Gönderen Konu: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017  (Okunma sayısı 145128 defa)

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Muttalip Keser 1800 greft vertex saç ekimi-22-23-24 mart 2017
« Yanıtla #361 : 09 Nisan 2018, 22:37:26 »
Saç Ekiminin başarısı ne ile ölçülür?

-süreç sonu ortaya çıkan görüntü mü?

-yoksa ekilen greftlerin çıkış yüzdesi mi?

Benim için kesinlikle 2. Parametre çok daha belirleyici bir unsur. Küçücük bşr alana malum yerler gibi 5000 greft ekip donör katliamı yapmak iyi bir ekimci süreci geçirdiğiniz anlamı taşımaz...

Bu ekimi değerlendirirsek, bence “0” fire politikası ile ekşm yapılmış, zaten ön tarafa bşr operasyon daha yaptırma niyetiniz var iniş, çok isabetli olmuş bence... daha sık bir görüntü talebiniz olur ise aynı operasyon sürecinde 200-300 ne ise beklentiniz o şekilde revize yaptırırsınız..

1800 greftlik çıkış yüzdesi anlamında çok başarılı bir ekim...

kesinlikle katılıyorum. hocanın ektikleri neredeyse firesiz çıkmış durumda. arkadaşın açıklığının yarısına 2500 ekiyorlar, 1800 kök / ilaç takviyesiz vertex / crown ekiminden tam olarak beklenti ne acaba? %100 doluluk mu?

Buyrun Lorenzo'dan örnek, daha az açıklığa 2750 kök ekmiş, finasteride destekli ekim sonucu :

ön tarafa ekim yaptırırken şu son açık kalan bölgeye bi 150 - 200 kök bıraktırırsınız isterseniz, olay kapanır.

hayırlı olsun, doğru bir stratejiyle en zorlu bölge olan vertex'i halletmiş bulunmaktasın :)

Örnek verdiğiniz  alan ile bu alan aynı genişliktemi?  bence değil çok daha geniş  olaya vertex ekimi olarak  bakıcaksak bunuda hesaba katlamalısınız örnek verirken. Evet vertex zor bır alan ama vertex de çok başarılı sonuç alan doktorlarda fazla ayrıca lorenzo bana göre çok başarılı bir doktor değil genelde açılarıda dik ekimlerinde. Ben sonucu yetersiz buldum başarılı bulanlarada saygı duyuyorum  daha güzel sonuçlanabilirdi.. ben keser hocayı başarılı buluyorum ama sıklık anlamında yetersiz görüyorum. Bence bu sonuç bır çok ekımcının alabıleceği bir sonuç 3’5 ero luk bir sonuç değil.
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2018, 22:48:22 Gönderen: Can29 »
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #362 : 09 Nisan 2018, 22:40:18 »

Benim için kesinlikle 2. Parametre çok daha belirleyici bir unsur. Küçücük bşr alana malum yerler gibi 5000 greft ekip donör katliamı yapmak iyi bir ekimci süreci geçirdiğiniz anlamı taşımaz...

Bu ekimi değerlendirirsek, bence “0” fire politikası ile ekşm yapılmış, zaten ön tarafa bşr operasyon daha yaptırma niyetiniz var iniş, çok isabetli olmuş bence... daha sık bir görüntü talebiniz olur ise aynı operasyon sürecinde 200-300 ne ise beklentiniz o şekilde revize yaptırırsınız..

kesinlikle katılıyorum. hocanın ektikleri neredeyse firesiz çıkmış durumda. arkadaşın açıklığının yarısına 2500 ekiyorlar, 1800 kök / ilaç takviyesiz vertex / crown ekiminden tam olarak beklenti ne acaba? %100 doluluk mu?

Buyrun Lorenzo'dan örnek, daha az açıklığa 2750 kök ekmiş, finasteride destekli ekim sonucu :

ön tarafa ekim yaptırırken şu son açık kalan bölgeye bi 150 - 200 kök bıraktırırsınız isterseniz, olay kapanır.

hayırlı olsun, doğru bir stratejiyle en zorlu bölge olan vertex'i halletmiş bulunmaktasın :)

Örnek verdiğin alan bu alanın 2 katı genişlikte yalnız  bunuda hesaba katlamalısınız örnek verirken vertex zor bır alan evet ama vertex de çok başarılı sonuç alan doktorlarda fazla ayrıca lorenzo bana göre çok başarılı bir doktor değil genelde açılarıda dik ekimlerinde. Ben sonucu yetersiz buldum başarılı bulanlarada saygı duyuyorum  daha güzel sonuçlanabilirdi.. ben keser hocayı başarılı buluyorum ama sıklık anlamında yetersiz görüyorum.

Sizce 1800 greftten ne kadarı çıkmıştır can29

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #363 : 09 Nisan 2018, 22:42:06 »

Hocam benim ilk fotolara bakarsan açıklığımı daha iyi anlarsın ve ona göre analiz yapabilirsin.ben çok iy olduğunu iddia etmiyorum ama başarısız bulan arkadaşlardan bu kadar açıkığı olup 2000 hatta 2500 grefte başarılı bir wertex göstremelerini istiyorum Türkiyeden olacak ama ayrıca 2. Ekim düşündüğüm için hoca daha faxla greft ekmedi yoksa paran varsa hocayı ikna edersen 3000 te eker full kapanır

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #364 : 09 Nisan 2018, 22:43:16 »
Ben ne kadar çıktığını tartışmıyorum slocoor hocam ben sonucu değerlendiriyorum beğenmedim 1800 ün hepsi çıktı ise madem saydınız biliyorsunuz hala çok seyrek demekki yetersiz tatmin edici bir sayı ekılseydi ozaman onun %100 de %100 çıksaydı.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #365 : 09 Nisan 2018, 22:45:13 »
No name çok özür dilerim yanlış anlaşılmak istemem başarısız demiyorum tatmin etmedi görüntü beni diyorum bu anlamda söyledim eminim sende tatmin olmadın aaaa çok süper çok güzel demeye gerek yok diyorum sadece

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #366 : 09 Nisan 2018, 22:46:53 »
No name çok özür dilerim yanlış anlaşılmak istemem başarısız demiyorum tatmin etmedi görüntü beni diyorum bu anlamda söyledim eminim sende tatmin olmadın aaaa çok süper çok güzel demeye gerek yok diyorum sadece

Hocam forum burası zaten alınacak kızacak bir durum yok herkes aynı fikirde olamaz zaten . Bence başarılı sizce değil fikirlere saygı duymaliyiz .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #367 : 09 Nisan 2018, 22:49:37 »

Hocam forum burası zaten alınacak kızacak bir durum yok herkes aynı fikirde olamaz zaten . Bence başarılı sizce değil fikirlere saygı duymaliyiz .

Aynen hocam yanlş anlama özür dilemene gerek yok medenice tartışabilir herkes..mesela ben benm gbi açıklığı olan Türkiyede saç ektirrmiş ve full kapanmış bir örnek varsa görmek isterim

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #368 : 09 Nisan 2018, 22:50:07 »

Yani ben keser hoca yı severim gayetde başarılı bir hoca ama bu sonucu ben begenmedim. Beğenen arkadaşlarada saygı duyarım bana göre çok sıradan bir sonuç keser hocaya göre.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #369 : 09 Nisan 2018, 22:52:29 »
Bu ekimde konuşulması gereken bence ekimin doğallığı on numara . Bunun dışında ekilenlerin çıktığı aşikar ( yüzde kaçıdır kimse bilemez ) . Fotoğraflar çok fazla ışıklı ve gerçekçi . 2. Ekimde az bir miktar daha revizyon yapılır ise bence efsane olur .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #370 : 09 Nisan 2018, 22:53:53 »
Bu ekimde konuşulması gereken bence ekimin doğallığı on numara . Bunun dışında ekilenlerin çıktığı aşikar ( yüzde kaçıdır kimse bilemez ) . Fotoğraflar çok fazla ışıklı ve gerçekçi . 2. Ekimde az bir miktar daha revizyon yapılır ise bence efsane olur .

Evet ekim çok doğal çıkan greftler maşallah sadece  yetersiz buldum artık 2 ci seansla inşallah güzel bir sıklık yakalanır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #371 : 09 Nisan 2018, 23:04:47 »
no name Hayırlı olsun 2'ci bir seans ön bölgeye düşünüyordun sanırım hatırladığım kadarı ile  tepenin orta bölgesinede  bır sıklastırma daha yaptırıp tamamlarsın bu işi geçmiş olsun. sürecini bizlerle paylaştığın için teşekürler
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #372 : 09 Nisan 2018, 23:05:15 »

Evet ekim çok doğal çıkan greftler maşallah sadece  yetersiz buldum artık 2 ci seansla inşallah güzel bir sıklık yakalanır

Can29 sen ekim yaptırdın mı? Yanlış anlama sadece  merak ettim.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #373 : 09 Nisan 2018, 23:09:08 »

Can29 sen ekim yaptırdın mı? Yanlış anlama sadece  merak ettim.

Hayır henüz yaptırmadım maddiyat olarak sorunlu bir dönem geçirip randevu tarihimi iptal ettirmek zorunda kaldım inşallah bu sene. siz yaptırdınızmı? Yaptırdıysanız nereye yaptırdınız?

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #374 : 09 Nisan 2018, 23:09:31 »

Örnek verdiğiniz  alan ile bu alan aynı genişliktemi?  bence değil çok daha geniş  olaya vertex ekimi olarak  bakıcaksak bunuda hesaba katlamalısınız örnek verirken. Evet vertex zor bır alan ama vertex de çok başarılı sonuç alan doktorlarda fazla ayrıca lorenzo bana göre çok başarılı bir doktor değil genelde açılarıda dik ekimlerinde. Ben sonucu yetersiz buldum başarılı bulanlarada saygı duyuyorum  daha güzel sonuçlanabilirdi.. ben keser hocayı başarılı buluyorum ama sıklık anlamında yetersiz görüyorum. Bence bu sonuç bır çok ekımcının alabıleceği bir sonuç 3’5 ero luk bir sonuç değil.

Size göre başarılı doktor kim? Merak ettim.

Facebook Twitter Instagram