Gönderen Konu: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017  (Okunma sayısı 145119 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017
« Yanıtla #390 : 10 Nisan 2018, 00:13:50 »
keser hoca bana göre başarılı bir doktor bu ekimi yetersiz buldum Hepsi bu çokmu anormal?

Bu forumdaki üyelerin sıkıntısı bu. Ortaya bir şey atıyorsun devamını getiremiyorsun. Lorenzo çok başarılı değil, okey. Kim çok başarılı? İsim var mı verebileceğin? Hayır merakımdan soruyorum, Lorenzo'yu çok başarılı bulmayan biri kimi çok başarılı buluyor acaba? Sorma amacım bu, ekimden ya da Keser hocadan bağımsız.

Bugünden beri takip ediyorum konu hakkındaki görüşleri ben de fikrimi beyan ettim hatta. Can29 un üzerine neden bu kadar gidildiğini anlamadım. Ekilen çıkmamış demiyor. Biraz daha sık ekilse daha iyi bir sonuç olurdu diyor. Bu yorum ise bana en yanlış gelen yorum oldu. Daha önce kendi konunuzda yazdığınız bilgileri çok beğenerek takip ettim. Herkesi aydınlatıcı bilgiler paylaştınız. Ama bu forumdaki üyelerin sıkıntısı bu şeklinde konuşmayı yanlış bulduğumu belirtmek isterim.

Belirttiğiniz için teşekkürler. Ancak durum böyle. Forumdaki çoğu kişi kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor, söylediklerinin altını dolduracak donanıma sahip değil.

"Lorenzo'yu çok başarılı bulmuyorum. Ekimleri dik çıkıyor" > eyvallah > kim çok başarılı? = Cevap yok.
"Finasteride'i bırak, yan etkileri zaten geçiyor" > bak araştırmalar öyle demiyor, üreten firma "geçmeyebilir diyor" = Cevap yok.
"Keser, Koray hoca aldığı paranın hakkını vermiyorlar. Fiyat / Sonuç ilişkisi dengesiz" > eyvallah, Türkiye'de kim fiyat / sonuç bakmından en iyi? > Cevap yok.

Yok, yok yine yok. Dahil olmadığım bir çok konu var böyle, rastladığım. Ben gördüğümü söylüyorum, eğer hoşunuza gitmiyorsa yapabileceğim bir şey yok.

Benden ve herkesten daha donanımlısınızdır. Hiçbir söz söylemem bunun üstüne. Doğrudur. Benim sözüm 5.000 küsür üyesi olan forum hakkında üyelerin birşeyden anlamadığı boş boş konuşuluyormuş tarzında düşündüklerinizi belirtme şeklinize. Bir fikir beyan edeceksiniz diye bütün forum üyelerine karşı negatif konuşmanız. Tekrar ediyorum önceki yazdığımı bilginize diyeceğim birşey yok. Paylaşımlarınız hem saç ekimi operayonu geçirmiş bizler için hem de operasyon yaptırmayı düşünen arkadaşlar için kıymetli. Ben bu forumda laf dalaşına girmek kesinlikle istemem. Faydalı bilgiler paylaşımlar yapmak ayrıca operasyon geçirmiş ve geçirmeyi düşünenlere destek olmak bu forumun asıl amacı. Farklı görüşlerin olması da çok önemli. Derdimi anlatabilmişimdir umarım.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #391 : 10 Nisan 2018, 00:15:59 »
Arkadaşlar can29 sadece fikrini söylemiş bunda bir sorun görmüyorum . ( Muttalip Keser bence ülkenin en iyisi ) Herkes mantık çerçevesinde kendi fikrini söylemiş .

Tabiki fikirlere saygımız sonsuz ben kendi adıma diyorumki madem bu ekimi her ekimci yapar bilmemk kaç eoroluk ekim değil diyor örnek istiyorum bende somut örneklerle konuşalım yani bekara kadın boşamak kolaydır modunda konuşmayalım

Evet bu yorum olmamış altını doldurmak şart . Benim demek istediğim biraz daha fazla greft elestirisi mantıklı olabilir saygı duymaliyiz .

O konuda ben de aynı fikirdeyim. Şu son açık kalan bölgeye 200 graft daha ekilerek bu sorun çözülür. Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

Benim tartıştığım şey bu ekimle alakalı değildi. İsteyen ekim sonucunu beğenir, isteyen beğenmez. Sadece Lorenzo videosunu ben paylaştığım ve arkadaşın gelip "Lorenzo da çok iyi değil zaten, dik çıkıyor ektikleri" dediği için o konuya cevap verdim. Ancak yanıt alamadım. (100 postu geçmişim bu arada, hayırlı olsun)

Lornemalvo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #392 : 10 Nisan 2018, 00:16:40 »
Bu ekimde konuşulması gereken bence ekimin doğallığı on numara . Bunun dışında ekilenlerin çıktığı aşikar ( yüzde kaçıdır kimse bilemez ) . Fotoğraflar çok fazla ışıklı ve gerçekçi . 2. Ekimde az bir miktar daha revizyon yapılır ise bence efsane olur .

Evet ekim çok doğal çıkan greftler maşallah sadece  yetersiz buldum artık 2 ci seansla inşallah güzel bir sıklık yakalanır

Can29 sen ekim yaptırdın mı? Yanlış anlama sadece  merak ettim.

Hayır henüz yaptırmadım maddiyat olarak sorunlu bir dönem geçirip randevu tarihimi iptal ettirmek zorunda kaldım inşallah bu sene. siz yaptırdınızmı? Yaptırdıysanız nereye yaptırdınız?

nereye ekim yaptiracaktin iptal ettin

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #393 : 10 Nisan 2018, 00:16:58 »
Bu forumun en guzel yanlarindan bir tanesi, her uyenin profilinde bulunan 'İletileri Göster' linkidir.

Herkesin ne zaman uye oldugu, foruma nasil giris yaptigi, hangi konularda ne sekilde yorum yaptigini gorebilirsiniz.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #394 : 10 Nisan 2018, 00:19:30 »
Arkadaşlar can29 sadece fikrini söylemiş bunda bir sorun görmüyorum . ( Muttalip Keser bence ülkenin en iyisi ) Herkes mantık çerçevesinde kendi fikrini söylemiş .

Tabiki fikirlere saygımız sonsuz ben kendi adıma diyorumki madem bu ekimi her ekimci yapar bilmemk kaç eoroluk ekim değil diyor örnek istiyorum bende somut örneklerle konuşalım yani bekara kadın boşamak kolaydır modunda konuşmayalım

Evet bu yorum olmamış altını doldurmak şart . Benim demek istediğim biraz daha fazla greft elestirisi mantıklı olabilir saygı duymaliyiz .

O konuda ben de aynı fikirdeyim. Şu son açık kalan bölgeye 200 graft daha ekilerek bu sorun çözülür. Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

Benim tartıştığım şey bu ekimle alakalı değildi. İsteyen ekim sonucunu beğenir, isteyen beğenmez. Sadece Lorenzo videosunu ben paylaştığım ve arkadaşın gelip "Lorenzo da çok iyi değil zaten, dik çıkıyor ektikleri" dediği için o konuya cevap verdim. Ancak yanıt alamadım. (100 postu geçmişim bu arada, hayırlı olsun)

Evet bu soruyu sormaya haklısınız katılıyorum aynı fikirdeyiz zaten .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #395 : 10 Nisan 2018, 00:20:32 »
Benden ve herkesten daha donanımlısınızdır. Hiçbir söz söylemem bunun üstüne. Doğrudur. Benim sözüm 5.000 küsür üyesi olan forum hakkında üyelerin birşeyden anlamadığı boş boş konuşuluyormuş tarzında düşündüklerinizi belirtme şeklinize. Bir fikir beyan edeceksiniz diye bütün forum üyelerine karşı negatif konuşmanız. Tekrar ediyorum önceki yazdığımı bilginize diyeceğim birşey yok. Paylaşımlarınız hem saç ekimi operayonu geçirmiş bizler için hem de operasyon yaptırmayı düşünen arkadaşlar için kıymetli. Ben bu forumda laf dalaşına girmek kesinlikle istemem. Faydalı bilgiler paylaşımlar yapmak ayrıca operasyon geçirmiş ve geçirmeyi düşünenlere destek olmak bu forumun asıl amacı. Farklı görüşlerin olması da çok önemli. Derdimi anlatabilmişimdir umarım.

Haklısınız, herkesi kapsayan bir cümle kurmam yanlış oldu. Ancak şunu belirtmeliyim, 5000+ üyesi olan forumda herkes bir konu hakkında fikir beyan etmeye çalışmıyor, bir şeyler öğrenmeye çalışanlar aslında çoğunlukta. Benim tartıştığım kişiler genelde "A, B'dir" diyen kişiler. Hayır, onların dediklerini yanlış çıkarmaya da çalışmıyorum. Ben bu foruma bilgi paylaşmayı amaçlamanın yanında öğrenmek için de kaydoldum. Haliyle karşımda biri belli bir "sav" ürettiğinde sebebini soruyorum. Öyle mi? Peki doğrusu nedir? Kimdir? Bu sorulara cevap istemek sanıyorsam en büyük hakkımız.

Kendim için değil, bu soruları konuyu okuyan tüm üyeler ve misafirler için soruyorum aslında. Bizden sonra buraya girip okuyacak üyeleri de düşünmemiz gerekiyor. Sadece bu konu için değil, açılan her başlık için geçerli bu.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #396 : 10 Nisan 2018, 00:23:33 »
Şimdi Muttalip Keser foruma üye olup yazsa buraya aynı şartlarda ilaçsız 1800 greft ile " biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu " dese denildiği gibi karşısına bir örnek bulmak lazım .

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #397 : 10 Nisan 2018, 00:26:59 »
Bu forumun en guzel yanlarindan bir tanesi, her uyenin profilinde bulunan 'İletileri Göster' linkidir.

Herkesin ne zaman uye oldugu, foruma nasil giris yaptigi, hangi konularda ne sekilde yorum yaptigini gorebilirsiniz.

Kaya reyiz selam ince girmişsin abi konuya mesaj vermişsin ben çözemedim mevzuyu abi :)

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #398 : 10 Nisan 2018, 00:29:13 »
Öncelikle yazdıklarının çoğu yapancı forumlardan kopyala yapıştır hocam ama ben senin insanları küçümsediğin gibi sana davranmıyorum saygı duyuyorum.
lorenzonun konusundan alakasız bir açıklıkla örnek vermişssin bu kadar dolu bir insan bu şekilde örnek vermez en azından bir bakar 2700 greftle demeden önce bir alan karşılaştırması yapar ve bende bunu belirterek çok başarılı bulmadığımı belirttim.

Son olarak ben kim en iyisi tartışmasına girmedim böyle saçma bir tartışmada yapmam zaten sen ısrarla bunu bana sormaya devam ediyorsun keser hoca başarılı diyorum sana Anlama probleminmi var ? Sürekli aynı şeyi tekrar ediyorsun?
Ben keser hoca ve ya koray hoca aldığı paranın karşılığını vermiyor diye bi kelime etmedim nerden bunu uydurdun anlayamadım? Gayette çok başarılı ekimleri var

Ben Türkiyenin en iyisini tartışmadım ekim sonucunu yetersiz buldum madem fresiz bir sonuç greft sayısı bir tık daha fazla olsa çok daha iyi bir görüntü olurdu dedim

Bu konuda bir başka doktorun başarısı beni alakadar etmiyor ben şuan kesrer hocanın sonucu hakkında fikrimi beyan ettim konuda çok gereksiz yerlere gitmeye başladı Konu sahibi arkadastan özür diliyorum sadece çok daha sık olsun isterdim sonucu kendide eminim tam anlamıyla tatmin olmadı bu benim düşüncem saygılar iyi akşamlar.
Senin

Hala Keser hocayı ve bu ekimi anlatıyorsun dostum. O konuyu geçeli çok oldu. Ondan bahseden yok. "Aldığı parayı hak etmiyor" konusunu sen açmadın zaten. Kendim konumdan bir alıntı o.

Her neyse, konuyu uzatmayacağım. Sadece "yazdıkların yabancı forumlardan kopyala yapıştır hocam"'a bir cevap vereyim. Öğrendiklerimin çoğunu yabancı kaynaklardan öğrendim, forumlar da bu işe dahildir. Eyvallah. Siz bir konu hakkında bilgi edinmek istediğinizde Türkçe kaynakları mı inceliyorsunuz yoksa İngilizce kaynakları mı? Sanki bu forumda herkes tıp okumuş plastik cerrahi bitirmiş, saç ekimi hakkında tez yazmış da benim bildiklerim forumlardanmış gibi konuşmuşsunuz. Madem öyle siz yabancı forumlardan öğrenmeyin, Türkçe forumlardan öğrenin. Türkçe forumlardan, Türkçe kaynakları okuyarak bilgi edinen arkadaşlardan öğrenin.

İyi geceler.

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #399 : 10 Nisan 2018, 00:48:57 »
Arkadaşlar değerli yorumlrınız için tek tek teşeklür eder hepinize iyi geceler dilerim-:)

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #400 : 10 Nisan 2018, 11:23:22 »
Fazla greft demek fazla ücret demek! 1800 ile bu işi kurtarabiliriz diye düşünmüş olabilir
yani 2500 istendi de hoca 1800 mü ekelim dedi.tahminimce fiyatı da makul tutabilecek adet olarak kurtarabileceğini düşündüğü bir sayı olarak bunu önerdiğini tahmin ediyorum. Belki biraz daha sık ekilse başarı oranı da düşebilirdi birsürü faktör var..arkadaş zaten ikinci ekimi düşünüyormuş bu sırada belki dokulenlerde olur toptan bir revizyon yapar.
Hoca 500 er 500 er ektiğine göre artık bir hafta gider gelirsin..

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #401 : 10 Nisan 2018, 11:33:09 »
Fazla greft demek fazla ücret demek! 1800 ile bu işi kurtarabiliriz diye düşünmüş olabilir
yani 2500 istendi de hoca 1800 mü ekelim dedi.tahminimce fiyatı da makul tutabilecek adet olarak kurtarabileceğini düşündüğü bir sayı olarak bunu önerdiğini tahmin ediyorum. Belki biraz daha sık ekilse başarı oranı da düşebilirdi birsürü faktör var..arkadaş zaten ikinci ekimi düşünüyormuş bu sırada belki dokulenlerde olur toptan bir revizyon yapar.
Hoca 500 er 500 er ektiğine göre artık bir hafta gider gelirsin..

Zaman ve para ayarla yeterki kardeşim gidip geliriz ne olacak Ankara’da oturuyoruz sıkıntı yok rahat ol sen😉

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #402 : 10 Nisan 2018, 14:37:28 »
Eyvallah kardeşim :) bide hoca indirimde ısrar edenlere günde 250 ekerek
merkezin cadde sokak adlarını ezberletiyomuş  :)

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #403 : 10 Nisan 2018, 15:42:37 »

alın o zaman size crown ekimi :) biraz araştırın gençler.
bu ekim başarılı sayılmaz arkadaşlar birbirinizi kandırmayın tepesi hala açık duruyor. 1800'un hepsi çıkmış başarılı diye bir mantık olamaz o zaman 2500 ekeceksin.

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #404 : 10 Nisan 2018, 15:57:53 »
Bu doktorun videolarını daha önce seyretmiştim.ekime karar vermemde etkili olmuştur.
gerçekten hayranlık uyandırıcı ekimler yapıyor.
Bizde daha eldivenle fısfısla yaptığı saçı göstererek tanıtım yapan doktor görmedim.
Bizimkiler bol bol açıklama yapıyor şu teknik bu tekniği kullanıyoruz bol baş parmaklı selfi çekimleri biz şu an daha yaptığımız işi resim seviyesinde gösterebiliyoruz inş yakında videoya geçeceğiz.şu doktora bakın daha açıklama yaparkenki videosunu görmedim.

Facebook Twitter Instagram