Yıkamadan sonra Hoca ile uzunca sohbet ettim. Benim ana beklentim sonuç onun dışındaki hal ve tavırların önemli olmadığını konuştuk. Sonuç iyi olsun onun dışında hiçbir şey önemli değil açıkçası. Hoca da ekiminin arkasında olduğunu belirtti. Birlikte süreci göreceğiz arkadaşlar.
Şimdilik herşey pozitif. İnşallah sonuç da pozitif olur.
Neyse Hoca'da bir farklılık var. İlk gün fotoğraflarında da görüldüğü üzere, operasyon sonrası, Jale Hoca kafaya bandaj uyguluyor. Bu rahatlık veriyor açıkçası ama korkutuyordu. Greftler çıkar mı diye endişe ettim. Ama hoca bandajları sökerken bana da gösterdi ve tek bir kayıp bile görmedim çok şükür. Kendisi bu şekilde olmasının daha faydalı olacağını belirtti. Ben ısrarla bunu başka bir yerde görmediğimi söyledim ama o kendisinin bu şekilde yeterli verimi aldığını ve 23 yıllık tecrübesine güvendiğini söyledi. Bize de saygı duymak düşer.
Şişlik, ödem, ağrı ve sızı olmadı çok şükür.
Ekim ile ilgili herşeyi paylaşacağım.
Hocaya forumda bazı olumsuz yorumları sordum, kendisi de bunlarla ilgili başka veriler gösterdi. Polemik olmaması adına detaya girmiyorum. Evet olumsuz sonuçlar olabilir. Hocanın da bunlar için savunması var. Ben burada sözcüsü gibi görünmüş olmayayım.
Hocaya, hakkında yeterli paylaşımın olmadığını söyledim. Kendisi bana çokca sonuç gösterdi. Bunların internette daha fazla olması konusunda görüş belirtti artık kendileri bunu nasıl değerlendirir bilemiyorum.
Hoca hakkında bilgi almak isteyen olursa sorabilir.
Her detayı yeri geldikçe paylaşacağım değerli arkadaşlar. Sevgi ile kalın.