Gönderen Konu: Uzun Yıllar Finasteride Kullanımı Kelliği Tamamen Engelleyebilir mi  (Okunma sayısı 2789 defa)

|Logan|

• Hero Member
inflamasyon aşırı aşırı önemli eskiden günde 2 kere saçımı yıkardım kaşıntıdan duramazdım ve saç derim çok kötüydü. şimdi 1 hafta yıkamasam tık yok 0 kaşıntı.

Nedense hiç kaşıntım olmadı egzamam olmasına rağmen. Ancak hatırlıyorum lisede falan baya saçımda pullanma vardı elimle saçı bi sallardım kar gibi yağardı ayrıca saç tellerim de düşerdi. Tabii ben o zamanlar basit bir kepek sanıyordum ama meğersem egzamaymış ve inflamasyonum böyle başladı. Bu arada saç derimde yağlanma da çok azdır. Pullanmayı büyük oranda çözdüm ama yine de saçlarımın arasında görüyorum yine var tamamen bitmedi ki egzamanın kalıcı bir tedavisi olmadığı için de bitmiyecek

oralminoxidil

• Hero Member
Bunun basit bir çözümü var ama bulunamadı.Büyük ihtimal denizin altında veyahut vahşi doğadaki bir canlıda.Kim bilir bu gezegende bile olmayabilir.Eğer ki gelecekten birisi geçmişe dönebilirse yani bizim zamanımıza o yanıtı söyler.

bence kanserden daha zor çözümü

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

|Logan|

• Hero Member
Bunun basit bir çözümü var ama bulunamadı.Büyük ihtimal denizin altında veyahut vahşi doğadaki bir canlıda.Kim bilir bu gezegende bile olmayabilir.Eğer ki gelecekten birisi geçmişe dönebilirse yani bizim zamanımıza o yanıtı söyler.

Evet öyle ama bu olayın olmasına daha baya zaman olduğunu düşünüyorum. Ancak benim düşünceme göre yakın bir gelecekte kellik gerçekten sorun olmaktan çıkıcak. Şu protez saçlar çok yaygınlaşıcak marketten elma alır gibi alınıcak. Ve 2 haftada bir bakım vs bunlar da artık gerekmicek. Saçı olan adam bile protez alıp takıcak çünkü orjinal saçı uzatmak falan zor olduğu için. Şu an saçma geliyor gibi olabilir ama birçol şey böyle gelişti.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

My Precious

• Hero Member
Engellemez.Trans ilaçlarının bile engelleyeceği şüpheli.Trans ilaçlarına rağmen kel kalanda var.
İnflamasyon yalan arkadaşlar bundan 4 sene önce vardı kaşıntı ama açılma çok azdı.
Ve fin21 ayıma göre başladığımdan daha kötü durumdayım(elbette işe yaramadı demiyorum sadece yavaşlattı)

beaocoup

• Jr. Member
  • **
Eğer saç derin kötüyse ketoral haftada 1 kullanabilirsin ve saç derin düzeldikçe kullanımı azalt çünkü saçları süpürge gibi yapıyor ama deriyi gayet iyi yapıyo

Evet 2 günde 1 kullandım (doktor tavsiyesi)ama saçları çok cansız ve mat gösteriyor ayrıca doktor çinkoda yazmıştı.

beaocoup

• Jr. Member
  • **

Kesinlikle doğadada buna %100 bir çare var ama keşfedilmedi.

beaocoup

• Jr. Member
  • **
Nedense hiç kaşıntım olmadı egzamam olmasına rağmen. Ancak hatırlıyorum lisede falan baya saçımda pullanma vardı elimle saçı bi sallardım kar gibi yağardı ayrıca saç tellerim de düşerdi. Tabii ben o zamanlar basit bir kepek sanıyordum ama meğersem egzamaymış ve inflamasyonum böyle başladı. Bu arada saç derimde yağlanma da çok azdır. Pullanmayı büyük oranda çözdüm ama yine de saçlarımın arasında görüyorum yine var tamamen bitmedi ki egzamanın kalıcı bir tedavisi olmadığı için de bitmiyecek

Kepek normal bence deri kendisini yenilyor en  kötüsü kaşıntı yanma ve yağlanma

beaocoup

• Jr. Member
  • **
Engellemez.Trans ilaçlarının bile engelleyeceği şüpheli.Trans ilaçlarına rağmen kel kalanda var.
İnflamasyon yalan arkadaşlar bundan 4 sene önce vardı kaşıntı ama açılma çok azdı.
Ve fin21 ayıma göre başladığımdan daha kötü durumdayım(elbette işe yaramadı demiyorum sadece yavaşlattı)

Trans ilaçları kesinlikle önler ama tabi birisi kel kafayla veya nw 5 6 ile sürece başladıysa veya da çok geç yaşta başladıysa etki etmeyebilir sonuçta kıl kökleri belirli bir zaman sonrasında ölüyor. Tabi aksi de var. Yurt dışı forumlarında mtf sürecinde olan transların bazılarında resmen saç fışkıran fotolara şahit oldum.Tamamen şans işi bence.

oralminoxidil

• Hero Member
herkesin saçını büyütecek tedaviler var sadece erişmek çok zor ,pahalı ve riskli .d

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

emekli kel

• Hero Member
 kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğine bağlı yüzde 38 yavaslatıyor dokulmeyi ordan hesapla.drlar der minox finasla kelliği 10 15 kıl erteleriz derler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram