Arkadaşlar can29 sadece fikrini söylemiş bunda bir sorun görmüyorum . ( Muttalip Keser bence ülkenin en iyisi ) Herkes mantık çerçevesinde kendi fikrini söylemiş .
Dostum, sen benim yazdıklarımı okudun mu? Konu Keser hocanın ekim kalitesi ya da Can29'un bunu beğenip beğenmemesi değil. Bu ekime istiyorsa 10 üzerinden 2 versin, bundan bahsetmiyorum ben.
Eğer
"Lorenzo çok başarılı bir ekimci değil" diyebilecek durumda görüyorsan kendini, yani böyle bir
sav geliştirebiliyorsan bunu sadece şu şekilde yapabilirsin : Saç ekimi yapan cerrahları iyi biliyorsundur, lügatında
"çok iyi ekim yapan" cerrahlar vardır. Bu cerrahlarla Lorenzo'nun sonuçlarını kıyaslarsın, beğenmezsin. Böylelikle Lorenzo senin için
"çok iyi ekim yapamayan" bir cerrah haline gelir. Doğru mudur?
Benim soruyu yöneltme amacım adamın ekim hakkındakini düşüncesini değiştirmek değil zaten,
"bakalım bir şeyler öğrenebilirim belki" diye soru yöntelttim,
"hangi doktorun ekimi sence en iyi?" dedim, klasik laf salatası ve konuyu değiştirme yoluna gitti. Varsa aklında bir isim, "
A, B ve C isiminin ekimleri bence çok iyi" der, gideriz o doktorların vertex ekimlerine bakarız. Ancak kendisi de biliyor ki herhangi bir isim verdiğinde 1800 graft'e daha iyi bir sonuç gösteremeyecek. Konu bundan ibaret aslında.
Neyse lafı fazla uzatmaya, konuyu karıştırmaya gerek yok. Hayırlı olsun no name