün bu da kolaylaşacaktır. Sizlerde yorum yazarsanız sevinirim ekimimle ilgili.. Herkese teşekkürler.