Benden ve herkesten daha donanımlısınızdır. Hiçbir söz söylemem bunun üstüne. Doğrudur. Benim sözüm 5.000 küsür üyesi olan forum hakkında üyelerin birşeyden anlamadığı boş boş konuşuluyormuş tarzında düşündüklerinizi belirtme şeklinize. Bir fikir beyan edeceksiniz diye bütün forum üyelerine karşı negatif konuşmanız. Tekrar ediyorum önceki yazdığımı bilginize diyeceğim birşey yok. Paylaşımlarınız hem saç ekimi operayonu geçirmiş bizler için hem de operasyon yaptırmayı düşünen arkadaşlar için kıymetli. Ben bu forumda laf dalaşına girmek kesinlikle istemem. Faydalı bilgiler paylaşımlar yapmak ayrıca operasyon geçirmiş ve geçirmeyi düşünenlere destek olmak bu forumun asıl amacı. Farklı görüşlerin olması da çok önemli. Derdimi anlatabilmişimdir umarım.
Haklısınız, herkesi kapsayan bir cümle kurmam yanlış oldu. Ancak şunu belirtmeliyim, 5000+ üyesi olan forumda herkes bir konu hakkında fikir beyan etmeye çalışmıyor, bir şeyler öğrenmeye çalışanlar aslında çoğunlukta. Benim tartıştığım kişiler genelde
"A, B'dir" diyen kişiler. Hayır, onların dediklerini yanlış çıkarmaya da çalışmıyorum. Ben bu foruma bilgi paylaşmayı amaçlamanın yanında
öğrenmek için de kaydoldum. Haliyle karşımda biri belli bir "sav" ürettiğinde sebebini soruyorum.
Öyle mi? Peki doğrusu nedir? Kimdir? Bu sorulara cevap istemek sanıyorsam en büyük hakkımız.
Kendim için değil, bu soruları konuyu okuyan tüm üyeler ve misafirler için soruyorum aslında. Bizden sonra buraya girip okuyacak üyeleri de düşünmemiz gerekiyor. Sadece bu konu için değil, açılan her başlık için geçerli bu.