Gönderen Konu: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017  (Okunma sayısı 145079 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017
« Yanıtla #420 : 11 Nisan 2018, 10:01:05 »
Koray hocanın kendisi yabancı forumda yaptığı yorumda finasın ekime %30-40 etki ettiğini söylemişti. Bu sebeple ilaçsız vs bu ekim başarılıdır. Daha iyisini yapan hoca varsa onu takdir edelim.

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #421 : 11 Nisan 2018, 11:05:52 »
Hepinize toptan bir cevap vereyim de bir dahada cevap yazmayı dusunmuyorum.

@kaya - ne demek istediğini anlamadım evet uzun süredir aktif değildim dün ileti atmak istedim. nasıl istersin önce ısınma turları şeklinde iddialı olmayan iletilerle mi başlamam gerekirdi? Veya Dr. Couto nun adamıyım ve muttalip hocayı karalamaya mı çalışıyorum mı demek istiyorsun, aynen kardeşim ben kendisinin türkiye temsilcisi olup onun reklamını yapıyorum. Madem o özelliği kullanmaya çok meraklısın iletilerimi iyi oku Muttalip hocayı hep övdüğümü görürsün.

@noname - ben sana git yurt dışında ektir demedim ki zaten aksine diyorum ki yurt dışından adamlar geliyor Koray hoca ve Muttalip hocaya onlarda o kadar başarılı diyorum. Benim demek istediğimi kendi sonucunu bütün dünyadaki doktorların sonuçlarıyla kıyasla bana yurt içinden örnek göster gibi saçma ve gereksiz isteklerde bulunma, hepsinin kullandığı teknoloji, teknik benzer veya aynı zaten. Videosunu paylaştığım Dr. Couto'nun başarısız veya senin kadar başarılı olan ekimi yok mu tabiki var ama bu seviyedeki doktorlar her zaman işinin arkasında durur ve ekim tatmin etmediyse revizyon yapar. Açıkcası söylediklerimden bunu çıkartan biri olarak arenamed değilde Muttalip hocaya denk gelmen büyük şans olmuş, senin adına sevindim.

Finasla ilgili de yazan arkadaşlar. Finasın ekime katkısını tartışan aksini iddia eden yok. Ben hepiniz kadar finasın etkisinin ne kadar iyi olduğunu biliyor 4 senedir kullanıyorum. PAYLAŞTIĞIM VIDEO' daki sonucun başarısı ile ilgili finasın konuşulması komik ve saçma dedim finaslı ekimlerin hepsi öyle başarılı mı? ki o ekimde finas kullanılmamış. Neyse nasıl biliyorsanız öyle yapın..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #422 : 11 Nisan 2018, 18:19:52 »
Hepinize toptan bir cevap vereyim de bir dahada cevap yazmayı dusunmuyorum.

@kaya - ne demek istediğini anlamadım evet uzun süredir aktif değildim dün ileti atmak istedim. nasıl istersin önce ısınma turları şeklinde iddialı olmayan iletilerle mi başlamam gerekirdi? Veya Dr. Couto nun adamıyım ve muttalip hocayı karalamaya mı çalışıyorum mı demek istiyorsun, aynen kardeşim ben kendisinin türkiye temsilcisi olup onun reklamını yapıyorum. Madem o özelliği kullanmaya çok meraklısın iletilerimi iyi oku Muttalip hocayı hep övdüğümü görürsün.

@noname - ben sana git yurt dışında ektir demedim ki zaten aksine diyorum ki yurt dışından adamlar geliyor Koray hoca ve Muttalip hocaya onlarda o kadar başarılı diyorum. Benim demek istediğimi kendi sonucunu bütün dünyadaki doktorların sonuçlarıyla kıyasla bana yurt içinden örnek göster gibi saçma ve gereksiz isteklerde bulunma, hepsinin kullandığı teknoloji, teknik benzer veya aynı zaten. Videosunu paylaştığım Dr. Couto'nun başarısız veya senin kadar başarılı olan ekimi yok mu tabiki var ama bu seviyedeki doktorlar her zaman işinin arkasında durur ve ekim tatmin etmediyse revizyon yapar. Açıkcası söylediklerimden bunu çıkartan biri olarak arenamed değilde Muttalip hocaya denk gelmen büyük şans olmuş, senin adına sevindim.

Finasla ilgili de yazan arkadaşlar. Finasın ekime katkısını tartışan aksini iddia eden yok. Ben hepiniz kadar finasın etkisinin ne kadar iyi olduğunu biliyor 4 senedir kullanıyorum. PAYLAŞTIĞIM VIDEO' daki sonucun başarısı ile ilgili finasın konuşulması komik ve saçma dedim finaslı ekimlerin hepsi öyle başarılı mı? ki o ekimde finas kullanılmamış. Neyse nasıl biliyorsanız öyle yapın..

Modelpros hoşgeldin tekrar. Sen ekim yaptırmısmıydın? Hazırlık yapıyordun diye aklımda kalmış

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #423 : 12 Nisan 2018, 16:38:36 »
Bence sonuç kel bir alan için hiç fena değil özellikle kan dolaşımı zayıflığından beslenmesi diğer bölgelere göre çok daha zor olan bir bölge için arkadaşta durumdan memnun olduğunu söylüyor hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #424 : 15 Nisan 2018, 08:45:50 »
Koray hocanın kendisi yabancı forumda yaptığı yorumda finasın ekime %30-40 etki ettiğini söylemişti. Bu sebeple ilaçsız vs bu ekim başarılıdır. Daha iyisini yapan hoca varsa onu takdir edelim.

Ben de bu düşünceye katılıyorum . Greft sayısı da baz alınırsa , ilaçsız olabilecek en iyi ekim .

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #425 : 15 Nisan 2018, 15:06:16 »
Arkadaşlar 2 fotoyu kıyasladığımızda tam kapanmasada ki fazla greft ekilsede dönen yer en sorunlu zor bölge yinede tam kapanırmı emin değilim çünkü saç kaybı olmayan insanların bile tepe dönem noktası genelde seyrek ve belirgindir bence sonuç başarılı en azından topiksiz rahatça dışarı çıkabiliyorum resmen psikolojim düzeldi ve mutluyum ilerisi için Allah izin verirse ön bölge için ekim düşündüğümde gerekli rezervimde var daha ne isteyim yorumlarınız için çok saolun

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #426 : 15 Nisan 2018, 22:21:24 »
Hocam eskiden uçak inermis kafaniza suan drone bile zor iner :) Gerçekten show yapmış hoca .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #427 : 15 Nisan 2018, 22:49:04 »
Arkadaşlar 2 fotoyu kıyasladığımızda tam kapanmasada ki fazla greft ekilsede dönen yer en sorunlu zor bölge yinede tam kapanırmı emin değilim çünkü saç kaybı olmayan insanların bile tepe dönem noktası genelde seyrek ve belirgindir bence sonuç başarılı en azından topiksiz rahatça dışarı çıkabiliyorum resmen psikolojim düzeldi ve mutluyum ilerisi için Allah izin verirse ön bölge için ekim düşündüğümde gerekli rezervimde var daha ne isteyim yorumlarınız için çok saolun

Öncesi sonrası kıyası  İçin, şok dökülme akabindeki görüntü ile karşılaştırmak çok doru değil. Hoş hoca yine  güzel iş çıkarmış tabi ona diyecek laf yok ama emsal olmaması İçin kıyaslamayı öncesi şeklinde dikkate almakta fayda var.

Öncesi

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #428 : 16 Nisan 2018, 11:59:23 »
Gül figürü seyrek göstermiş.bazı çocuklara bakın onlarda barizdir bu figür ve o bölgede saç derisi gözükür burdada böyle bir durum olmuş ama sonuç çok doğal ve başarılı.

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #429 : 16 Nisan 2018, 20:08:43 »
Belki öne ekim yapılırken vertex in üzerinden geçilebilir. 2200- 2500 arası bir rakamla verteks in baya baya kapanabileceğini bilmek ve görmek güzel . 5000 grefle falan çoğu arkadaşımız keklikten kurtulmaya çok yakın artık .

siberalem

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #430 : 21 Nisan 2018, 02:14:27 »
Bence vertex bölgesi için bu greft sayısı ile en iyi sonuç kardeşim iyi günlerde kullan. Bu alanda muttalip hocanın üzerine tanımam benimde aynı şekilde bu bölge açık ama Ekim yaptırdıktan sonra böyle bir sonuç alamamak gerçekten insanı üzüyor bu şekilde bi ekimim olmuş olsa çok memnun kalırdım ama bunun yarısı kadar bile kapanmadı

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #431 : 17 Ekim 2018, 23:11:14 »
tepe açıklığınıza göre ve tepe bölgesinin zor bir bölge olduğunuda düşünürsek bence gayet güzel sonuç

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #432 : 17 Ekim 2018, 23:17:10 »
Teşekkürler arkadaşlar bende gayet memnunum daha iyisi sizlerin olsun😊

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #433 : 17 Ekim 2018, 23:20:06 »
Teşekkürler arkadaşlar bende gayet memnunum daha iyisi sizlerin olsun😊

online olmana sevindim bir güncel paylaşmalısın :) mutlu olmana çok sevindim kardeşim güle güle tara allah başka dert vermesin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #434 : 17 Ekim 2018, 23:23:38 »
No name özlemiştim seni :) umarım iyisindir saçlarında çok güzel oldu maşallah arada fotograf atmayı unutma
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram