Gönderen Konu: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017  (Okunma sayısı 145118 defa)

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017
« Yanıtla #375 : 09 Nisan 2018, 23:10:37 »
no name Hayırlı olsun 2'ci bir seans ön bölgeye düşünüyordun sanırım hatırladığım kadarı ile  tepenin orta bölgesinede  bır sıklastırma daha yaptırıp tamamlarsın bu işi geçmiş olsun. sürecini bizlerle paylaştığın için teşekürler

Sevgili hintell öncelikle bizeböyle bir platform sağladığınız için yürekten teşekkürler.şuan yoğun iş temposundayım ön hat için ekimi düşünüyorum fakat ilerleyen zamanda fırsat yratınca inşallah ozmanki duruma göre tepeye sıklaştrma düşünebilirm zaman gösterecek herşeyi

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #376 : 09 Nisan 2018, 23:14:03 »
Saç Ekiminin başarısı ne ile ölçülür?

-süreç sonu ortaya çıkan görüntü mü?

-yoksa ekilen greftlerin çıkış yüzdesi mi?

Benim için kesinlikle 2. Parametre çok daha belirleyici bir unsur. Küçücük bşr alana malum yerler gibi 5000 greft ekip donör katliamı yapmak iyi bir ekimci süreci geçirdiğiniz anlamı taşımaz...

Bu ekimi değerlendirirsek, bence “0” fire politikası ile ekşm yapılmış, zaten ön tarafa bşr operasyon daha yaptırma niyetiniz var iniş, çok isabetli olmuş bence... daha sık bir görüntü talebiniz olur ise aynı operasyon sürecinde 200-300 ne ise beklentiniz o şekilde revize yaptırırsınız..

1800 greftlik çıkış yüzdesi anlamında çok başarılı bir ekim...

kesinlikle katılıyorum. hocanın ektikleri neredeyse firesiz çıkmış durumda. arkadaşın açıklığının yarısına 2500 ekiyorlar, 1800 kök / ilaç takviyesiz vertex / crown ekiminden tam olarak beklenti ne acaba? %100 doluluk mu?

Buyrun Lorenzo'dan örnek, daha az açıklığa 2750 kök ekmiş, finasteride destekli ekim sonucu :

ön tarafa ekim yaptırırken şu son açık kalan bölgeye bi 150 - 200 kök bıraktırırsınız isterseniz, olay kapanır.

hayırlı olsun, doğru bir stratejiyle en zorlu bölge olan vertex'i halletmiş bulunmaktasın :)

Örnek verdiğiniz  alan ile bu alan aynı genişliktemi?  bence değil çok daha geniş  olaya vertex ekimi olarak  bakıcaksak bunuda hesaba katlamalısınız örnek verirken. Evet vertex zor bır alan ama vertex de çok başarılı sonuç alan doktorlarda fazla ayrıca lorenzo bana göre çok başarılı bir doktor değil genelde açılarıda dik ekimlerinde. Ben sonucu yetersiz buldum başarılı bulanlarada saygı duyuyorum  daha güzel sonuçlanabilirdi.. ben keser hocayı başarılı buluyorum ama sıklık anlamında yetersiz görüyorum. Bence bu sonuç bır çok ekımcının alabıleceği bir sonuç 3’5 ero luk bir sonuç değil.

Size göre başarılı doktor kim? Merak ettim.

keser hoca bana göre başarılı bir doktor bu ekimi yetersiz buldum Hepsi bu çokmu anormal?
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #377 : 09 Nisan 2018, 23:14:49 »
Bu ekimde konuşulması gereken bence ekimin doğallığı on numara . Bunun dışında ekilenlerin çıktığı aşikar ( yüzde kaçıdır kimse bilemez ) . Fotoğraflar çok fazla ışıklı ve gerçekçi . 2. Ekimde az bir miktar daha revizyon yapılır ise bence efsane olur .

Evet ekim çok doğal çıkan greftler maşallah sadece  yetersiz buldum artık 2 ci seansla inşallah güzel bir sıklık yakalanır

Can29 sen ekim yaptırdın mı? Yanlış anlama sadece  merak ettim.

Hayır henüz yaptırmadım maddiyat olarak sorunlu bir dönem geçirip randevu tarihimi iptal ettirmek zorunda kaldım inşallah bu sene. siz yaptırdınızmı? Yaptırdıysanız nereye yaptırdınız?

Hocam bende siz ekim yaptırdınızmı diye merak etmiştm,ekim yapılmadan bizi anlayabileeğinizi düşünmüyorum ayrıca sıradan ekimciler diye bahsettiklerinizin wertex ekimini gösterirmisin bana??

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #378 : 09 Nisan 2018, 23:16:08 »
no name Hayırlı olsun 2'ci bir seans ön bölgeye düşünüyordun sanırım hatırladığım kadarı ile  tepenin orta bölgesinede  bır sıklastırma daha yaptırıp tamamlarsın bu işi geçmiş olsun. sürecini bizlerle paylaştığın için teşekürler

Sevgili hintell öncelikle bizeböyle bir platform sağladığınız için yürekten teşekkürler.şuan yoğun iş temposundayım ön hat için ekimi düşünüyorum fakat ilerleyen zamanda fırsat yratınca inşallah ozmanki duruma göre tepeye sıklaştrma düşünebilirm zaman gösterecek herşeyi

rica ederiz tekrar hayırlı olmasını dılerım işindeki yogunluk içinde kolaylık diliyorum..  artık senın ıcın gerısı hayırlı olsun
Global Moderator

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #379 : 09 Nisan 2018, 23:16:24 »
keser hoca bana göre başarılı bir doktor bu ekimi yetersiz buldum Hepsi bu çokmu anormal?

Bu forumdaki üyelerin sıkıntısı bu. Ortaya bir şey atıyorsun devamını getiremiyorsun. Lorenzo çok başarılı değil, okey. Kim çok başarılı? İsim var mı verebileceğin? Hayır merakımdan soruyorum, Lorenzo'yu çok başarılı bulmayan biri kimi çok başarılı buluyor acaba? Sorma amacım bu, ekimden ya da Keser hocadan bağımsız.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #380 : 09 Nisan 2018, 23:22:29 »
Bu ekimde konuşulması gereken bence ekimin doğallığı on numara . Bunun dışında ekilenlerin çıktığı aşikar ( yüzde kaçıdır kimse bilemez ) . Fotoğraflar çok fazla ışıklı ve gerçekçi . 2. Ekimde az bir miktar daha revizyon yapılır ise bence efsane olur .

Evet ekim çok doğal çıkan greftler maşallah sadece  yetersiz buldum artık 2 ci seansla inşallah güzel bir sıklık yakalanır

Hayır henüz yaptırmadım maddiyat olarak sorunlu bir dönem geçirip randevu tarihimi iptal ettirmek zorunda kaldım inşallah bu sene. siz yaptırdınızmı? Yaptırdıysanız nereye yaptırdınız?

Benim konum var profilden görebilirsin.. sormamın sebebi saç ekimi işi %95 oranında (%5 istisna) oyle mucizeler yaratan bir olay degil. Çok extrem örnekler var tabi, donör, saç kalitesi, açıklık bölgenin avantajı , şans vs. Onların dısında çok büyük beklentiler ile girilmemeli. Soruyu sorma sebebim bu Zaten. Emin olan keser hocada 1800 ü Eker iken o bölgenin kapkara şekilde kapanıcağını düşünerek eklemiştir. Yani bu planlama hatası olan bir ekim degil, aksine açıklığın yanısıra mevcut saçların ilerki dönemlerdeki kaynaşa gö önüne alınarak iyi bir öngörü ile mantıklı planlanmış bir ekimdir.
Saç ekimin başarısı ekilen greftlerin çıkıp çıkmaması ve yönlerinin doğallığı ile ölçülür. “Gel hallederiz 5000 ekeriz, dayanamadım 6000 ektim “ şeklinde çalışan merkezleride biliyoruz... çok daha sık bşr sonuç elde etiiklerinide... ama 6000 in 2000 i çıkıyor Zaten acıklıkları 2000 le kapanacak Ekimler. Grefti ekmesi 3 Euro ama unutulmamalıdır Ki 1 grefte bedel biçilemez.. iktisatlı kullanmak herzaman iyidir. Aşk, para , sağlık ve greft... bunları kaybetmeden değerini bilmiyor insan maaalesef

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #381 : 09 Nisan 2018, 23:28:35 »

Bu forumdaki üyelerin sıkıntısı bu. Ortaya bir şey atıyorsun devamını getiremiyorsun. Lorenzo çok başarılı değil, okey. Kim çok başarılı? İsim var mı verebileceğin? Hayır merakımdan soruyorum, Lorenzo'yu çok başarılı bulmayan biri kimi çok başarılı buluyor acaba? Sorma amacım bu, ekimden ya da Keser hocadan bağımsız.

Herhangi bir sıkıntı yok Öncelikle ben Keser hocanın diger doktorlar ile kısayısını yapmıyorum o yüzden şu daha başarılı bu daha iyi gibi saçma bir soruya cevap vermeyi doğru bulmuyorum Ben keser hocanın ekımlerını başarılı bulan biriyimm sadece bu ekimi sonucu yetersiz buldum sen çok başarılı bulabilirsin ben bunu tartışmıyorum fikrimi belirttim keser hoca daha iyisini yapabılırdı Bir tık daha greft sayısını  arttırıp misal 2300 ekseydi gibi bir düşünce ile yorum yaptım. Kimsenin burda sorunu yok arkadaşım uzatmayada gerek yok konuyu. Lorenzo dan örnek vermişsin greft sayısı ile ama Alan aynı degil çok daha geniş bir alan bunu belirttiğim için lorenzoyu da aman aman çok başarılı bulmadığımı ekledim sadece.
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2018, 23:36:41 Gönderen: Can29 »

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #382 : 09 Nisan 2018, 23:32:07 »

Benim konum var profilden görebilirsin.. sormamın sebebi saç ekimi işi %95 oranında (%5 istisna) oyle mucizeler yaratan bir olay degil. Çok extrem örnekler var tabi, donör, saç kalitesi, açıklık bölgenin avantajı , şans vs. Onların dısında çok büyük beklentiler ile girilmemeli. Soruyu sorma sebebim bu Zaten. Emin olan keser hocada 1800 ü Eker iken o bölgenin kapkara şekilde kapanıcağını düşünerek eklemiştir. Yani bu planlama hatası olan bir ekim degil, aksine açıklığın yanısıra mevcut saçların ilerki dönemlerdeki kaynaşa gö önüne alınarak iyi bir öngörü ile mantıklı planlanmış bir ekimdir.
Saç ekimin başarısı ekilen greftlerin çıkıp çıkmaması ve yönlerinin doğallığı ile ölçülür. “Gel hallederiz 5000 ekeriz, dayanamadım 6000 ektim “ şeklinde çalışan merkezleride biliyoruz... çok daha sık bşr sonuç elde etiiklerinide... ama 6000 in 2000 i çıkıyor Zaten acıklıkları 2000 le kapanacak Ekimler. Grefti ekmesi 3 Euro ama unutulmamalıdır Ki 1 grefte bedel biçilemez.. iktisatlı kullanmak herzaman iyidir. Aşk, para , sağlık ve greft... bunları kaybetmeden değerini bilmiyor insan maaalesef

Hocam bu klasmandaki hiç bir doktor o bölgeye 5000 ekmez zaten Aranemed tarzı biyer ise doğrudur eker sonuc başarısı fresiz%100 ise hadi %90 diyelim greft sayısı biraz daha artsa çok daha güzel bir sonuç elde edilir 2 ci bir sıklaştırma daha gerek duymayabilirdi ozaman bu mantık üzerinden konuşursak ben sadece biraz seyrek buldum hepsi bu keser hocanın çok daha güzel bir sonuç alıcağını düşündüğüm için.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #383 : 09 Nisan 2018, 23:46:04 »

Bugünden beri takip ediyorum konu hakkındaki görüşleri ben de fikrimi beyan ettim hatta. Can29 un üzerine neden bu kadar gidildiğini anlamadım. Ekilen çıkmamış demiyor. Biraz daha sık ekilse daha iyi bir sonuç olurdu diyor. Bu yorum ise bana en yanlış gelen yorum oldu. Daha önce kendi konunuzda yazdığınız bilgileri çok beğenerek takip ettim. Herkesi aydınlatıcı bilgiler paylaştınız. Ama bu forumdaki üyelerin sıkıntısı bu şeklinde konuşmayı yanlış bulduğumu belirtmek isterim.
The World is Yours

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #384 : 09 Nisan 2018, 23:56:40 »

Bugünden beri takip ediyorum konu hakkındaki görüşleri ben de fikrimi beyan ettim hatta. Can29 un üzerine neden bu kadar gidildiğini anlamadım. Ekilen çıkmamış demiyor. Biraz daha sık ekilse daha iyi bir sonuç olurdu diyor. Bu yorum ise bana en yanlış gelen yorum oldu. Daha önce kendi konunuzda yazdığınız bilgileri çok beğenerek takip ettim. Herkesi aydınlatıcı bilgiler paylaştınız. Ama bu forumdaki üyelerin sıkıntısı bu şeklinde konuşmayı yanlış bulduğumu belirtmek isterim.

Belirttiğiniz için teşekkürler. Ancak durum böyle. Forumdaki çoğu kişi kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor, söylediklerinin altını dolduracak donanıma sahip değil.

"Lorenzo'yu çok başarılı bulmuyorum. Ekimleri dik çıkıyor" > eyvallah > kim çok başarılı? = Cevap yok.
"Finasteride'i bırak, yan etkileri zaten geçiyor" > bak araştırmalar öyle demiyor, üreten firma "geçmeyebilir diyor" = Cevap yok.
"Keser, Koray hoca aldığı paranın hakkını vermiyorlar. Fiyat / Sonuç ilişkisi dengesiz" > eyvallah, Türkiye'de kim fiyat / sonuç bakmından en iyi? > Cevap yok.

Yok, yok yine yok. Dahil olmadığım bir çok konu var böyle, rastladığım. Ben gördüğümü söylüyorum, eğer hoşunuza gitmiyorsa yapabileceğim bir şey yok.

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #385 : 10 Nisan 2018, 00:01:05 »

Belirttiğiniz için teşekkürler. Ancak durum böyle. Forumdaki çoğu kişi kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor, söylediklerinin altını dolduracak donanıma sahip değil.

"Lorenzo'yu çok başarılı bulmuyorum. Ekimleri dik çıkıyor" > eyvallah > kim çok başarılı? = Cevap yok.
"Finasteride'i bırak, yan etkileri zaten geçiyor" > bak araştırmalar öyle demiyor, üreten firma "geçmeyebilir diyor" = Cevap yok.
"Keser, Koray hoca aldığı paranın hakkını vermiyorlar. Fiyat / Sonuç ilişkisi dengesiz > eyvallah, Türkiye'de kim fiyat / sonuç bakmından en iyi? > Cevap yok.

Yok, yok yine yok. Dahil olmadığım bir çok konu var böyle, rastladığım. Ben gördüğümü söylüyorum, eğer hoşunuza gitmiyorsa yapabileceğim bir şey yok.

Aynen dostum katılıyorum.Bende Türkiye de yapılmş tamamen kapanmş bir wertex ekimi örneği soruyorum kötü niyetle değil yanlş anlamasınlar ilaçsız 2000 greft varsa link atsınlar bende öğrenmiş olayım

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #386 : 10 Nisan 2018, 00:04:18 »
Arkadaşlar can29 sadece fikrini söylemiş bunda bir sorun görmüyorum . ( Muttalip Keser bence ülkenin en iyisi ) Herkes mantık çerçevesinde kendi fikrini söylemiş .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #387 : 10 Nisan 2018, 00:08:07 »
Arkadaşlar can29 sadece fikrini söylemiş bunda bir sorun görmüyorum . ( Muttalip Keser bence ülkenin en iyisi ) Herkes mantık çerçevesinde kendi fikrini söylemiş .

Tabiki fikirlere saygımız sonsuz ben kendi adıma diyorumki madem bu ekimi her ekimci yapar bilmemk kaç eoroluk ekim değil diyor örnek istiyorum bende somut örneklerle konuşalım yani bekara kadın boşamak kolaydır modunda konuşmayalım

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #388 : 10 Nisan 2018, 00:10:25 »

Dostum, sen benim yazdıklarımı okudun mu? Konu Keser hocanın ekim kalitesi ya da Can29'un bunu beğenip beğenmemesi değil. Bu ekime istiyorsa 10 üzerinden 2 versin, bundan bahsetmiyorum ben.

Eğer "Lorenzo çok başarılı bir ekimci değil" diyebilecek durumda görüyorsan kendini, yani böyle bir sav geliştirebiliyorsan bunu sadece şu şekilde yapabilirsin : Saç ekimi yapan cerrahları iyi biliyorsundur, lügatında "çok iyi ekim yapan" cerrahlar vardır. Bu cerrahlarla Lorenzo'nun sonuçlarını kıyaslarsın, beğenmezsin. Böylelikle Lorenzo senin için "çok iyi ekim yapamayan" bir cerrah haline gelir. Doğru mudur?

Benim soruyu yöneltme amacım adamın ekim hakkındakini düşüncesini değiştirmek değil zaten, "bakalım bir şeyler öğrenebilirim belki" diye soru yöntelttim, "hangi doktorun ekimi sence en iyi?" dedim, klasik laf salatası ve konuyu değiştirme yoluna gitti. Varsa aklında bir isim,  "A, B ve C isiminin ekimleri bence çok iyi" der, gideriz o doktorların vertex ekimlerine bakarız. Ancak kendisi de biliyor ki herhangi bir isim verdiğinde 1800 graft'e daha iyi bir sonuç gösteremeyecek. Konu bundan ibaret aslında.

Neyse lafı fazla uzatmaya, konuyu karıştırmaya gerek yok. Hayırlı olsun no name :)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #389 : 10 Nisan 2018, 00:12:19 »

Tabiki fikirlere saygımız sonsuz ben kendi adıma diyorumki madem bu ekimi her ekimci yapar bilmemk kaç eoroluk ekim değil diyor örnek istiyorum bende somut örneklerle konuşalım yani bekara kadın boşamak kolaydır modunda konuşmayalım

Evet bu yorum olmamış altını doldurmak şart . Benim demek istediğim biraz daha fazla greft elestirisi mantıklı olabilir saygı duymaliyiz .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram